Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
 691/909 anonim ***** válasza:
33%

Nincsen tagadva, hogy az oltások okozhatnak nem kívánatos mellékhatást. Mint minden más oltás esetén.

Egyetlen oltás sem 100% hatékonyságú vagy biztonságos. Bár úgy tudom a veszteség ellen beoltott bármi nem se megbetegedni se továbbfertőzni, ami 100% hatékonyságot mutat.

De a történelem azt mutatja, hogy a káros mellékhatások max néhány héten belül jelentkeznek. Nem 1, 5 meg 6 év múlva és általában enyhék.

[link]

2022. jan. 25. 11:04
 692/909 anonim ***** válasza:
90%
Hát a történelem még nem dolgozott mrns vakcinákkal. Úgyhogy a jelen lesz a történelem.
2022. jan. 25. 11:09
 693/909 anonim ***** válasza:
71%

"Egyetlen oltás sem 100% hatékonyságú vagy biztonságos. Bár úgy tudom a veszteség ellen beoltott bármi nem se megbetegedni se továbbfertőzni, ami 100% hatékonyságot mutat."

Már megint egy hülye okoskodik. A veszettség elleni oltásnál is ugyanúgy vannak áttöréses fertőzések. A fertőzés továbbadása is lehetséges oltás után, ezért sem oltanak veszettséggyanús állatot. Teljes kavar van a fejedben, egyetlen dolog, ami dereng neked a témával kapcsolatban, az a 100%. Ez a tünetek megjelenését követő biztos halál aránya, de ez sem pontos, mivel az orvostudomány ismer egy maréknyi túlélőt, de ezek száma olyan alacsony, hogy semmit sem számít.Arról nem is beszélve, hogy ennek semmi jelentősége nincs a Covid vakcinák szempontjából. Sehogy sem kapcsolódik a kérdéshez, értjük? Sehogy.

2022. jan. 25. 11:39
 694/909 anonim ***** válasza:
88%
Egy ami biztos, hiába hisztiznek itt ennyien hogy az oltás jó….nem jó és semmit nem ér. Felesleges itt regényeket írni
2022. jan. 25. 11:53
 695/909 anonim ***** válasza:
91%
Jelenleg emiatt a hulladék miatt folynak a tömeges kirúgások, a szomszéd országban pedig már a pénztárakhoz telepítik a QR kód leolvasókat, hogy az oltási kód nélkül ne tudjanak az emberek élelmiszert vásárolni. De bizonyára felesleges szót ejteni róla, jóazúgy.
2022. jan. 25. 12:38
 696/909 anonim ***** válasza:
0%

#675 valamelyik kommentelő hozta példának a szívizomgyulladást, mint valamit, ami az oltás ellen szól, erre reagáltam én, illetve linkeltem forrást, hogy látszódjon, nem csak hasrautottem és mondtam valamit.

Mert te igazából csak mondtál valamit (hogy más súlyosabb mellékhatások is vannak, valamint hogy nem követik az oltottakat stb.), meg előtted is mondtak sokan valamit. Ezekről igazából hiteles forrást nem mutattál, ahogy mások se. Így hogy lehet hiteles az állításod? Ha nem vagy hiteles miért neked lenne igazad? Miért gondolod, hogy ennek az a módszere, hogy minden egyes oltottat utánkövetnek? Olyan, mint statisztikai mintavételezés ismerős?

2022. jan. 25. 13:07
 697/909 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden új vakcina MRNS
2022. jan. 25. 16:04
 698/909 anonim ***** válasza:
100%

697

Tudomásod szerint körülbelül hányan kaptak mRNS típusú oltást Magyarországon, és hányan összesen a világon?

2022. jan. 25. 16:37
 699/909 anonim ***** válasza:
88%

#696:

Engem nem izgat, hogy hitelesnek gondolsz-e vagy sem. Az utóbbi egy évben elolvastam rengeteg cikket, publikációt, miegymást, ezekből szűrtem le a tanulságot. Se kedvem, se időm nincs visszakeresni neked mindazokat, amik alátámasztják a véleményemet. Főleg, hogy ha valamit belinkelek, akkor az lesz rá a reakciód, hogy "de hát ez nem hiteles".

Azért hogy kapj valamit tőlem, amit utána kritizálhatsz, itt van két oldal (de csak azért, mert épp meg voltak nyitva nálam):

[link] - ebből az látszik, hogy nem a szívizomgyulladás a leggyakoribb mellékhatás, a VAERS adatai alapján.

[link] - következtetés: 40 év alatti emberek esetében minél fiatalabb valaki, annál több kockázattal (csak a szívizomgyulladást tekintve!) és kevesebb haszonnal jár az oltás (Astra Zeneca, Moderna és Pfizer). A cikket egy orvos írta egy Nature-ben megjelent tanulmányra hivatkozva, amit be is linkelt.

Figyelmedbe ajánlom a hivatkozott tanulmány ezen megállapításait:

"Thus, our use of diagnostic codes for myocarditis from routine data suggest that the ascertainment of cardiac inflammation after COVID-19 vaccination is likely to be under- rather than over-represented."

"Whilst the mechanisms of myocarditis following exposure to SARS-CoV2 infection and vaccination are not known, it seems likely that systemic complications of infection are a consequence of an immune-mediated, virus-independent immunopathologic process. However, vaccine mediated expression of SARS-CoV-2 surface spike protein on the surface of cardiomyocytes could potentially trigger an immunologic response resulting in organ-specific cell death."

"Miért gondolod, hogy ennek az a módszere, hogy minden egyes oltottat utánkövetnek? Olyan, mint statisztikai mintavételezés ismerős?" Persze, de olyat sem csináltak.

2022. jan. 25. 16:51
 700/909 anonim ***** válasza:
89%

" Miért gondolod, hogy ennek az a módszere, hogy minden egyes oltottat utánkövetnek?"

Ennek ez a módszere, ez a rendes, normális, törvényes, szokásos, megszokott módszere. Ha ennyit sem tudsz, miért szólsz hozzá egy témához, úgy előadva a véleményed, mintha valami nagybuddha lennél? MIért? Miért érzi a tudatlan hülye, hogy okoskodnia kell?

2022. jan. 25. 17:28
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!