Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/909 anonim ***** válasza:
14%

Akkor legyen, nekem mindegy.....

Legyetek büszkék a szerencsés genetikátokra és arra, hogy mázlitok volt a koronával és nézzetek le mindenkit, kívánjátok a halálát, aki krónikus beteg vagy gyengébb, bánom is én.

2022. jan. 11. 00:08
 342/909 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy az megoldás, hogy mindenki abban hisz, amiben akar, és ezzel együtt senki nem b@szogat senkit, mert minek?

Aki oltat, oltasson... aki nem akar, nbe oltasson (és ne is támogassuk a kényszert erre), aztán akkor mindkenki ellehet egy darabig

2022. jan. 11. 00:10
 343/909 anonim ***** válasza:
85%

341:

a mázli még mindig nem tudományos kategória

senki nem kívánja a halálod (miért ettné ezt bárki?; miért gondolod?)

2022. jan. 11. 00:11
 344/909 anonim ***** válasza:
86%
#343 lehet hogy annyit beszél hogy a hallgatást halálként érzékeli. Ilyen értelemben azért lehet hogy páran a halálát kívánják. :)
2022. jan. 11. 00:14
 345/909 anonim ***** válasza:
87%

#339! Saját magadnak érveltél a semmiről, hisz se a lezárás, se a maszk nem volt téma. Engem ez miért idegesítene? Egyáltalán nem érdekel.

Érdekes, te mindig olyanokat hallasz, amit senki más. Neked minden ismerősöd belehalt már a COVID-ba, van aki kétszer is. Aki nem, az post covidos és most kiderül, hogy aki véletlenül túléli az elsőt, az csak azért van, hogy a másodikba belehalhasson. Érdekes, én a fentiekből pont egyet se ismerek.

Igen, lehet a második esetben súlyosabb, az esélye kb. 1 a 10millióhoz. Tehát hallhattál ilyenről, de érdekes, hogy a másik 9.999.999 esetet nem hallod. Arról nem beszélve, hogyha annyira értenek a biológiához, mint amennyire előadod, akkor azt is tudhatnád, hogy akinek a 2. fertőzése súlyosabb, az csakis azért lehet, mert a védelmi rendszerben valami rendellenesen működik. Pl. a termelődő antitestek valamiért nem ismerik fel az "ellenséget", hogy lebutítsam. Na most, mivel az oltásokkal pont a vírusfertőzést akarják szimulálni, józan ésszel belátható, hogy esetükben az oltás se működne. Szóval nekik aztán még fölöslegesebb az oltás.

2022. jan. 11. 00:15
 346/909 anonim ***** válasza:
24%

342

Közérdek nem lehet egyéni akarat kérdése. Vagy holnaptól én nem állok meg a piros lámpánál, mert félek, hogy hátulról belém jönnek.

343

Akkor mi?

Nem tehetsz arról, hogy milyen genetikád lesz, anyád dohányzik, iszik-e terhesen, milyen betegségeket örökölsz stb.

Ahogy ha nem szenvedted meg a koronát, akkor kevés vírus jutott be fertőződéskor, ez is szerencse kérdése.

Most csak példának. Tényleg csak annak.

Nekem egy teától éghet a gyomrom. Más vedeli a kólát, napi 2 liter és sohasem ég a gyomra. Mi ez, ha nem genetikai lottó?

Valaki pocakos, minden nap eszik húst, nem is csak csirkét. Mégis jó a koleszterinje. Más vékony, sportol, vegetáriánus és rossz a koleszterinje.

Szerencse.

Ahogy a koronavírus enyhe lefolyása is az.

2022. jan. 11. 00:18
 347/909 anonim ***** válasza:
83%

#346! Én se értem, hogy miért próbálod a TE egyéni érdeked úgy beállítani, mintha közérdek lenne. Sőt, már azt se értem, hogy NEKED miért érdeked, hogy MINDEKI beoltassa magát, aki nem akarja.

Összegezzünk: Jelenleg van több milliárd ember, aki önszántából oltatlan. Játsszunk el a gondolattal, hogy ők most azért, mert te azt kéred, mind beoltatja magát. Gondolom, azt nem vitatod, hogy lesznek köztük olyanok, akik az oltásba belehalnak, hisz nincsen egyetlen olyan oltás/gyógyszer/semmi, ahol kizárt a halál. Lesznek köztük olyanok is, akik nem halnak bele, de súlyosan károsodnak. Na most, a nagy számok törvénye alapján, ezek között a károsultak között lesznek olyanok, akik a vírusba nem haltak volna meg, tehát, ha tartják magukat az eredeti döntésükhöz, vagyis élik tovább az életüket oltás nélkül, úgy, mint most, értsd, nem rettegnek, egészségesek, járnak társaságba, hisz nem félnek, tanulnak dolgoznak, szülnek, vagyis "kimaxolják az életet."

És mi lesz veled? A vírus oltottak között is terjed, nem fog eltűnni soha, ez tény. Ha te most a 3 oltásoddal még mindig félsz és úgy gondolod, lélegeztető gépre kerülhetsz(ezt írtad, hogy te nem akarsz otthon fuldokolni, mert nem jut gép), akkor ez a félelmed ugyanúgy megmarad, hisz mitől változna? Vírus továbbra is van, elkaphatod bárkitől. Vagyis továbbra is maszkot hordasz, kerülöd az embereket, amennyire lehet, van állítólag egy csomó krónikus betegséged, amitől szenvedsz, szülni gondolom, nem szülsz. Tehát beáldozunk X számú egészséges embert, aki veled ellentétben valóban élvezhette volna az életét, további egészséges utódokat hozhatott volna létre, azért, hogy az az 1(te) még X évig retteghessen otthon, betegen, az életét nem élvezve. Szerinted ez így van rendben? Tényleg?

2022. jan. 11. 00:56
 348/909 anonim ***** válasza:
0%

"Közérdek nem lehet egyéni akarat kérdése. Vagy holnaptól én nem állok meg a piros lámpánál, mert félek, hogy hátulról belém jönnek."

ez alapján a pegazus szoftver tök rendben van, sokkal egyszerűbb a segítségével a terroristákat/sorozatgyilkosokat megtalálni, megakadályozni a tervük végrehajtásában.

egyébként ha holnaptól átmész a piroson, akkor egy idő után súlyos balesetet fogsz okozni és/vagy elveszik a jogosítványodat, büntetést fizetsz, talán még börtönbe is kerülsz.

2022. jan. 11. 07:03
 349/909 anonim ***** válasza:
8%

347

Nem az én érdekem, hanem közérdek az oltás.

Nem az én érdekem a lockdown, amikor durva egy hullám, hanem közérdek.

Nemcsak én vagyok krónikus beteg, hanem az emberek többsége. Aki relatív egészséges, annak is lehet veszélyes a COVID.

Azt, hogy a lockdown-oknak köszönhetően lett ágy és oxigén (nem feltétlen lélegeztetőgép) azoknak, akik rászorulnak, általánosságban írtam. Oltás óta az oltottaknak alig kell ilyen ellátás, főleg akinek 4 hónapon belüli oltása van.

Igen, mindenkit be kellene oltatni, elsősorban maguk miatt. Igen, 0.00000001% belehalna, 0.0001% károsodna, míg a betegségbe 3% belehal, 30% károsodik hosszútávon illetve maradandóan.

2022. jan. 11. 08:10
 350/909 anonim ***** válasza:
17%

"még X évig retteghessen otthon, betegen, az életét nem élvezve"

Az megvan, hogy nem rettegek otthon? Már konkrétan leírtam, kifejtettem, de minek...

2022. jan. 11. 08:12
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!