Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.2022. jan. 8. 05:56
411/909 anonim válasza:
409 de, pont így működik, csak a beteg emberek a saját kisebbségi komplexusok miatt csesztetik az egészségeseket. Aztán ha valaki meg benézi és mégis meghal? Az ő döntése volt, nem? Kinek vagy itt az anyja/apja?
412/909 anonim válasza:
Na a fertőzés, az tuti kihozza az autoimmun tüneteidet.
413/909 anonim válasza:
411
Egészséges ember nem létezik, csak rosszul diagnosztizált.
Amúgy neked is van esélyed pl poszt-COVID-ra. Nekem az eleve instabilan működő immunrendszerem miatt picit több, de neked se sokkal kevesebb.
Amúgy átfogó laboron mikor voltál utoljára? Vizelet és minimum 2 oldalas vérlelet.
414/909 anonim válasza:
#412! És akkor mi van??? Neked mi közöd van ahhoz, ha én tisztában vagyok vele és úgy döntök, hogy azt választom? Tudom, hisz már túl is vagyok rajta. Nem én kértem. Oltottan is kihozná. Tehát akkor, ha megkapnám az oltást akkor is, meg akkor is, ha megfertőződöm, de én úgy döntöttem, hogy elég a megfertőződéskor. Tudsz számolni? 2 több, mint 1😉 Mit nem tudsz ezen felfogni? Semmi közöd más döntéséhez!
415/909 anonim válasza:
Oltottan az enyhe, de inkább semmilyen tünetek miatt kevésbé hozná ki. Plusz tudtommal az immunszuppresszánsok is rizikófaktorok, de nem annyira nagyon.
416/909 anonim válasza:
413 voltam covidos, és nem lettem postcovidos. Vagyis akkor az esély 0.
418/909 anonim válasza:
417 jaja... mondjuk rá mindenre, amit nem értünk, hogy szerencse. Szerintem meg Isten akarata
419/909 anonim válasza:
300 éve még semmit nem értettünk. Most akkor jóval kevesebb minden van, ami zeusz akarata. 😃
420/909 anonim válasza:
419 300 éve pont ugyan annyi mindenben volt az ember biztos, mint most. És pont ugyanannyi mindenben téved, mint most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!