Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/909 anonim ***** válasza:
20%
Miért mi volt tegnap a világban? Miről maradtam le?
2022. jan. 15. 09:20
 552/909 anonim ***** válasza:
23%

550

Ja, persze, hogy nincs értelme ennek a kérdésnek, csak a ti fröcsögéseteknek, hisztiteknek, vergődéseteknek van értelme.

Az oké, hogy matematikailag kijön, hogy nem mindenkinek van elhunyt vagy Poszt-COVID-os vagy hetekig kórházban feküdt ismerőse (de nagyon sokunknak több is!!) de ettől még valahol nevetséges, mennyi konteót tudtok összehozni. A konteóitok pedig minden elemi logikát mellőznek.

SENKI se lett átverve az oltással (sokunkat megvédett vagy enyhe lefolyáshoz segített hozzá), maximum rosszul kommunikálták olykor a politikusok vagy a bábként használt virológusok.

Amúgy ilyen természetű járvány még sohasem volt, a kutatókban sok kérdés, bizalmatlanság volt. Talán kicsit több türelemmel kell lenni a kutatók felé, amikor az életben egyszer nem mindenható a tudomány. Az emberi szervezet kapcsán mondjuk sokszor nem az, lehet tanulni és menni kutatni...

(Nem COVID, de idekapcsolódik, mert a konteósok is össze szokták kötni a 2 témát. Számomra az is bicskanyitogató, hogy arra, hogy a tudomány még nem tudja kezelni az autoimmun betegségeket, asztmát és a többi krónikus betegséget okilag, csak tünetileg, sokan mindenféle konteóval jönnek, big pharma stb. Fel se merül bennük, hogy az emberi szervezet nem egyszerű és még kutatni kell. Ha valami nem tetszik, lehet kitanulni és menni segíteni. Egy oki kezelésért Nobel díj is járhat pl magas vérnyomás esetén...)

2022. jan. 15. 09:35
 553/909 anonim ***** válasza:
81%
Na meg jött már a “konteós” biológusunk is aki három fiókból irkál “hitelesebb” legen.
2022. jan. 15. 09:53
 554/909 anonim ***** válasza:
29%
552 # pontosan amit te csinálsz hívják vergődésnek, hisztinek, fröcsögésnek. Két véglet van tudod. Nem feltétlen mindig a többség jár jól! :)
2022. jan. 15. 09:56
 555/909 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, hogy az elmúlt négy hétben az összes oltott barátom megfertőződött Covid-dal. Én is, oltatlanul. Mind enyhe lefolyással.

Mi a különbség? 🤔

Lényegében ugyanott tartunk, de nekem a mai napig sem kell tartanom az oltások által okozott mellékhatásoktól.

Hatalmas különbség! ‼️

2022. jan. 15. 10:00
 556/909 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok se 🤡 se 🐑 soha nem tettem különbséget oltott és oltatlan között ez mindenkinek a magánügye amit tiszteletben tartok! Én felvettem az első 2 oltást mert hittem a kutatóknak/orvosoknak, hogy tényleg hatékonyak. Tévedtem! Nem lett semmi mellékhatása nem kapcsoltak be bennem semmilyen chipet! Február 15.-től ismét az oltatlanok táborát erősítem sok honfitársammal együtt! Reméljük,hogy visszafogattok minket az oltatlanok közé.
2022. jan. 16. 08:08
 557/909 anonim ***** válasza:
14%

555:

Háromszor vagyok oltva, soha tünet semmi nem volt. És mivel így nem is teszteltem, ha voltam valaha fertőzött nem tudok róla

2022. jan. 16. 11:31
 558/909 anonim ***** válasza:
32%

555 és mégegyszer: az oltás nem a megfertőződés től véd.

Az meg közismert tény hogy sokaknak enyhe lefolyású ez és ez közismert tény volt az oltások előtt is. Ahogyan az is hogy van aki meg belehal.

2022. jan. 16. 11:32
 559/909 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Az oltás nem a megfertőződéstől véd, sem a továbbfertőzéstől, sem a korházbakerüléstől, de még a haláltól sem véd meg. Talán majd a hatodik oltás a malajziai kvartett mutáns ellen.
2022. jan. 16. 12:15
 560/909 anonim ***** válasza:
76%
559 👍🏻👍🏻
2022. jan. 16. 12:27
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!