Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Kérdés az volt, hogy 8 általánost végzetteknek, hogy van bátorsága, erre úgy válaszol valaki, hogy ő biológus?
Tanulhatnál egy kis szövegértelmezést, szerintem az eléggé szükséges a biológia tanuláshoz.
A kérdés nem az volt hogy hogyan merik megkérdőjelezni biológusok.
A kérdés erősen azt sugallta, hogy aki meg meri kérdőjelezni a professzorokat, annak 8 általánosa van és alacsony az IQ-ja, hiszen aki magasabb végzettségű és 100 feletti az IQ-ja, az - a kérdező szerint - tudja, hogy az oltások fontosak.
Szerintem innentől a két biológusunk (ha jól gondolom, hogy kettő van itt) meccsezze le egymással. Majd közöljék a végeredményt, érdeklődve várom.
Tulajdonképpen extrém ritka a myocarditis oltás után, vagy legalábbis nem gyakoribb, mint az egészséges populációban.
Nem játszok virológust, de azért egy angol nyelvű cikket, tanulmányt még tudok értelmezni. Vagy ez már a virológus szint? Nem tudtam, bocsi. Mellesleg nem mindegy kinek mi a végzettsége? Összesen egy darab tudományos hivatkozást nem láttam 67 oldalon keresztül, mégis láthatólag mindenki is ért hozzá.
Ezekkel az "itt vergődsz" meg "mindenkit idegesítesz" kommentekkel nem tudom mit akartok elérni, ez egy nyilvános fórum, az szól hozzá, és akkor, amikor akar. Óvodában még annak volt igaza, aki a legtöbbet sértegetett, meg a legteátrálisabban adta elő magát. De amíg egy tudományos témában lényegében képtelenek vagytok egy olyan egyszerű kérdésre választ adni, hogy mi lehet a hatásmechanizmusa egy oltás okozta szívizomgyulladásnak, addig szerintem nyugodtan visszább lehet venni az arcunkból.
Ja és mielőtt még gondot okozna: nem ugyanaz a válaszoló vagyok, akivel már oldalakon keresztül hadakoztok, úgyhogy felesleges megegyszer leírni, hogy megjött a biológus és társai.
668:
Pontosan erről van szó hogy nyolc általánossal amíg nagyon magabiztos vagy mert okosnak hiszed magad. Mivel hogy még nem tudod hogy milyen sok mindent nem tudsz.
Amikor a tudás éppen hogy több a semminél akkor az emberek nagyon felértékelik a saját tudásukat tévesen. Ábra elején meredek emelkedés.
Ez látható az ábra bal felső sarkában közeleső piros nyíl nál.
Utána, ha tanulsz, rájössz, hogy mennyi mindent nem tudsz jön a kétségbeesés völgye.
Majd amikor egyre többet valóban tudsz akkor növekszik az önbizalom ismét LASSAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!