Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Valóban leírta a WHO: egy idő után nem érdemes több boostert beadatni, mert gyengítheti az immunrendszert, ez rendben van. De ez nem egyenlő azzal, hogy az eddig beadott 2-3-4 oltás is ugyanezt csinálta. A TOVÁBBI oltásokat nem javasolja. Tehát nem látom ez hogy járt volna bármiféle hátránnyal.
Akkor mi értelme van ha azt is elmondták 4 hónap után nem igazán véf a vakcina? Egyre értelmetlenebbeket irkálsz..vegyük fel a három oltást mert megvéd, de többet ne mert az már árt és amúgyis 4 hónap után szart sem ér.
Oltakozzatok csak nekem legalább addig sem kell
622-nek: [link]
Van szó benne az ADE-ről és az oltások által okozott autoimmun betegségekről, köztük pajzsmirigy-betegségről is.
Ha eddig megúsztad, örülj. Nincs rá garancia, hogy a további oltásokkal sem lesz problémád.
A WHO nem javasolja a további oltásokat.
Erre mit lép az szerint lesz negyvenharmadik is?
632
Arra sincs garancia, hogy a további náthákat megúszom és nem triggerelnek egy brutál autoimmunt.
635: nem lesz hatodik oltás.
Az oltási igazolás 3 oltás után korlátlan ideig érvényes.
És ha nem magyar igazolásom van akkor mikor meddig lesz érvényes?
Mondjuk én pont nem nagyon járok olyan helyre ahol tömeg van mert utálom a tömeget, szóval én se így se így nem fogom elkapni rá nagy valószínűséggel
Jo kerdes:D Majd megmondjak az okosok😀Mindig a xarkavaras van
Nem tudom meddig viselik meg el az emberek😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!