Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk
megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.
379 ez a te dolgod, kizárólag a saját életedet keseríted ezzel. Én továbbra is a saját immun rendszeremben bízok, te meg bízzál abban, amiben szeretnél. Majd ha szükségem lesz tőled tanácsra, hogy mi az én érdekem, rögtön szólni fogok... feltételezem más is így fog tenni. Addig javaslom a saját életedet próbáld meg terelgetni, szerintem van bőven abban is kihívás
2022. jan. 11. 10:03
383/909 anonim válasza:
381 ha ő pék akkor olcsóbb vagy drágább lesz a kenyér?
2022. jan. 11. 10:04
384/909 anonim válasza:
#383 Igen. :)
2022. jan. 11. 10:06
385/909 anonim válasza:
"Az IQ-s példát nem azért írtam, mert aki logikai feladatok meg tud oldani, az egyből ért a vírusokhoz is. Hanem azért, mert ahhoz is kell egy intelligencia, hogy valaki belássa, hogy mihez nem ért" A kérdezőnek sürgősen el kellene kezdeni gyakorolnia ezt az erényt. A kérdése és a válaszai alapján nem ért a biológiához, nem ért a gyógyszerfejlesztéshez, a joghoz, sem a társadalomtudományokhoz, sem a szociálpszichológiához. Átlag alatti intellektuális szinten lévőknek megfelelő a kommunikációja, érvelése, általános műveltsége.Már maga az, ahogy feltette a kérdését is, erről árulkodik. A kiírásának tartalma kifejezetten infantilis, bugyuta és demagóg. Az immunizációról, vakcinációról 8 osztályos ismeretei vannak csak. Tehát teljesen érthetetlen, hogy min van úgy felháborodva.
2022. jan. 11. 10:07
386/909 anonim válasza:
382
Bízz abban.
Csak nehogy egy orvosnak is elmondd ezt, mert elájul és akkor tudja folytatni az ellátásodat, miután magadhoz tért.
2022. jan. 11. 10:14
387/909 anonim válasza:
#385 ezzel az IQ-val való dobálózással a mensa tagokra jellemző nagyképűséget mutat, a rájuk jellemző magas intelligenciahányados nélkül.
Egyébként most hogy jobban belegondoltam, ismereteim szerint a magas intelligenciahányados elsősorban a szülőkneknek, nevelésnek, környezetnek köszönhető, senkinek semmi oka nincs arra hogy büszke legyen a sajátjára. Javítsatok ki ha tévedek!
2022. jan. 11. 10:16
388/909 anonim válasza:
#386 *magához ;-)
2022. jan. 11. 10:17
389/909 anonim válasza:
379 nézd te azért vársz társadalmi felelősségvállalást mert vagy te vagy a szüleid nem vigyáztak az egészségedre és bekeidőben is mások elől foglalod a kórházi ágyat. Kezdjük ott hogy nem kell cigizni, cukrot enni, autót vezetni, forgalomban biciklizni, elhízni, lustálkodni, nem sportolni, alkoholt inni, mértéktelenül zabálni, fölöslegesen stresszelni, mert 99%ban az ezen tevékenységet végzők kerülnek kórházba és foglalják az ágyakat mások elől. Kezdjük szerintem itt a társadalmi felelőssegvállalást.
Aki meg oltott, ugye nem kerülhet kórházba covid miatt (te mondtad hogy az oltatlanok foglalják a kórházi ágyakat, szóval ezzel a kérdés meg is lett oldva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!