Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/909 anonim ***** válasza:
81%
#620 úgy látom ez alatt a poszt alatt is megjelentél 😨 neked tényleg nem sok életed lehet. Próbáld meg elengedni már végre ezt a hisztit könyörgöm. Minden poszt alatt megvagy győződve arról, hogy neked van igazad. Aki mást mond az hülye vagy hazudik. Én konkrétan pajzsmirígy beteg és vérszegény lettem a második oltástól.
2022. jan. 20. 22:03
 622/909 anonim ***** válasza:
21%

621

Figyelj, nem tudom, kivel keversz, egy felhasználót biztosan tudok, akivel kevertek. Ugyanakkor kinyílik a bicska a zsebemben, hogy ti itt hisztizhettek oldalakon át, mert féltek a szuritól, kiírhattok ezer kérdést, ami alatt hisztizhettek, de ha mi beírunk 30 válaszonként, akkor ki vagytok akadva, hogy hogyan merjük. Képzeld, nekünk is van jogunk írni, nemcsak nektek.

A félelemtől annyira frusztráltak vagytok, hogy észre se veszitek magatokat.

Olvass utána az autoimmun betegségeknek. Benned volt a hajlam rá. Ha nem az oltás triggereli, akkor egy nátha triggerelte volna.

Még mindig várom a választ a kérdésre, hogy bármilyen oltás hogyan teszi tönkre az immunrendszert és mit jelent ez.

2022. jan. 20. 22:11
 623/909 anonim ***** válasza:
44%
620-as, te valami virológus vagy? Miért kérdőjelezed meg a szakértőket?
2022. jan. 20. 22:13
 624/909 anonim ***** válasza:
87%
De az oltás triggerelte, te szerencsétlen. Nem mindegy.
2022. jan. 20. 22:14
 625/909 anonim ***** válasza:
20%

624

Ha nem kapod meg az oltást, akkor triggerelte volna a következő nátha vagy stresszes időszak, te szerencsétlen.

623

Pont, hogy ti nem hisztek a szakértőknek az elejétől fogva.

Egyébként tudjátok mit, linkeljétek azokat a kérdéseket, amik alatt állítólag válaszoltam. Mivel nem is nézem a kategóriát mostanában, engem is érdekel, kivel kevertek. Mondom, egy embert már tudok.

2022. jan. 20. 22:20
 626/909 anonim ***** válasza:
76%
Milyen szakértőknek?
2022. jan. 20. 22:39
 627/909 anonim ***** válasza:
77%
#625. Na most nézzétek meg csak nem hagyja abba a hisztit és a hazudozást. Ha látnátok mennyi kérdés alatt ezt csinálja. Valahol már csak ő a téma. Nem bírja elfogadni ha valaki nem kéri ezt a löttyöt…
2022. jan. 21. 05:43
 628/909 anonim ***** válasza:
77%
Csak mondom nagyon sok szakértő pont ellenzi az oltást..ha már itt szakértőkre hivatkozva tukmálod az oltást
2022. jan. 21. 06:03
 629/909 anonim ***** válasza:
11%

"Tönkrevágod az immunrendszered. De hát szíved joga. Ha te félévente oltakozni szeretnél egészségedre. Omikron ellen is oltasd magad az eredeti vîrusra fejlesztett vakcinával mert az jó, de a korábbi átesettség az már nem. De k&&&va érdekes..az influenzát nem kapom el egyből egymás után és nem mutálódik feszt csak ez a szar..véletlenül sem azért mert járvány közbe sorba áll a sok…"

Valóban leírta a WHO: egy idő után nem érdemes több boostert beadatni, mert gyengítheti az immunrendszert, ez rendben van. De ez nem egyenlő azzal, hogy az eddig beadott 2-3-4 oltás is ugyanezt csinálta. A TOVÁBBI oltásokat nem javasolja. Tehát nem látom ez hogy járt volna bármiféle hátránnyal.

Korábbi átesettség: egy millió tanulmányban le lett írva, hogy az átesettség jóval kisebb antitesttitert eredményez, mint az oltás beadatása. Valójában azoknak lett a legmagasabb titere, akik átestek rajta majd pedig oltattak. Persze jogos lenne a kérdés, hogy miért csak az antitestszám érdekel minket, miért nem vizsgáljuk a T-sejtes immunitást? Valójában igen sok oltásnál igy vizsgáljuk a védettséget (pl. kanyaró), tehát bevált gyakorlat, ezért van így a korona esetén is. Az influenza meg egy teljesen más kérdés, teljesen más vírus, még ha találni is hasonlóságokat, a kanyaró se mutálódik össze vissza. De ez nem jelenti azt, hogy mondjuk a korona nem tud. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy a náthába nem lehet belehalni, akkor az ebolába sem.

Én értem, nem akarod oltatni magad, szíved joga. De ne állítsunk hülyeségeket, csak mert mindenképp le akarjuk hurrogni a másik oldalt.

2022. jan. 21. 09:54
 630/909 anonim ***** válasza:
77%
Jólvan te meg ne játszd itt a virológust mert te is annyit tudsz róla amennyit olvastál….vegyétek fel az oltást nyugodtan láthatjuk szuperül “működik”… :)
2022. jan. 21. 10:26
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!