Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk
megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.
Készüljetek a többi járványra, ennek a megrendezői már megint "látják előre" a következőt, marburg és társai. A WHO már beterjesztette a nagy ötelét arra, hogy a jövőben ne az egyes országok döntsenek a járványügyi intézkedésekről, hanem ők, az országok alkotmányát is felülírva. Ha ez megvalósul akkor pedig kötelező oltás biztosan lesz mert a kormányok már nem kell féljenek a nép bosszújától a következő választáson hiszen minden más választott kormány is a WHO döntését teljesíti ugyanúgy. Nincs itt vége semminek, csak a covid annyira nevetségesen kifújt hogy ezt konkrétan már nem lehet tovább nyúzni el kellett engedni.
2022. márc. 5. 21:26
742/909 anonim válasza:
741-es Igazad lehet!Ha valami túl szép hogy igaz legyen oit bűzlik valami.Sejtettem én hogy nem fognak bennünket békén hagyni a szrsàgaikkal.Most tartanak egy kis szünetet:D
2022. márc. 6. 07:24
743/909 anonim válasza:
Csak azokat sajnálom akiket rábeszéltek erre a kisérleti vacakra. Nincs bajom az oltott emberrel, de nagyon remélem tanultak ebből az egészből és belátják végre, hogy ez nem vírusról szólt csak, hogy 4 havonta felvegyék a méregdrága injekciókat…
2022. márc. 6. 10:13
744/909 anonim válasza:
743
Én nem sajnálom magam, nem ártott a NEM kísérleti vakcina, ellenben a deltába nélküle belehaltam volna.
Az omikron tényleg csak egy nátha, várható volt, hogy enyhül a vírus és akkor már nyilván nem kellenek olyan durva járványügyi intézkedések.
2022. márc. 6. 13:55
745/909 anonim válasza:
Én nem sajnálom az oltottakat, sőt. Tényleg, nincs valakinek videója összeeső meg rángatózó oltottakról? Pár ilyet találtam már neten, rendkívül élvezetes volt nézegetni, ahogy kiterülnek, az ezt követő idegrángásaik is nagyon szórakoztatóak. Szeretnék még több ilyen videót nézni, mert jólesik. Priviben is jöhet! Köszi előre is.
2022. márc. 6. 14:10
746/909 anonim válasza:
745
Mennyire kell ahhoz boldogtalannak lenni, hogy valaki ilyet írjon?
2022. márc. 6. 14:18
747/909 anonim válasza:
744 jaja. Aztán aki nem oltott és nem halt bele deltába, neki hogy sikerült a mutatvány? Nem unjátok még ezt?
2022. márc. 6. 14:33
748/909 anonim válasza:
746.
A 745-ös mindjárt keres egy fake videót erről és megmondja, hogy látjátok felem 1 oltottbol egy oltottak, azaz az oltottak 100% ideggörcsöt kap az oltástól....
Kb ílyen az oltást mereven ellenzők statisztikai számolási metódusa, és ugye ők "nem félnek" az oltától, csak inkább kinyirnák aki be akarná adni nekik, minthogy beoltassák magukat. Mi ez ha nem félelem? Nem féltek tőle mi!? Dehogynem
2022. márc. 6. 14:34
749/909 anonim válasza:
748 bár nem nekem irogatsz, de igen, kinyirnálak, ha be akarnál erőszakkal oltani. De ezt tartod jónak, én meg azt. Mit a probléma?
2022. márc. 6. 14:47
750/909 anonim válasza:
749:
Pedig nem is félsz az oltástól.... Mi ez ha nem félelem tőle?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!