Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
"Szívizomgyulladás, trombózis, halál. Ezek a környezetemben fordultak elő. Hát így árt."
Az én környezetemben meg nem fordult elő de lehet hogy ez azért van mert az én környezetem az nem a kocsma, ahol a sörhasu virológusok beszélgetnek
"Szívizomgyulladás, trombózis, halál. Ezek a környezetemben fordultak elő. Hát így árt."
Hogyan? Miért nem halt meg Magyarországon 6-7 millió beoltott, de százezer sem?
Ja egyszer ezt okozza az oltás...
És ha ezt okozná az oltást akkor MIÉRT mondanák hogy minél többen menjenek és adassák be?
Semmit nem ér az állításod mivelhogy semmit nem érvelsz. Csak kijelentést teszel.
Eldöntött tény???? Forrás 0.
Extraordinary claims require extraordinary evidence.
Jöhet az evidence.
Ha nem megy írd be a szótárba
650: én nem játszom a biológust.
de akik az oltás ellen lazítanak azok SEM írtak még le egyetlen biológiai mechanizmust sem hogy mégis hogyan árt az oltás hogyan okozza azt a bajt amit állítólag okoz, és hogy miért nem halt még bele több milliárd ember
Az nem vita hogy te nem írod le hogy mindez hogyan történt.
A vita ott kezdődik hogy érveket mondasz megmondod hogy a dolog hogyan történik.
2-3 ismerősöd nem tudományos bizonyíték semmire.
Úgyhogy akivel itt kár vitatkozni az nem én vagyok hanem te
Azért nem akarsz vitába szállni mert nincsenek érveid a tudománnyal szemben.
Ezért elmenekülsz a vita elől.
Ezt úgy hívják hogy gyávaság.
Gyáva vagy mert nem tudod igazolni a hitedet, ezért inkább másokat fikázol érvelés, levezetés helyett.
Tipikus konteós magatartás.
Ezek ismert mellékhatások, a HATÁSMECHANIZMUSUKAT (bazmeg, te erre vered magad, hogy le bírtál írni egy ilyen tudósosan hangzó kifejezést? tipikusan az a fajta ember vagy, aki önmagát parodizálja, nem csoda, hogy itt is mindenki rajtad röhög :D ) jelenleg vizsgálják. Dobhatsz mégegyszer.
Egyébként mit jössz ide vizsgáztatni másokat, ha még ennyire sem vagy képben? Egy gyógyszeripari termék esetében a hatályos jogszabályok és orvosetikai alapelvek mentén amúgy sincs semmi szükség arra, hogy a felhasználója stréber módjára fel tudja mondani a HATÁSMECHANIZMUST, amikor arról dönt, hogy elfogad vagy elutasít egy kezelést. Elég, ha annyit mond, hogy kösz, nem kell. Ha ez neked fáj, akkor gyanúsan szociopata tendenciáid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!