Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk
megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.
Ha meg más emberekhez viszonyítod, hogy az oltottak súlyosabban viselik, annak nincs értelme.
Mindenkin segít a nem túl régi oltás saját magához képest.
Az orvosok várnak, hogy fejlessz ki valamit, amit felírhatnak szteroidos orrspray helyett.
2022. jan. 11. 13:41
442/909 anonim válasza:
Okosabb lett volna hagyományos technológiát alkalmazni nyugaton is, pl. mint a kínai, és akkor most nem lenne ilyen vita.
2022. jan. 11. 13:50
443/909 anonim válasza:
442
Az túl alacsony hatásfokú. Egyébként sokan azzal SE hajlandóak oktatni.
2022. jan. 11. 13:51
444/909 anonim válasza:
Sokkal többen be lennének most oltva, ha hagyományos lenne az oltás. Mert a legfőbb indok a nem oltásra az az új géntechnológia.
Egyébként nem alacsony hatásfokú, az omikronra azt mondják, hogy a kínai még jó is lehet, mert tartalmazza az egész vírust.
2022. jan. 11. 13:54
445/909 anonim válasza:
444
De ha valaki nem fiatal ÉS makk egészséges, akkor kevés antitestet termel. Egy darabig véd, nyilván.
2022. jan. 11. 13:55
446/909 anonim válasza:
Ez csak a kínaira vonatkozik, nyugaton 100x jobbat fejlesztettek volna.
2022. jan. 11. 13:56
447/909 anonim válasza:
Az lehet. Viszont a viszonylag új technológiának is teret kell adni, ráadásul annak gyorsabb és biztonságosabb a gyártása.
2022. jan. 11. 13:58
448/909 anonim válasza:
Egyetértek, de akkor hozzák forgalomba az új technológiát, ha meglett minden kísérleti fázis, addig inkább jobb a hagyományosra alapozni.
2022. jan. 11. 14:05
449/909 anonim válasza:
Hát, lehet.
Engem személyesen nem zavar a kísérleti fázis, sőt, pl rákkezelésekben még korábbi stádiumú gyógyszert is kapnak betegek.
2022. jan. 11. 14:08
450/909 anonim válasza:
438 én nem tudom, értelmi fogytékos vagy? Nem tudsz egy nyomorult kérdésre válaszolni... Azt kérdeztem te szerencsétlen, hogy ez a jelenblegi működés és felfogás hova vezet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!