Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
401: a kérdés nem szakértők véleményéről kérdez, hanem NYOLC ÁLTALÁNOSSt végzettek bátorságát.
Ez a kérdés és nem hozzáértők.
Amúgy 1000 hozzáértőből 995 nem kérdőjelezi meg....
Forgalomban azért nem kell biciklizni, mert rengeteget elütnek és megy a kórházba, foglalja a helyet.
Akinek fiatalon ennyire betegségtudata van, és ennyire a halál, kórház, betegségek hármas körül forog az élete, a gondolatai az szerintem forduljon pszichológushoz, ezt minden rosszindulat nélkül írom, szerintem ez ocd.
404
Már most beteg vagyok, mint az emberek zöme. (Betegség alatt a krónikus betegségeket értem.)
"Engem egy dolog érdekel. Hogy valaki végre megcáfolja a gondolatmenetemet (275)."
Én írtam a 278. kommentet, amiben reagáltam pár dologra. Nem fogom és nem is akarom megcáfolni az érveidet, csak azt állítom, hogy ezek nem biztos, hogy úgy vannak, ahogy gondolod. Te elméleti hipotézisekben, végletekig leegyszerűsített sémákban hiszel, én meg a gyakorlati tapasztalatokban, amik alapján a valóság ennél sokkal komplexebbnek bizonyul.
Azt, hogy mit csinál az oltás a testben, mi, egyszerű emberek nem látjuk. Tudósok mondanak ezt-azt, más tudósok meg mást. Ki ennek hisz, ki meg a másiknak. Ez egy milliárdos profitot hozó üzlet, nézd meg a Pfizer bevételeit a járvány alatt. Anyagi, politikai és egyéb érdekek is közrejátszanak abban, ki mit mond, milyen döntést hoz.
Az elején azt mondták nekünk, hogy az oltások mindenkit megvédenek, olyan, mint egy mágikus pajzs, és 60-70%-os átoltottságnál megszűnik a járvány. A való életben ez nem igazolódott be. Azt mondták, hogy ez egy pusztító járvány, mégis vannak olyan európai országok, amik többlethalálozás szempontjából meg sem érezték.
Persze sokan meghaltak, én nagyon sajnálom őket, akár beteg idősek, akár egészséges fiatalok. Viszont nem látjuk, mi történt a kórházakban, milyen gyógyszereket kaptak. Nem közölnek lényeges statisztikai adatokat, a sötétben tapogatózunk. Fogalmunk sincs, hányan kerültek kórházba oltási mellékhatások miatt, és szerintem sosem fogjuk megtudni. Marad a hit, a bizalom, vagy a kételkedés, bizalmatlanság.
"Aki oltatlan, abban nincs antitest, az immunrendszernek idő, amíg elkezdi termelni, addig a vírus exponenciálisan szaporodik." Már akiben. Írtam már a természetes immunitásról, aminek a létezését, jelentőségét a hivatalos narratíva igyekszik cáfolni. Aztán vannak, akiknek egy régebbi, másfajta koronavírussal való találkozás keresztimmunitást ad. Aztán vannak a gyerekek, akiknek az "innate" (veleszületett) immunrendszerük adhat komolyabb védelmet. De lehetnek még más tényezők is, amik miatt sok oltatlan ember enyhe tünetekkel vagy tünetek nélkül esik át a koronavírus-fertőzésen.
A gyakorlati tapasztalat az, hogy túlnyomórészt idős és/vagy többféle krónikus betegséggel rendelkező emberek halnak meg COVID-ban. Nekem nincs azzal bajom, hogy aki fél a COVID-tól, ismerve a saját testét, életkorát, betegségeit, és ezért indokoltnak tartja, beoltatja magát. Nekem az erőltetett, kényszerített vagy kötelező oltással van a bajom, hogy nem veszik figyelembe az egyes emberekre és csoportokra vonatkozó kockázat/haszon arányt, és mindenkit óvodásként kezelnek, feltételezve mindannyiunkról, hogy felnőttként nem vagyunk képesek mérlegelni a helyzetünket, információkat gyűjteni és eldönteni, kell-e nekünk egy ilyen oltás, vagy sem.
