Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
 701/909 anonim ***** válasza:
89%
Vakcina mellékhatásaiba bele is lehet halni mivel kísérleti fázisban van. Senki nem tudja mi lesz a későbbiekben. 3 dik oltás akár hirtelen szív megálláshoz is vezethet. Van ismerősöm aki a 3 dik oltás után 4 dik napon megállt a szíve. Nem volt alapbetegsége. Ès covidos sem volt. Illetve május végén eltünik a politikai vîrus ès szeptember közepén újra támad.
2022. jan. 25. 17:49
 702/909 anonim ***** válasza:
90%

Most erre azt fogják mondani, hogy véletlen egybeesés. Csak kicsit túl sok a véletlen egybeesés. Sajnos én is tudok hasonló eseteket.

Ezért kellene az utánkövetés. Nagyon minimum oltás után 2 hétig.

2022. jan. 25. 17:56
 703/909 anonim ***** válasza:
89%

Jaaa véletlenek sorozata :D A sok eszes meg be is nyalja és ez a durva🤦‍♂️🤦‍♂️

Utánkövetés volna pont a lényeg mint minden valamire való gyógyszer vagy bármilyen kísérlet során

Aki nem érti ezt annál valami nem stimmel az tuti

Minden gyógyszer esetén van egy kontroll csoport,ja és fizetnek a kísérlet önkéntes résztvevőinek :D

ÖNKÉNTESEN van még a másik hangsúly és nem zsarolt

Na ennyit erről

Nem 2 hétig kell utánkövetni minél több embert hanem 2 hónapig legalább

2022. jan. 25. 18:04
 704/909 anonim ***** válasza:
90%
Pfizer óta fájnak az izuleteim,szapora a szivveresem nagyon gyakran és hőhullámaim vannak,ami addig nem volt.
2022. jan. 26. 15:29
 705/909 anonim ***** válasza:
85%
Sajnalom!!Tobb oltast ne kerj vagy nem lesz jo vege!!Remelem rendbe jossz❤️
2022. jan. 26. 15:37
 706/909 anonim ***** válasza:
9%

701. "Vakcina mellékhatásaiba bele is lehet halni mivel kísérleti fázisban van.

nem, nem azért lehet belehalni mivel kísérleti fázisban van és amúgy NINCS kísérleti fázisban.

2022. jan. 26. 19:05
 707/909 anonim ***** válasza:
14%

2013, főnököm 26 éves fitness edző ismerőse alapbetegség nélkül infarktust kapott minden előzmény nélkül és holtan rogyott össze.

nem volt COVID 19 oltás, vagy 2013-ban is volt?

azt akarom mondani, hogy olyan VAN, eddig is volt, hogy valakinél hirtelen üt be a menykű. oltáss vagy anélkül.

Kontrollcsooprt az LENNE ha azt is vizsgálnák, hogy mennyi nem oltott alapbetegséggel nem rendelkező hal meg csakúgy.

de erről nem SEM esik szó.

2022. jan. 26. 19:07
 708/909 anonim ***** válasza:
90%
"amúgy NINCS kísérleti fázisban" Milyen fázisban van pontosan akkor?
2022. jan. 26. 19:48
 709/909 anonim ***** válasza:
88%
Úgy látom itt senkinek nem lehet saját véleménye mert az oltás párti virológusunk egyből közbe szól. Nem is értem aki oltás után hal meg az csak is véletlen de aki oltás nélkül hal meg az azért mert nem oltatta be magát. Hát én felvettem ezt a csoda oltást életem legnagyobb hibája volt, bármit megadnék ha visszacsinálhatnám. Jól megszivattak vele elég kettő persze most meg 4 havonta szurkálhatjuk magunk mert csak addig “véd”
2022. jan. 26. 20:32
 710/909 anonim ***** válasza:
90%

2013, főnököm 26 éves fitness edző ismerőse alapbetegség nélkül infarktust kapott minden előzmény nélkül és holtan rogyott össze.

2021 december , munkatársam 37 éves focista oltás után rosszullét majd a korházban a wcben összeesett és nem tudták megmenteni.

Megértem az ilyen embereket mint te, ha rámtukmáltak volna két oltást énse biztos beismerném már hogy ez az oltás egy sz*****r…

2022. jan. 26. 21:13
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!