Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
116: én meg pont a hagyományos oltásokról hallottam azt, hogy van orvos, aki úgy fogalmazott, hogy kirázza a hideg attól, hogy bármilyen koronavírus esetén inaktívált vírust juttassanak a szervezetbe.
Konkrétan azt mondta az illető az hogy egyéb vírusok esetén oké, de a koronavírusok családjába tartozó vírusok esetén ez nem igazán jó ötlet.
Mivel már régebben hallottam ezt, nem állok neki forrást keresni.
De igen, a modern tudomány nélkül 30 év lenne a várható élettartam.
Meghalnának az emberek azon kívül, amikre oltás van tüdőgyulladásban, felfázásban, bármilyen egyéb erősebb bakteriális fertőzésben, vakbélgyulladásban, a szülésben, magas vérnyomásban, magas koleszterin miatt, az autoimmun betegségek miatt, allergiás sokkban, cukorbetegség miatt, szívinfarktusban, asztmában.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én 1 és 2,5 évesen is voltam kórházban elég súlyos állapotban, azóta is számtalanszor szedtem antibiotikumot és számos krónikus betegségem van. Azért nem bánom, hogy élek.
Amúgy a fejlődő világban van túlnépesedés, a fejlett országokban sokkal kevésbé.
Sokkal emberségesebb volna a születésszabályozás, felvilágosítások és a környezetvédelemre való odafigyelés, mint odavágni a gyengébb genetikával rendelkezőknek, hogy kár, hogy éltek.
Minden ilyen szinten fejlett faj védené az egyedei életét, segítene nekik életben maradni. Ez az alapvető emberség.
Most olvastam hogy megérkezett az új variáns, a Deltakron, az omikron és a delta összeállásából. Dekatlon nem lesz?
Konkrétan hetente jön egy teljesen átalakult új mutáns, mi pedig továbbra is oltatunk a legelső verziójú vakcinával.
Ugy ugy!😆Nagyon segit az elso “oltas” a mutancs ellen🤣
Tobb a kar mint a haszon
Az mRNS és a vektor oltások, tehát ami a vírus kulcsára a sejtek ACE2 receptorához ellen van kifejlesztve az mindaddig véd a "mutánsok" ellen, amíg az a tüskefehérje nem nagyon más. Az omikron előtt nem volt nagyon más.
Amúgy: mutáns NEM EGYENLŐ azzal, hogy veszélyesebb vagy erősebb. A mutáció VÉLETLENSZERŰ és sokszor semmilyen előnnyel nem jár a vírus terjedése számára.
"A MENSA az már jobb, az szabványosítva van."
Van ingyenes online próbatesztjük, és a végén tudsz róla képernyőmentést csinálni, ha szeretnéd hitelessé tenni számunkra azt a meggyőződésedet, hogy magasabb az IQ-d, mint azoknak, akik oltás szkeptikusok, vagy legalább magasabb az általad alacsonynak titulált 100-nál.
Továbbra is érdekel, hogy miért akarnátok a halálomat, a családomét és még sokakét.
162-es voltam.
167
Én sehol nem olvastam olyan egyetlen hozzászólótól sem, hogy a halálodat akarná, vagy bárki másét.
Megkérdezhetem, hogy te melyik hozzászólásban találkoztál ezzel?
168
Burkoltan.
Úgy, hogy kár életben tartani azt, aki meghalna, mert túlnépesedés lesz.
Meg nem tudom, a 162-es miért lett lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!