Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/909 A kérdező kommentje:

356 "Nincs egészséges ember, csak rosszul diagnosztizált"

366 "Szerintem neked az agyad beteg, az meg hozza magával a többit"

Vannak rokonaink, és 60+-os is akad köztük, akik arra büszkék, hogy 20-30 éve nem jártak orvosnál.

Ha nem mész el orvoshoz, akkor egészséges vagy, nem? :D Lehetőség sincs, hogy kiderüljön az ellenkezője. Ez olyan homokba dugom a fejem effektus.

És ez nem úgy megy, hogy te minek "érzed" magad. Egy csomó betegséget nem lehet érezni kezdeti stádiumban, mint pl. magas vérnyomás, cukorbetegség.

2022. jan. 11. 16:25
 472/909 A kérdező kommentje:

#471: Írom ezt úgy, hogy én is fiatal vagyok és nem tudok róla, hogy lenne krónikus betegségem.

Ennek ellenére nem vagyok hülye és nem tagadok zsigerből. Minden évben járok szűrővizsgálatokra, annak ellenére, hogy egészségesen táplálkozom, és nincsenek tüneteim.

2022. jan. 11. 16:28
 473/909 anonim ***** válasza:
85%
471 ezért mondtam, hogy csak fejben vagy beteg
2022. jan. 11. 16:30
 474/909 anonim ***** válasza:
75%
472 tök jól teszed
2022. jan. 11. 16:31
 475/909 A kérdező kommentje:

#469: Már fejlesztik az omikron változatra módosított Pfizer-vakcinát, sőt már le is gyártottak belőle néhány kísérleti darabot. Van értelme még úgy is, hogy áprilisra valószínűleg lezajlik az omikron-járvány, és addig nem lesz legyártva a módosított vakcinából elegendő mennyiség.

Mert ha lesz új változat (mondjuk egy pi-járvány ősszel), az közelebb lesz evolúciósan az omikronhoz, mint az eredeti wuhani változathoz, tehát az omikron-vakcina vélhetően hatásosabb lesz a pi-változatra, mint a wuhani vakcina.

2022. jan. 11. 16:35
 476/909 A kérdező kommentje:
Reménykedjünk benne, hogy az új változatok enyhék lesznek (nem okoznak sokkal súlyosabb járványt, mint egy influenzavírus), így elég lesz az időseknek és a krónikus betegeknek beoltatniuk magukat. Hasonlóan az influenza-oltáshoz. De erre egyelőre nincs garancia, ez a közeljövőben fog kiderülni.
2022. jan. 11. 16:38
 477/909 anonim ***** válasza:
0%

Na ez az, tünetmentesen is lehet az ember pl. magas koleszterines (mint én sajnos). Kezeletlenül kellemes szívinfarktust okoz mondjuk 35 évesen, de ha az ember már 10 éve szedi a sztatint 35 éves korára, akkor kutya baja se lesz. A szívbillentyű betegségének sincs tünete azt hiszem kb. a II-III. fokig. Csak a háttérben szépen romlik...

Amúgy nekem sajnos vannak tüneteim is a mindennapokban (fülzúgás, torkomat nem részletezem, az esetek 60-70%-ában rekedt megszólalás, szinte minden nap legalább egy ideig gyomorégés, rendszeresen elhúzódó hurutos köhögés stb), párás vagy szellőzetlen helyen kisebb fulladás. Szerintem most még ki is felejtek dolgokat... Már pubertáskoromban is voltak mindenféle tüneteim. Durva, hogy valakinek nincsen semmi, tényleg jól van. :D

Továbbra is kíváncsi vagyok arra, hogy sokak szerint hogy létezik az, hogy az ember szervezete az oltásoknak hála tele van antitestekkel, de mégis ugyanolyan lesz a betegség lefolyása, mint hogyha nem lennének antitestek.

476

A spanyolnátha volt olyan, hogy kifejezetten citokinvihart váltott ki 20-40 közöttieknél. Szakemberek szerint még a korona is átalakulhat ilyenné. :/

2022. jan. 11. 17:48
 478/909 A kérdező kommentje:

#477: Mindenkinek szoktak lenni ilyen-olyan tünetei, csak sokan nem veszik őket komolyan. Nem azt mondom, hogy minden fejfájással egyből orvoshoz kell rohanni, de ha rendszeres és hosszan tartó, akkor érdemes megnézetni.

Van haverom, aki szintén büszke magára, hogy full egészséges, közben minden évben 1 hónapot van betegállományban, különböző fertőzésekkel. De szerinte ez nem jelent semmit, mindenki megfázik néha.

2022. jan. 11. 18:19
 479/909 A kérdező kommentje:
#478: És nem csak kamuból vesz ki betegszabadságot, hanem 39 fokos lázzal, hurutos köhögéssel szokott szenvedni ilyenkor. Mi haverok felmegyünk hozzá és egyikünk sem szokta elkapni tőle. Mégiscsak valami nem okés az immunrendszerével, de ő tagadja. Félvállról vette az egész COVID-járványt is, emiatt izgultunk rendesen, nehogy elkapja. Szerencsére megúszta, és most már van 3 oltása, remélhetőleg ez megvédi.
2022. jan. 11. 18:27
 480/909 anonim ***** válasza:
36%
Ha 1 év alatt 1 hónap, akkor az kevés még. Én sokkal többet vagyok "megfázva".
2022. jan. 11. 18:27
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!