Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/909 anonim ***** válasza:
92%
En diplomával sem oltattam szóval ez dettó hülyeség. Láthatjuk milyen remekül “ működik “ az oltás. Nem értem miért irsz itt ilyen litániákat.
2022. jan. 23. 11:21
 672/909 anonim ***** válasza:
72%
Valójában nem látjuk, hogy mennyire működik jól az oltás ugyanis a klinikai vizsgálatokon KÍVÜL, tehát a valós gyakorlatban nincsen kontrollcsoport.
2022. jan. 23. 11:35
 673/909 anonim ***** válasza:
67%

#670: A Dunning-Kruger hatásról már volt itt korábban szó. Oké, tehát aki az átlagnál kevésbé intelligens, az biztosabb az igazában. De ez ugyanúgy áll azokra is, akik szerint jó az oltás, mint akik szerint nem.

Aztán vannak az átlagos intelligenciájúak, akik tudják, hogy nem tudnak mindent, így az elvileg átlag feletti intelligenciájú szakértőkre hagyatkoznak. A gond az, hogy a szakértők egy része bízik az oltásokban, egy másik része pedig nem. Emiatt az átlagos intelligenciájúak is két csoportra oszlanak, aszerint, melyik szakértőknek hisznek inkább. Ennek eldöntésében szerepet játszanak az eddigi tapasztalataik és az egyes szakértők vélt vagy valós hitelessége, meggyőzőképessége.

Végül vannak a magas intelligenciájúak. Nekik is kellenek támpontok, korábbi kutatási anyagok, a témában jártas szakértők véleménye, statisztikák stb. Kérdés, mennyi idejük, kedvük és energiájuk van gondolkodni, olvasni, mennyire képesek/hajlandóak a bevett dogmákat megvizsgálni, megkérdőjelezni vagy elfogadni, illetve az álláspontjukat megosztani másokkal.

2022. jan. 23. 11:50
 674/909 anonim ***** válasza:
92%

Nekem több diplomám is van, mégse oltattam magam. Egyszerűen nem bízom az orvosokban, ahogy eddig se. Szerintem pont hogy az alacsonyabb intelligenciájú egyedek teszik az orvost az isten kategóriába. Az orvos számomra egy ember, aki tévedhet, akit lefizethetnek, akit megfenyegethetnek, nyomás alá helyezhetnek. Nyilván vannak jó orvosok is, nekem eddig kevéshez volt szerencsém.

Nagyon sok a kérdés az oltások és a covid körül. A (hamisított) statisztikák körül pláne. Magamban, a saját értékítéletemben, helyzetfelismerésemben, -felmérésemben jobban bízom, ennyi.

2022. jan. 23. 12:04
 675/909 anonim ***** válasza:
84%

#669: "Összesen egy darab tudományos hivatkozást nem láttam 67 oldalon keresztül, mégis láthatólag mindenki is ért hozzá."

Magadtól nem tudsz ilyet találni, ha már beszélsz angolul és érdekel a dolog?

Az eredeti kérdés nem arra vonatkozott, hogy miért és hogyan okozhatnak az oltások szívizomgyulladást, így nyilván senki sem linkelt tanulmányokat erre vonatkozóan. Én sem fogok, olvass utána.

Egyébként ez csak egy a sokféle súlyosabb mellékhatás közül, nem is a leggyakoribb. Egyik embernél ezt, másiknál azt okozhat, nem lehet előre tudni, max. sejteni, neked mit fog dobni a gép. Az esélyeket akkor lenne esélyünk pontosan tudni, ha az elejétől kezdve minden oltottat utánkövettek volna, és az eredményeket rendszeresen publikálták volna. Ez nem történt meg, és úgy tűnik, ezután sem fog. Az édeskevés, hogy "majd szól, akinek baja lett", az orvosok pedig legtöbbjüket elhessegetik azzal, hogy nem az oltás miatt érzik rosszul magukat, meg sem vizsgálják őket normálisan. (Mint ahogy Kyle Warnerrel és Maddie de Garay-val is történt az elején.)

2022. jan. 23. 12:16
 676/909 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pajzsmirígy betegségem lett a második oltás után,hullik a hajam tönkrement a szemem,száraz a bőröm és aludni sem tudok :( mindezt 32 évesen. Rettentően megbántam
2022. jan. 23. 13:17
 677/909 anonim ***** válasza:
29%
Mennyi ido telt el?Ugy ertem mikor jottek ki ezek a tuneteid?
2022. jan. 23. 13:38
 678/909 anonim ***** válasza:
100%
Második oltás után 2 héttel
2022. jan. 23. 13:45
 679/909 anonim ***** válasza:
82%

Eyg élettudományi szakemberektől származó állásfoglalás a PCR-es csalókról: [link]

A Pfizer adatainak megbízhatatlanságáról és a kókler "tényellenőrzők" pofátlan hazudosásairól: [link]

Ééés ami a legszaftosabb, az angliai halálozási adatokra vonatkozó oltási státuszok szisztematikus átkategorizálgatása :D [link]

Már nagyon várom, hogy előkerüljenek a biológuskák, és kezdődjön a DEBUNK PARTY :D

2022. jan. 23. 13:48
 680/909 anonim ***** válasza:
85%

678 Az jo gyors😢Azt gondoltam eltelt minimum 2 honap pfff

Sajnalom!Remelem rendbe fogsz jonni!!Bio Melatonint probald ki az alvas problemadra de a Pharma Nord-ost mert az az egyik legjobb.

Nekem bevalt

2022. jan. 23. 13:52
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!