Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/909 anonim ***** válasza:
6%

"Szívizomgyulladás, trombózis, halál. Ezek a környezetemben fordultak elő. Hát így árt."

Az én környezetemben meg nem fordult elő de lehet hogy ez azért van mert az én környezetem az nem a kocsma, ahol a sörhasu virológusok beszélgetnek

2022. jan. 22. 14:35
 652/909 anonim ***** válasza:
9%

"Szívizomgyulladás, trombózis, halál. Ezek a környezetemben fordultak elő. Hát így árt."

Hogyan? Miért nem halt meg Magyarországon 6-7 millió beoltott, de százezer sem?

Ja egyszer ezt okozza az oltás...

És ha ezt okozná az oltást akkor MIÉRT mondanák hogy minél többen menjenek és adassák be?

Semmit nem ér az állításod mivelhogy semmit nem érvelsz. Csak kijelentést teszel.

Eldöntött tény???? Forrás 0.

Extraordinary claims require extraordinary evidence.

Jöhet az evidence.

Ha nem megy írd be a szótárba

2022. jan. 22. 14:38
 653/909 anonim ***** válasza:
35%

650: én nem játszom a biológust.

de akik az oltás ellen lazítanak azok SEM írtak még le egyetlen biológiai mechanizmust sem hogy mégis hogyan árt az oltás hogyan okozza azt a bajt amit állítólag okoz, és hogy miért nem halt még bele több milliárd ember

2022. jan. 22. 14:52
 654/909 anonim ***** válasza:
83%
Én nem lázítok senkit és biológus sem vagyok arra hagyatkozom amit làtok. A környezetemben sokan lebetegedtek a harmadik oltástól, van aki krónikus beteg lett és olyat is ismerek aki meghalt. De ahogy olvasom egy két kérdés alatt veled kár vitába állni mert szerinted úgyis csak neked van igazad. Én ezt elengedtem . Ha akarsz oltakozz szíved joga, ahogy nekem is nem felvenni!
2022. jan. 22. 15:18
 655/909 anonim ***** válasza:
10%

Az nem vita hogy te nem írod le hogy mindez hogyan történt.

A vita ott kezdődik hogy érveket mondasz megmondod hogy a dolog hogyan történik.

2-3 ismerősöd nem tudományos bizonyíték semmire.

Úgyhogy akivel itt kár vitatkozni az nem én vagyok hanem te

2022. jan. 22. 15:26
 656/909 anonim ***** válasza:
9%

Azért nem akarsz vitába szállni mert nincsenek érveid a tudománnyal szemben.

Ezért elmenekülsz a vita elől.

Ezt úgy hívják hogy gyávaság.

Gyáva vagy mert nem tudod igazolni a hitedet, ezért inkább másokat fikázol érvelés, levezetés helyett.

Tipikus konteós magatartás.

2022. jan. 22. 15:28
 657/909 anonim ***** válasza:
79%
642: ki mondta hogy én fogadok veled? húzd le magad a wc-n :D
2022. jan. 22. 15:33
 658/909 anonim ***** válasza:
89%
Nem is akarok veled “vitába” menni. Nagyon sok kérdés alatt mégis mindenki rajtad nevet. Nem azzal van a baj oltakozol. Hanem azzal hogy lenézed azt aki nem. Én nem oltatok de ettől nem érzem magam kevesebbnek
2022. jan. 22. 15:41
 659/909 anonim ***** válasza:
93%

Ezek ismert mellékhatások, a HATÁSMECHANIZMUSUKAT (bazmeg, te erre vered magad, hogy le bírtál írni egy ilyen tudósosan hangzó kifejezést? tipikusan az a fajta ember vagy, aki önmagát parodizálja, nem csoda, hogy itt is mindenki rajtad röhög :D ) jelenleg vizsgálják. Dobhatsz mégegyszer.

Egyébként mit jössz ide vizsgáztatni másokat, ha még ennyire sem vagy képben? Egy gyógyszeripari termék esetében a hatályos jogszabályok és orvosetikai alapelvek mentén amúgy sincs semmi szükség arra, hogy a felhasználója stréber módjára fel tudja mondani a HATÁSMECHANIZMUST, amikor arról dönt, hogy elfogad vagy elutasít egy kezelést. Elég, ha annyit mond, hogy kösz, nem kell. Ha ez neked fáj, akkor gyanúsan szociopata tendenciáid vannak.

2022. jan. 22. 16:52
 660/909 anonim ***** válasza:
90%
656, én biológus vagyok, nem konteós, és mégis kiröhöglek :D Sőt, szerintem én röhögök rajtad a legjobban, mert látom, milyen szinten 0 közöd van a témához, kizárólag csak hergelni meg uszítani akarsz.
2022. jan. 22. 16:58
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!