Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
"Nem egy oltottnak a 3. oltás után is jelentéktelen az ellenanyag szintje. Mintha be sem adatta volna gyakorlatilag. Főleg a kínai oltás esetében volt tapasztalható.
- Kétszer is voltam covidos. Nemhogy lélegeztetőre, de még kórházba sem kerültem. Másodszorra csak véletlenül vettem észre, mert semmilyen tünete nem volt. 9 hónapja voltam covidos, de még mindig több mint 4000 az ellenanyagom. Egyik tesómnak 1,5 év után tizen valahány ezer. 50 felett jó ez eredmény"
Ezt az ellenanyag dolgot nem akarjatok elengedni. nem csoda, mert a media is sulykolja, de mivel a védekezés nem csak ebbol all, ig, felesleges penzkidobas nezegetni, es csodat varni tole, meg megnyugodni, hogy 50 felett van.
Orulj neki, hogy 3nnyi lett nalad. Fiatal, tini ismeroseim postcovidosok, korhaz nelkul.
Es nem egy olyan van, aki atveszelt tobbet igy, aztan x.nel meg kórházba került.
Ja, kerdezo, onnnan, higy olvastak a neten, mikozben a wc n ültek, es epp ráértek.
Vagy hallottak.
Mint a telexes bacsi..
"En nem oltatom be magam, nem akarok meghalni...(...) covidtol nem felek, a haláltól se felek...."
#15 amikor az a riport készült, az egyik tábor azz mondta hogy az oltás egyenesen káros, a másik meg azz hogy megvéd és semmi bajod sem lesz tőle
Hát, egyiknek se lett igaza. :)
Semmi kozod hozza milyen jogon kerdojelezik meg barkik is a szent oltasodat te virologus kerdezo:D
Ne legyel mar nevetseges
Azt se tudod mennyi az atlag IQ
Altalanositas rendkivul buta tulajdonsag
19-es Igy van!!Ez a hiszteria olyan unalmas mar
2 ev az eletunkbol erre ment el es meg mindig nem unjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!