Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/909 anonim ***** válasza:
80%
#10 Tök igaz. Ha be vagy oltva, el sem kapod a vírust. Ha mégis, csak enyhe tünetekkel. Ha súlyosak is a tünetek, legalább nem kerülsz kórházba. Ha mégis, akkor sem kerülsz lélegezterőre. De ha véletlenül mégis lélegeztetőn végeznéd, akkor is kisebb az esélye hogy belehalsz. De mi van ha mégis? Hát... akkor szebb koporsód lesz. :)
2022. jan. 8. 08:10
 12/909 anonim ***** válasza:
38%

"Nem egy oltottnak a 3. oltás után is jelentéktelen az ellenanyag szintje. Mintha be sem adatta volna gyakorlatilag. Főleg a kínai oltás esetében volt tapasztalható.

- Kétszer is voltam covidos. Nemhogy lélegeztetőre, de még kórházba sem kerültem. Másodszorra csak véletlenül vettem észre, mert semmilyen tünete nem volt. 9 hónapja voltam covidos, de még mindig több mint 4000 az ellenanyagom. Egyik tesómnak 1,5 év után tizen valahány ezer. 50 felett jó ez eredmény"

Ezt az ellenanyag dolgot nem akarjatok elengedni. nem csoda, mert a media is sulykolja, de mivel a védekezés nem csak ebbol all, ig, felesleges penzkidobas nezegetni, es csodat varni tole, meg megnyugodni, hogy 50 felett van.

Orulj neki, hogy 3nnyi lett nalad. Fiatal, tini ismeroseim postcovidosok, korhaz nelkul.

Es nem egy olyan van, aki atveszelt tobbet igy, aztan x.nel meg kórházba került.

2022. jan. 8. 08:26
 13/909 anonim ***** válasza:
19%

Ja, kerdezo, onnnan, higy olvastak a neten, mikozben a wc n ültek, es epp ráértek.

Vagy hallottak.

Mint a telexes bacsi..

"En nem oltatom be magam, nem akarok meghalni...(...) covidtol nem felek, a haláltól se felek...."

2022. jan. 8. 08:28
 14/909 anonim ***** válasza:
90%
#13 ez abban a formában vicces volt, de ennyi. Attól hogy valaki nem fél a haláltól, még nem azt jelenti hogy meg akar halni.
2022. jan. 8. 08:45
 15/909 anonim ***** válasza:
19%
Persze, és kitalálta, hogy oltastol meghal, covidtol tuti nem. Rendben ti vagytok a tudósok, nem vitatkozom
2022. jan. 8. 08:50
 16/909 anonim ***** válasza:
84%

#15 amikor az a riport készült, az egyik tábor azz mondta hogy az oltás egyenesen káros, a másik meg azz hogy megvéd és semmi bajod sem lesz tőle

Hát, egyiknek se lett igaza. :)

2022. jan. 8. 08:54
 17/909 anonim ***** válasza:
74%

Semmi kozod hozza milyen jogon kerdojelezik meg barkik is a szent oltasodat te virologus kerdezo:D

Ne legyel mar nevetseges

Azt se tudod mennyi az atlag IQ

Altalanositas rendkivul buta tulajdonsag

2022. jan. 8. 09:00
 18/909 anonim ***** válasza:
27%
Nem feltétlenül csak a 8 általánost végzett emberek ilyenek. A mérnök férjem(egyik kiválósága a szakmájának) olyan idiótaságokat mond a Covidról, oltásokról, tesztekről, hogy sírni tudnék. Be van oltva ő is, de nem mondja el senkinek, mert szerinte csak a hülyék oltatják magukat. Pedig az elejétől kezdve hiteles informátora vagyok neki, mert diplomás ápoló vagyok egy megyei kórházban. Ha kérdez, őszintén válaszolok, de ő jobban hisz a munkatársainak, haveroknak. Próbálkoztam a céges bulijukon is észhez téríteni őket! Talán egy kicsit sikerült is, már 1 ember beoltatta magát.
2022. jan. 8. 09:03
 19/909 anonim ***** válasza:
96%
8 akkor talán befejezhetnéd a hisztériát, és müködni fog az ország... Az egészségedet meg tán anyádon, apádon meg leginkább magadon kérd számon
2022. jan. 8. 09:07
 20/909 anonim ***** válasza:
89%

19-es Igy van!!Ez a hiszteria olyan unalmas mar

2 ev az eletunkbol erre ment el es meg mindig nem unjak

2022. jan. 8. 09:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!