Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.2022. jan. 8. 05:56
581/909 anonim válasza:
Amúgy az oltások ellenzése egyidős az oltásokkal.
Lehet mondani most, hogy mert ez új meg így meg úgy... de először mindegyik új volt....
582/909 anonim válasza:
Normál körülmények között egy kórházban nem kap el betegséget egy nővér. Ha megfelelő a higiénia és a fertőtlenítés, a kórházi dolgozó nem ragályterjesztő. Ez az egyik. A másik: A maszkot, oltást, és bármiféle orvosi beavatkozást magunkon magunk miatt alkalmazunk. Idióta holdkóros, Észak-Koreába való buta segg, aki ezzel a blőd, ostoba tetű komcsi gennyömlennyel jön, hogy oltsuk magunkat a TÁRSADALOMÉRT. Ezek a legnagyobb ártányok.
583/909 anonim válasza:
Felesleges a vita. Épeszű ember már belátja, hogy ez az oltás nem ér semmit csak a pénzről szól. Sajnos énis felvettem kettőt. Életem legnagyobb hibája volt. Nehezen de be kellett lássam, hogy palira vettek
584/909 anonim válasza:
583 Te legalabb belatod a hibad
Ez nagyon jo de sokan marcsak azert se:D
585/909 anonim válasza:
583: és mi bajod lett?
Elment a maradék eszed is?
586/909 anonim válasza:
Megjött tőle szerencsére. Ezért nem veszem fel a harmadikat :)
587/909 anonim válasza:
Én mostmár bánom, hogy érveltem itt korábban, itt igazán dúl az értelem..
588/909 anonim válasza:
Ha megjött tőle az eszed akkor az előny és nem hátrány tehát jót okozott nem rosszat.
Ellentmondás.
589/909 anonim válasza:
Érdekes, most már egyre több oltott is elismeri, hogy mindvégig igazuk volt a konteósoknak, meg laposföldhívőknek, hogy a trágyalé az nem jó! L
590/909 anonim válasza:
"Én mostmár bánom, hogy érveltem itt korábban" MIt csináltál? :D Ne áltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!