Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
MIÉRT IS NEM AKAROK OLTATNI?:
1.) Mert nem félek jobban a korona vírustól, mint bármelyik más haláloktól!
(Meghalhatok agyvérzésben, szívinfarktusban, rákban, vagy akár holnap egy véletlen balesetben is!)
2.) Mert elég volt! Mert nem vagyok hajlandó félni, mert félelemben élni, az nem élet!
3.) Mert már átestem a fertőzésen, az immunrendszerem megvédett! (Lehet, hogy legközelebb nem fog, de ugyanannyi esélyem van bármi mástól meghalni, például a vakcináktól!)
4.) Mert 2 év alatt Magyarország lakosságának 0,4 %-át (40 ezer?) érintette veszélyesen ez a vírus! (A kb. 9 750 000 emberből, 9 710 000 ember, NEM HALT BELE! Viszont 130-140 000 ember hal meg minden évben, minden másban!
5.) Mert 2 év alatt a Föld lakosságának a 0.06 %-át (5,5 millió?) érintette veszélyesen ez a vírus! (A kb. 8 000 000 000 emberből, 7 994 500 000 ember, NEM HALT BELE! Viszont 57 millió ember hal meg minden évben, minden másban!)
6.) Mert képesek gyermekeket is beoltani egy ismeretlen anyaggal egy olyan vírus miatt, ami a gyerekek 0,002%-át érinti veszélyesen!
7.) Mert összevissza beszélnek, elhallgatnak, hamisítanak, hazudnak, ellentmondanak egymásnak a nyilatkozó szakemberek a tudomány nevében!
8.) Mert nem fogadják el a természetes immunizációt, a fertőzésen való átesést, ellentmondva ezzel minden természeti törvénynek, logikának, józan észnek!
(Rusvai Miklós: A legnagyobb védelmet a fertőzésen való átesés garantálja, mivel az 3-as szintű védelmet nyújt, amire a vakcinák nem képesek!)
9.) Mert ha az országgyűlési képviselőknek nem kell, akkor nekem miért kellene?
10.) Mert senki nem vállal felelősséget a vakcinák mellékhatásaiért, szövődményeiért!
11.) Mert ez nem védőoltás, hanem egy kísérleti stádiumban lévő, vészhelyzeti felhasználású vakcina, amelyről nincsenek megfelelő hatástanulmányok, tapasztalatok, tudás a mellékhatások, a hosszú távú szövődmények és az összetételét illetően! (Több ezer ember szenved a mellékhatásoktól, és több 100, vagy 1000 ember halt már meg a vakcináktól, de mivel nincs pontos után követés, így ezt senki nem tudhatja!)
12.) MERT NEM IGAZ, hogy ha beoltatom magam, azzal megvédem magam és másokat is! Mert akit beoltanak, az is elkaphatja a vírust, megbetegedhet, kórházba is kerülhet, meg is fertőzhet másokat és meg is halhat! (Mint amire sajnos egyre több példa van!)
13.) Mert kényszerítenek, köteleznek, zsarolnak, ami bűncselekmény, és mert inkább megsértik a Nürnbergi kódexet, az alapvető emberi jogaimat, a szabadság jogomat, az önrendelkezési jogomat, a munkához való jogomat, a méltósághoz való jogomat, csak hogy be legyek oltva!
14.) Mert annyira meg akarnak menteni, hogy bele ne haljak a korona vírusba, hogy e közben azt sem bánják, ha éhen halok! Aha…teljesen logikus…JA, NEM!
15.) Mert el akarják hitetni, hogy aki nem oltat, az felelőtlen, bolond és álhírekből tájékozódik! (Nem vagyok sem felelőtlen, sem bolond, és nem álhírekből tájékozódom! Minden, amit ide leírtam, TÉNY!)
16.) És mert ez az egész, értelmetlen, észszerűtlen, felfoghatatlan, jogtalan, igazságtalan, logikátlan, diszkriminatív, provokatív, kontraproduktív, de leginkább, teljesen átlátszó és gusztustalan!
17.) Mert nem számít, hogy hány ember hal meg ebben a mesterséges vírusban, nem számít hány ember hal meg a kísérleti vakcináktól, nem számít hány ember hal meg az orvosi ellátás hiányától, nem számít hány ember hal meg, attól, hogy lelkileg, fizikailag, anyagilag megnyomorítják, tönkre teszik őket! Csak az számít, hogy minden haladjon, az előre megtervezett káosz felé, és hogy minél több ember pusztuljon!
