Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/909 anonim ***** válasza:
11%

420

Erről már beszéltünk, hogy nem.

A védőoltásoknak és az antibiotikumoknak hála vagy életben.

2022. jan. 11. 12:14
 422/909 anonim ***** válasza:
87%

Én nemrég voltam igazoltan COVID-os, 2-3 napig voltam rosszul. Nem szedtem gyógyszereket fájdalomcsillapítón kívül, vitaminokat igen. Nem vagyok beoltva. Nem kerültem lélegeztetőgépre, még kórházba sem. Nem lettem post-COVID-os. A szaglásom is visszajött már.

Szerintem már voltam COVID-os a járvány elején. Ez alapján arra számítok, hogy cirka másfél évente elkapom és max. 3 napig kutyául leszek. Nem érzem úgy, hogy emiatt megérné nekem félévente beoltatni magamat, és megkockáztatni ennél sokkal súlyosabb mellékhatásokat. Másfél év múlva lehet, hogy már olyan variáns lesz, amit meg sem érzünk.

2022. jan. 11. 12:20
 423/909 anonim ***** válasza:
89%
421 szóval a védőoltások előtt kihalt volna az emberiség? Érdekes elmélet...
2022. jan. 11. 12:22
 424/909 anonim ***** válasza:
21%

423

Nem, de nézz már utána a várható élettartamnak.

Ha meg szerinted nem jó, hogy életben maradunk csakis a modern orvostudománynak hála, akkor kérlek, kezdd magaddal, soha ne menj orvoshoz.

2022. jan. 11. 12:24
 425/909 anonim ***** válasza:
32%
1 a 300ezerből kisebb kockázat mint átmenni a zebrán
2022. jan. 11. 12:27
 426/909 anonim ***** válasza:
84%

424 nem járok alap esetben orvoshoz, de mi a kettő közötti összefüggés? Az én életem vagy nem életem pont semmilyen hatással nincs a nagy egészre. De tudod jelenleg ott tartunk, hogy a világ népessége folyamatosan nőtt, jelenleg túl vagyunk népesedve (és ez még a te covid armegeddonod közepette is tovább folytatódik), miközben a faj korcsosul, mert mindenkit is meg akarunk menteni.

Csak kérdezem: ennek így hol van a vége szerinted?

2022. jan. 11. 12:41
 427/909 anonim ***** válasza:
12%

426

Erre ezer humánusabb megoldás van, mint a családom, az én kiirtásom vagy az itt író szintén autoimmun betegé.

425

Az oltások kockázata még ennél is kisebb.

2022. jan. 11. 12:46
 428/909 anonim ***** válasza:
84%

#415! Na, már le is doktoráltál, vagy ezt még a jóstudományod mondatja veled? Csak mert azt az orvosom se tudja, hogy mikor jön ki, sőt, még azt se, hogy egyáltalán mi váltotta ki először, de segíts már neki kérlek, ha ennyire okos vagy.

Szóval abban is biztos vagy, hogy az oltás miatt enyhe, vagy semmilyen tünetem nem lenne. Érdekes, az összes oltott ismerősömnek volt, és nem enyhe. Biztos mind csupa szerencsétlen, hisz a mázlisták nálad vannak ugye. Amúgy elolvastad a linkelt cikket, amit küldtem? Ha az oltottnak biztos enyhe vagy semmilyen tünete nincs, akkor azok ott, hogy kerültek kórházba, elárulod?

Egyébként, mint már írtam, ha enyhe tüneteim lennének, az az 1.fertőzésemnek köszönhető, nem a löttyödnek.

2022. jan. 11. 12:56
 429/909 anonim ***** válasza:
13%

428

Az első fertőzésed óta nincs antitested. Ráadásul gondolom szedsz Imurant, vagy minimum Medrolt folyamatosan.

Az oltás antitestet termeltet, amik megfogják a vírusok egy részét. Ez segítség az ellenük való harcban. Ha már fogyna az ellenanyag, addigra ott a következő oltás.

Tehát oltottan mindenki enyhébben esik át rajta, mint ugyanő, ugyanakkor oltatlanul esett volna át.

Esélyekről beszélünk. Ez a nagyon nem mindegy.

2022. jan. 11. 13:03
 430/909 anonim ***** válasza:
84%

#429! Fogd már fel, hogy átesettségnél nem csak antitestes védelem van, hanem nyálkahártya és sejtes is! Ha már ennyire érdekel a téma, legalább nézz utána.

Nem, nem szedek, mivel veled ellentétben nem vagyok gyógyszerfüggő. Ugyanis a semmire nem kell gyógyszer, akkor kapok, ha tünetes.

"Oltottan mindenki enyhébben esik át, mint oltatlanul ugyanő..." Ez csak egy hipotézis, mivel nincs olyan ember, aki egyszerre oltott és oltatlan, nem lehet összehasonlítani.

2022. jan. 11. 13:12
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!