"Az ugyebár egyértelmű, hogy a szervezet antitestet termel az oltás hatására." Igazából nem egyértelmű ez sem, ahogy az sem, hogy sok antitest = nagyobb védelem a betegség ellen. Semmi sem olyan fekete-fehér, ahogy gondolod.
Ha nem elég a kórházi ágy, oxigén, személyzet, tegyenek ellene, volt rá két évük. Ne az oltatlanokat hibáztassák az egészségügy és a kormány inkompetenciája miatt. És ne küldjenek el ezrével olyan ápolókat, orvosokat, akiknek már van természetes védettsége, míg az oltottak tovább dolgozhatnak, ha védettek, ha nem.
#374! A hülyeségedet, amit te gondolatmenetnek nevezel, már 1000x megcáfoltuk. Negyedszer is leírom. Ha az antitest miatt előnyt kéne élvezni, akkor annak vonatkoznia kéne az átesettekre is, mivel nekik is van + még két másik védelem, ami az oltottaknak nincs. Tehát a te logikád alapján, az átesetteknek az oltottakhoz képest még több előnnyel kéne rendelkezni. Ehhez képest te nem, hogy nem biztosítanád nekik, hanem őket is oltásra köteleznéd, vagyis figyelembe se veszed a védelmüket. Akkor miről beszélünk? Mi az alapja az elvárásoknak?
Azonkívül televagy ellentmondásokkal. Pl.valamelyik kommentedben azt írtad, te biztos nem voltál covidos, mert akkor már nem élnél és apád se(amúgy hogy? Nem úgy volt, hogy az oltásod megvéd?) Szóval erre a hivatkozási alapod, hogy te babakorod óta ismered a szervezeted, neked aztán biztos, hogy nem lenne enyhe lefolyású, tuti szteroid kéne stb. Ellenben, ha valaki arra hivatkozik(nem én tettem), hogy neki nincs szüksége oltásra, erős az immunrendszere, azt mindennek elhordod. Ő talán nem ismeri a sajátját babakora óta? Mi ez a kettős mérce, mi? Te valami felsőbbrendűnek gondolod magad? Te látod a jövőt, hogy mi lenne veled, ha elkapnád, csak más nem?
408
Sokkal több az esély arra, hogy aki szuperegészségesnek érzi magát, az lesz súlyos beteg, mint arra, hogy aki tudja, hogy rossz egészségi állapotban van, az nem.
Mit jelent az erős immunrendszer? Az orvosok ilyet sohasem mondanak, ilyen nem létezik. Pláne nem mérhető az "erőssége" szubjektívan.
Olyan van, hogy a saját sejteket támadja meg, olyan is, hogy indokolatlan gyulladást tart fenn, olyan is, hogy allergiás reakciókat vált ki. Én az első 2 miatt félnék a koronától, ha nem lennék 3x oltva és nem az omikron terjedne most. Az omikrontól valószínűleg beteg leszek 2-3 hétig, erősen, de a láz, levertség, fáradtság el fog maradni, majd utána meghosszabbodik a hónapok óta meglevő hurutos köhögésem.
#374! Még mindig neked:
Szóval oltatlanul volt rá 0,033% esélyem, hogy azok között leszek, aki intenzívre kerül covid miatt a 4.hullámban. Ha oltott lennék, akkor csak 0,010% lett volna. Igazad van, az én k.rva anyámat, hogy úgy merek dönteni, hogy nem kockáztatok egy csomó lehetséges mellékhatást + vállalom be a biztosan megjelenő több napos természetes oltási reakciót+ a szintén biztosan megjelenő autoimmun betegségem durva tüneteinek megjelenését úgy 1-2 hétre, azért hogy ezt az egyébként hatalmas 0,033%-os esélyt 0,023-mal csökkentsem😂 Tekintve, hogy a jelenlegi hullám, még ennél is veszélytelenebb, ezután se fogom. Nem, a te beteges ámokfutásod miatt se, akkor se, ha a s.ggedet vered a földhöz.
Amúgy, kik röhögnek ki minket? Nem lehet, hogy pont te mész szembe a forgalmmal és te vagy a közröhej tárgya? Szerintem nem én vagyok végig nullára pontozva, mert f.szságokat írok, hanem inkább te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!