Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#522! Milyen nagy semmit? Az #517 valóban vergődik itt napok óta, olvasd vissza. Nem nehéz megtalálni, 2 pipája van. A többiekre írtam, pl. 519-re, hogy nem vergődik, mivel az oltatlanok saját tapasztalatokat és érveket írnak.
#517! Megnéztem azt a kérdést. Hú, micsoda érvek!😂 Mindegyik konkrétan annyit írt, hogy oltass, SEMMI mást. Ez aztán a szakértelem. Igazad van, ott a helyük a tudományban 🤣🤣🤣
#524!Bocsi, ezek szerint igen. Én is oltatlan vagyok, de nem cseszegetek oltottakat, az érveiket is elolvasom és elfogadom, ha vannak, csak saját döntésnél nem veszem figyelembe. De az nem érv, hogy valaki oldalakon keresztül sorolja a betegségeit, oltass, oltass, oltass, ha nem oltatsz, miattad halok meg, hogy dögölnél meg te!Stb.🤮Na, ez vergődés.
"Kedves" autoimmun sorstárs!
1. Használtam érveket. Levezettem, miért használnak a vakcinák, mire jó a maszk és a lockdown, beszéltem esélyekről.
2. Saját példákat hoztam, pl. ismerősi kör. Hiába nem reprezentatív, ti ezt szeretitek, hoztam.
3. Én bízom a 3 oltásomban és az Omikron elvileg gyenge, így nem féltem magamat per pill.
4. Példaként hoztam fel a betegségeimet is, hogy ha ezekkel megkapom oltatlanul a deltát (nmem fenyeget, mert omikron van és oltott vagyok), akkor olyan immunrendszeri túlreagálásnak nézek elébe, hogy soha többé nem tudok 4 emeletet megmászni az egészségkárosodástól. Azt már kezdem megtanulni, hogy saját betegséget nem szabad példának hozni, mert félreértik.
5. Egy 2,5 pipás valláskárosult közölte, hogy minek mentünk meg mindenkit, túlnépesedés van. Egyszer azt is leírta, hogy ilyen genetikai hulladékot, mint én miért mentünk meg.
6. Nem írtam, hogy oltass, csak az indokaitokhoz próbáltam KÖZELEBB KERÜLNI.
De már bánom. Olyan értelmi szinten vagytok (pl. van ellenanyag a véredben, de úgyse segít... meg ez a saját immunrendszeretekben bízok b.omság), hogy felesleges vitázni.
Szerencsére a környezetem 3-szor oltottakból áll, kórházi ápoló keresztanyám könyörgött, hogy adassam be a harmadikat.
Na pá, jó vergődést.
(Azért azt kívánom, hogy bízzatok jobban az orvostudományban, az orvosokban, a szteroidokban és minden ilyesmiben.)
#526!
1. Mindenki tudja, mire való a lock down, vagy a maszk. Az, hogy fogyatékosnak nézel másokat, az nem érv, főleg, hogy ezeknek eleve nem volt köze a kérdéshez. Te olyan esélyekről beszéltél, amiknek több köze van a saját jóslataidhoz, mint a valósághoz. Kapaszkodj meg, még az antitestekről is tudjuk, mire való, te nem fogod fel csak, hogy NEM mindenható a védelmi rendszernek csak egy része. Ha úgy működne, ahogy te azt elképzeled, akkor oltott ember covidosan, még csak nem is köhintene, mert már a kapuban elgáncsolnák a vírust. Mivel azonban antitesttel rendelkezők is belehalhatnak, valószínűleg nem úgy működik.
2. Mi is tudunk ismerősi példát. Képzeld, nekünk is vannak ismerőseink, nem egy lakatlan szigeten élünk. Többen is írtak (én most nem), mert már tudom, hogy neked fölösleges, úgyis csak hazugság a te kis agyadban. Aki nem te vagy, az nyilván nem is létezik.
3. Senki nem írta, hogy ne bízz benne, leírtuk ezerszer, hogy tőlünk aztán oltathatsz, ahányszor csak kedved tartja. TE akarod megtiltani, hogy mi meg abban bízzunk, amiben mi akarunk. Én is írtam esélyeket. Azt se sikerült felfognod, hogy nem mindenki akar bevállalni biztos rosszat 0,001%alatti esély miatt.
4. Ez megint a te félelmed. A valóságban meg tudjuk, hogy idős, sok krónikus betegséggel rendelkezők is megúszták már enyhe tünetekkel. Megint tényként állítasz olyasmit, ami vagy bekövetkezne, vagy nem. Egyébként igen, valószínűleg rosszul viselnéd, de nem a "betegségeid" miatt, hanem azért, mert teljesen szétcsaptad az immunrendszered a saját hülyeségeiddel. Mielőtt még nekem esnél, hogy te ezt jobban tudod, igenis muszáj zsákszámra enned a gyógyszereket, most szólok, ne fáraszd magad. Én ezt is leszarom, tőlem aztán főétkezés helyett is ehetsz gyógyszert, te dolgod, engem nem érdekel.
5. Mielőtt még ő írt volna, te már nekiestél mindenkinek, hogy a halálodat kívánja, holott ezt senki nem mondta a paranoiádon kívül.
6. Nem mondtad, hogy ne oltássak???😂 Ja, tényleg nem, csak kb.100x írtad le, hogy az oltatlan megöli a többieket, tök ugyanaz, mint aki áthajt a piroson, társadalmi érdek miatt kötelező és reggelig sorolhatnám. Te nem közelebb, hanem távolabb akarsz kerülni. Soha senki indokát nem fogadod el, pedig írtak már párat. Mindig csak provokálsz.
7. "Olyan értelmi szinten vagytok..." Igen, ilyen mondatokkal akarsz közelebb kerülni valószínűleg. Még szerencse, hogy itt vagy nekünk, te az okos, a mindentudó😉"Immunrendszer baromság" 😂 Te nagyon okos.Nem tűnt fel még, hogy te se tudod magad beoltatni MINDEN ellen? Szerinted miért vagyunk életben még? Megsúgom, minden kórokozót az immunrendszerünk győz le.
Képzelem mennyit kellett neked könyörögnie a keresztanyádnak🤣
Én meg azt kívánom, hogy tanulj meg egyszer gondolkodni!
Üdv, a nem kedves nem sorstársad
528
Szándékosan provokálsz.
Miután leírtam, hogy NEM szedek gyógyszert és most tartanak a kivizsgálások, azután milyen marékszámra szedett gyógyszerről beszélsz?
Ha már kivizsgáltattam volna és beszedném a pozitív lelet alapján felírt gyógyszert, azzal mi lenne a baj? Erre írtam, hogy hiába akarsz majd 80 évesen az urnából visszamenni a 30 évvel ezelőtti orvosodhoz, hogy doktor úr, mégis beveszem a felírt gyógyszert, mert már késő lesz.
A legtöbb gyógyszernek semmi köze az immunrendszerhez. Egy sztatinnak, protonpumpa-gátlónak, bétablokkolónak (és most írtam engem nem érintőt is, szóval NEM magammal példálózom) mi köze az immunrendszerhez?
Pláne, hogy a TÚLreagálása okozza a kórházat is, a poszt-COVID-ot is.
"Azt se sikerült felfognod, hogy nem mindenki akar bevállalni biztos rosszat 0,001%alatti esély miatt."
A biztos rossz a COVID, mert az ember biztosan szenvedni fog tőle és NAGY az esélye a tartós/örök egészségkárosodásnak. Az oltási kárnak jóval kevesebb az esélye, mint 0.001%.
Kettőnk közül én gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!