Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/909 anonim ***** válasza:
72%

116: én meg pont a hagyományos oltásokról hallottam azt, hogy van orvos, aki úgy fogalmazott, hogy kirázza a hideg attól, hogy bármilyen koronavírus esetén inaktívált vírust juttassanak a szervezetbe.

Konkrétan azt mondta az illető az hogy egyéb vírusok esetén oké, de a koronavírusok családjába tartozó vírusok esetén ez nem igazán jó ötlet.

Mivel már régebben hallottam ezt, nem állok neki forrást keresni.

2022. jan. 9. 07:39
 162/909 anonim ***** válasza:
21%

De igen, a modern tudomány nélkül 30 év lenne a várható élettartam.

Meghalnának az emberek azon kívül, amikre oltás van tüdőgyulladásban, felfázásban, bármilyen egyéb erősebb bakteriális fertőzésben, vakbélgyulladásban, a szülésben, magas vérnyomásban, magas koleszterin miatt, az autoimmun betegségek miatt, allergiás sokkban, cukorbetegség miatt, szívinfarktusban, asztmában.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én 1 és 2,5 évesen is voltam kórházban elég súlyos állapotban, azóta is számtalanszor szedtem antibiotikumot és számos krónikus betegségem van. Azért nem bánom, hogy élek.

Amúgy a fejlődő világban van túlnépesedés, a fejlett országokban sokkal kevésbé.

Sokkal emberségesebb volna a születésszabályozás, felvilágosítások és a környezetvédelemre való odafigyelés, mint odavágni a gyengébb genetikával rendelkezőknek, hogy kár, hogy éltek.

Minden ilyen szinten fejlett faj védené az egyedei életét, segítene nekik életben maradni. Ez az alapvető emberség.

2022. jan. 9. 09:20
 163/909 Cubina ***** válasza:
86%

Most olvastam hogy megérkezett az új variáns, a Deltakron, az omikron és a delta összeállásából. Dekatlon nem lesz?

Konkrétan hetente jön egy teljesen átalakult új mutáns, mi pedig továbbra is oltatunk a legelső verziójú vakcinával.

2022. jan. 9. 09:22
 164/909 anonim ***** válasza:
77%

Ugy ugy!😆Nagyon segit az elso “oltas” a mutancs ellen🤣

Tobb a kar mint a haszon

2022. jan. 9. 09:48
 165/909 anonim ***** válasza:
63%

Az mRNS és a vektor oltások, tehát ami a vírus kulcsára a sejtek ACE2 receptorához ellen van kifejlesztve az mindaddig véd a "mutánsok" ellen, amíg az a tüskefehérje nem nagyon más. Az omikron előtt nem volt nagyon más.

Amúgy: mutáns NEM EGYENLŐ azzal, hogy veszélyesebb vagy erősebb. A mutáció VÉLETLENSZERŰ és sokszor semmilyen előnnyel nem jár a vírus terjedése számára.

2022. jan. 9. 10:25
 166/909 anonim ***** válasza:
74%

"A MENSA az már jobb, az szabványosítva van."

Van ingyenes online próbatesztjük, és a végén tudsz róla képernyőmentést csinálni, ha szeretnéd hitelessé tenni számunkra azt a meggyőződésedet, hogy magasabb az IQ-d, mint azoknak, akik oltás szkeptikusok, vagy legalább magasabb az általad alacsonynak titulált 100-nál.

2022. jan. 9. 10:26
 167/909 anonim ***** válasza:
0%

Továbbra is érdekel, hogy miért akarnátok a halálomat, a családomét és még sokakét.

162-es voltam.

2022. jan. 9. 10:29
 168/909 anonim ***** válasza:
86%

167

Én sehol nem olvastam olyan egyetlen hozzászólótól sem, hogy a halálodat akarná, vagy bárki másét.

Megkérdezhetem, hogy te melyik hozzászólásban találkoztál ezzel?

2022. jan. 9. 10:34
 169/909 anonim ***** válasza:
6%

168

Burkoltan.

Úgy, hogy kár életben tartani azt, aki meghalna, mert túlnépesedés lesz.

Meg nem tudom, a 162-es miért lett lepontozva.

2022. jan. 9. 10:49
 170/909 anonim ***** válasza:
92%
Mensa IQ teszt alapján 124-es az IQ-m, ami bőven a top 5%-ban van, akkor így már megkérdőjelezhetem az oltás hatékonyságát engedelmeddel?😃😃 Képzeld hagytam magam rávenni 2 oltásra, hogy korlátozások nélkül tudjak menni jobbra-balra. Többet biztos nem fogok beadatni, mert ennek sosem lesz vége. Először 2-ről volt szó, most már nyomják orrba-szájba a 3.at, sőt már a 4-ről van szó. Meg a jó büdös k.rva anyjukat, azt. Sok már amit művelnek, és tudod mi miatt tudják ezt megengedni maguknak? A magadfajták miatt, akik kritikus gondolkodásra képtelenek, és sorban állnak a vakcináért. Az oltásellenes vírustagadók se jobbak, manapság ez a 2 véglet van, és sajnos te az előbbi kategóriába tartozol.
2022. jan. 9. 10:50
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!