Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
433 "Csak kérdezem: ennek így hol van a vége szerinted?"
Hol is válaszoltál erre?
430
Ez a nyálkahártya-immunitás mánia új dolog, most beszélnek róla ennyit. Akinek sérült a nyálkahártyája vagy szteroidos orrsprayt használ, az mit csináljon?
Sejtes immunitás meg NINCS a COVID kapcsán, csak millió helyen ugatták el, hogy miért, ahogyan azt is, hogy miért az antitest számít.
Ha nem szedsz immunszuppresszánst, hogyan maradsz tünetmentes?
Amikor vényre kapható gyógyszerekről beszélünk, hogy jön ide a gyógyszerfüggőség?
De hadd tudjam már meg, milyen mechanizmust képzelsz el amögött, szóval ha szerinted az oltottak súlyosabban vészelték át (saját magukhoz képest), ennek SZERINTED mi az oka?
434
Akkor még egyszer.
Vannak humánusabb módszerek, pl születésszabályozás. Nem az a megoldás, hogy nem adunk antibiotikumot, sztatint, bétablokkolót, protonpumpa-gátlót, meg bezárjuk a kórházakat.
436 gratulálok, ezzel a "milyen módszerek vannak a népesség kontrollra?" meg a "szerinted mi nem megoldás" fel nem tett kérdésekre válaszoltál. (gondolom magadnak)
A kérdésem meg ez volt: "ennek így hol van a vége szerinted?"
437
Igenis mentsünk meg mindenkit, ha emiatt IS van túlnépesedés, azt oldjuk meg másképp. Amúgy pl Európában FOGY a népesség.
Legyek öngyilkos, bepótolván, hogy 1 évesen meg kellett volna halnom (autoimmun bajok, kórház)? Aztán 3 évesen (szintén)? Aztán évente (antibiotikumok)? Aztán 7 évesen, amikor gennyes lett a sebem? Aztán 2 évente?
Az a baj, gusztustalan vagy, mert olvasva téged bűntudata van az embernek, hogy él.
Nem akarod magaddal kezdeni? Az lenne a korrekt.
#435! Például ne használjon szteroidos orrsprayt😂
Nem tudom, hol ugatták el, mert van. Mérhető is, csak drága. Én ezt az "ugatását" hallottam🤷
Úgy b+, hogy ilyen a betegségem. A szervezetem VALAMIRE reagál túlérzékenyen. Vagyis akkor jelentkeznek tünetek, ha valami kiváltotta és ARRA kell gyógyszer, hogy visszafogja AKKOR, és ne irtsa saját magát is. Nyugalomban NEM KELL!
Idéznéd, hol írtam, hogy ugyanaz az ember súlyosabban vészeli át oltottan, mint oltatlanul? Mert szerintem sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!