18.) És mert nem vagyok vírustagadó, nem vagyok oltásellenes, nem vagyok oltatlan, nem vagyok laposföld és összeesküvéselmélet hívő! Szerintem mindenki azt csinál a testével és az életével, amit akar, nincs közöm hozzá, aki fél és be akarja oltatni magát, tegye! Én elfogadom és tiszteletben tartom! De ezt elvárnám másoktól is, mert én is egy szabad, egyenrangú, jogokkal rendelkező ember vagyok, aki lát, hall, tapasztal, figyel, gondolkozik, és nem retteg! És mert hiszem, hogy nem vagyok egyedül!
683: "4.) Mert 2 év alatt Magyarország lakosságának 0,4 %-át (40 ezer?) érintette veszélyesen ez a vírus! (A kb. 9 750 000 emberből, 9 710 000 ember, NEM HALT BELE! Viszont 130-140 000 ember hal meg minden évben, minden másban!
5.) Mert 2 év alatt a Föld lakosságának a 0.06 %-át (5,5 millió?) érintette veszélyesen ez a vírus! (A kb. 8 000 000 000 emberből, 7 994 500 000 ember, NEM HALT BELE! Viszont 57 millió ember hal meg minden évben, minden másban!)"
Az országban ahol én élek, 175ezer COVID 19 halottnál tartanak. 65 milliós országban.
Ez kb azt jelenti, hogy minden 371-edik lakos belehalt.
Ugyanakkor TÉNY, hogy rákban valamint szív- és érrendszeri megbetegedésben ennél is többen haltak meg, csak erről nem szólnak a napi hírek, mert azok NEM FERTŐZŐ betegségek.
A COVID 19, csak a harmadik leggyakoribb halálozási ok mostanában. Persze az adatok nyilván nem világosak, mert ugye volt fertőzött aki mondjuk amúgy is meghalt volna mondjuk COVID 19 fertőzés nélkül is és akkor ugyanazt a hibát követték el a statisztikában mint az oltásellenesek teszik most.
COVID 19 fertőzött és meghalt utána? Akkor COVID 19 halott. (Az oltást ellenzőket ezt kritizálják JOGOSAN.)
Oltást kapott és meghalt utána? Akkor az oltásTÓL halt meg. (Ezt pedig tényként kezelik ugyanazok az oltás ellenesek akik az előző bekezdés ugyanezen hibáját kritizálták.)
Ez kettős mérce.
Ebben igazad lenne, HA tisztességesen megnéznék és nyilvánosságra hoznák, hogy miért halt meg/kapott stroke ot, infarktust stb. oltás után fél-14 napban az ember. De jelenleg ez tabuként van kezelve, és ha a harmincas egészséges férfi oltás után pár órával holtan rogy össze, akkor arra rögtön kiállítják, hogy nem az oltástól volt (megtörtént eset), akkor teljesen érthető, hogy az ellenreakció az, hogy minden oltás utan bekövetkező súlyos megbetegedést, halálesetet az ember ennek kezd betudni.
Nem kellene tabutémát csinálni a következményekből, eltussolni a mellékhatásokat, azonnal elhallgattatni, szalonképtelenné tenni a kérdést feltevőket. Kevesebb titok övezné az egészet és az ember tudná legalább tisztán, hogy mi a következménye a döntésének.
A fertőzöttségi adatok teljesen ismeretlenek,mivel nem tesztelnek eleget.Lehetséges,hogy már a fél világ megfertőződött,így a halálozási ráta még ennyi sem lenne.
Ezt oltásnak hívni:Nem véd se a megfertőződéstől se a megbetegedéstől.
Nem ismertek a hosszú távú káros mellékhatásai.
Eleve ilyen veszélytelen vírus ellen felesleges,2 éve nem tudták -tudtuk mivel állunk szemben,ezért logikusnak tűntek a korlátozások,csak most már nincs értelmük mert minimális a halál kockázata.Ha tényleg csak annyi ember fertőződött meg Magyarországon:1,4 millió fertőzésből csupán 41000 haláleset:2,9% halálozási ráta lenne,ami csekély ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!