Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/909 anonim ***** válasza:
20%

489

Jó, de ha kórházba kerül, ahol oxigénmaszk és intrabénás szteroid kell, majd 2 hét múlva hazaengedik, akkor oltottan valószínűleg nem került volna kórházba.

Ha meghal, oltottan valószínűleg nem halt volna meg.

Ha otthon szenved 2 hétig és a kórház határán van, akkor valószínűleg oltva nem szenvedne ennyire.

Mert az antitestek megfognák a vírusok egy részét.

Eredeti, brit és delta variációknál.

2022. jan. 12. 07:48
 492/909 anonim ***** válasza:
76%
INTRABÉNÁS??? :D baszki :DDDDD
2022. jan. 12. 09:51
 493/909 anonim ***** válasza:
82%
491 jaja, valószínűleg. A kórházban fetrengö oltottak is valószínűleg máshol vannak
2022. jan. 12. 10:01
 494/909 anonim ***** válasza:
27%

492

Úristen, elírtam egy szót.

2022. jan. 12. 10:09
 495/909 anonim ***** válasza:
73%

#491! Ezt már többször leírtam. Ez csak a te elméleted. Nem biztos, hogy jobb lenne. Hiszen akkor senki nem kerülne kórházba, rossz állapotba, akinek van antiteste, ez pedig nem igaz. Vagy mit gondolsz, aki oltottan meghal, az oltás nélkül 2x halna bele?

De mondtam, nekem tök mindegy, hogy te miben hiszel, meg hányszor oltatsz. Ez engem nem érdekel. De ne várd el, hogy mások a te hiedelmeid szerint éljenek, mert nem fognak. A világ nem körülötted forog.

2022. jan. 12. 10:33
 496/909 anonim ***** válasza:
87%
491 hiszel az oltásban, rendben. De ezt miért kell másra erőltetni?
2022. jan. 12. 10:37
 497/909 anonim ***** válasza:
74%

495 Ez bolond

Itt vergodik mar napok ota

Ne reagaljatok 1 db kommentjere se mert itt el mert nincs neki elete es akinek van marmint nem covid rettego arra nagyon haragszik es tamadja:D

Napok ota direkt figyelem ki mit ir es o minden egyes olyan kommentelore ugrik aki nem xart meg az alsojaba :D

Nincs munkaja se hobbija vagy ennyire okosnak hiszi magat de mindenesetre felelmetes amit itt lemuvel es mar leirta mar 100-szor hogy mennyi baja van

Nem ertem mit szeretne ezzel elerni

Sajnaljuk,ennyi oltassa magat 50-szer bar hiaba mert egyre jobban retteg

Szerintem egy szakembert nem artana felkeresnie mert ez mar klinikai eset sajnos

Sokan vannak igy hogy belebolondultak ebbe csak aki ep elmeju azt hagynak elni es ennyi volna az egesz

Ja meg az a maniaja hogy a halalat kivanjak:D

Ha vegigolvasod senki sem irt ilyet de o oda kepzeli es hiszteriazik rikacsol itt mar napok ota

Mindegy a lenyeg hogy ne etessetek tehat ne is reagaljatok egy kommentjere se es akkor hatha lelep vegre innen es masra zuditja ra az agyeneseit mert mar bizony mas kerdeseknel is elo elo bukkan

2022. jan. 12. 10:43
 498/909 anonim ***** válasza:
0%
*agymeneseit bocsanat elirtam mert telefonrol irtam
2022. jan. 12. 10:45
 499/909 anonim ***** válasza:
20%

495

Van, akit nem tud megmenteni az oltás sem. Ha az orvosok tudnák ennek az okát, akkor tennének ellene. Ezek azonban szélsőséges esetek.

Ne akard már nekem bemagyarázni, hogy ha egy kajához kell 2 liter tej, akkor ugyanott tartasz, ha otthon 1 van és ha 0. Ugyanúgy el kell menni a boltba, de ott kevesebbet költesz és kevesebbet cipekedsz. Ugyanúgy lehet, hogy nem lesz elegendő pénzed, de mivel kevesebb pénz szükséges, nagyobb eséllyel lesz elegendő mégis.

Ha van antitestje, az hatástalanít néhány vírust. Így sokkal kevesebb vírus fog exponenciálisan szaporodni, amíg az új antitestek termelődnek.

Sőt, ha kellően kevés darab vírus jutott be fertőződéskor, akkor az is lehet, hogy mindet megfogják az oltás miatt jelen levő antitestek.

De ha sok vírus jutott be, nagyon sok, esetleg MÁR nincs elegendő antitest az oltás után, akkor lehet, hogy kórházba kerül így is. Sőt, meg is halhat oltott, de az kirívó eset. Poszt-COVID-os is lehet oltott, de az is ritkább eset, mivel kisebb intenzitású immunválasz kellett, kevesebb az esélye a fertőzés utáni autoimmun folyamatoknak és fennmaradó gyulladásoknak.

De nem tudom, minek vitatkozom olyannal, aki, ha szóba kerül egy orvosok által felírt, csak vényre kapható gyógyszer, arra azt írja, gyógyszerfüggőség vagy azt, hogy nem kell használni hihihi.

A történelem során MINDIG megérte a pénzét az emberiség. Most a nagy szabadság a gond, az emberek képtelenek szabályokat betartani egymásért, magukért és megkérdőjelezik szakemberek véleményét. Olyan szakemberekét, akiknek éveket kellett tanulniuk ÉS dolgozniuk ÉS kutatniuk, mire egyáltalán kimondhatnak valamit.

De nem baj, majd az autoimmun betegséged megtanít tisztelni a tudományt. Nekem is ez a betegségem van és sokakat ismerek, akik ezzel élnek. Sajnos nagyon is tudom, hogy megy ez.

2022. jan. 12. 11:01
 500/909 anonim ***** válasza:
74%

#497! Nem csak itt vergődik. Az összes covidos kérdésnél ugyanezt csinálja és sose unja meg. Nem tudom, miért jó ez neki.🤷🏼‍♀️

2022. jan. 12. 11:08
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!