Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/909 anonim ***** válasza:
15%
Onnan tudom, hogy nem voltam koronás, hogy már nem élnék. És apum se, mivel találkoztunk annyit, hogy átadtam volna.
2022. jan. 10. 23:09
 322/909 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintetek a lakosság zöme átesett rajta tünetmentesen."

Szerintünk? Hát a tv-ben mondta a virológus.

2022. jan. 10. 23:16
 323/909 anonim ***** válasza:
11%
Hát én nem követem a médiát, fogalmam sincs, melyik báb mikor mit mond
2022. jan. 10. 23:19
 324/909 anonim ***** válasza:
88%
#323 nem báb volt, hanem virológus, akinek nyilván elhiszem hogy mit mond, mivel intelligens vagyok és nincs 8 általánosom.
2022. jan. 10. 23:21
 325/909 anonim ***** válasza:
85%

321 jajj... hát ha ennyi mindent tudsz életről és halálról, akkor azt is pontosan tudod, mikor halsz meg, ugye? Fogalmad nincs dolgokról, a félelmedből élsz. Hát ez szívás, de szrencsére a tied.

Itt van egy kis szürke Gandalf, ha nekem nem hiszel: https://www.youtube.com/results?search_query=gandalf+monol%C..

2022. jan. 10. 23:22
 326/909 anonim ***** válasza:
82%

#312! Ha nem lassították volna a járványt...De lassították. Kit érdekel? Már a múlton is vitatkozni akarsz? A kérdés az, hogy MOST miért vegzálod az oltatlanokat? Miért kampányolsz a kötelező oltásért, és egyáltalán miért nem hagysz minket békén? Ott a lélegeztető géped, van egy halom, téged vár. Én nem veszem el előled, használd egészséggel, csak minket hagyjál békén. Mehetsz az oltásodért, felveheted az enyémet is, neked adom, csak szállj le rólunk!

Nem a kínai oltásod miatt nem lettél koronás, hanem, mert tized annyi kontaktod van, mint az átlagembernek. Képzeld, nekem már szinte minden oltott ismerősöm elkapta, mivel nem otthon ülnek bezárkózva. (Mondjuk én egyiktől se kaptam el oltatlanul, akkor nekem melyik oltásom működött?)

A visszavágásod hülyeség. Senki nem írta, hogy MINDENKI átesett rajta, de óvatos becslések szerint is minimum a regisztráltak duplája. Azt se írta senki, hogy aki átesett, nem kaphatja el még egyszer. Elkaphatja. A súlyos lefolyástól védi, attól viszont sokkal jobban, mint a 3., 4., 26. oltás. Mivel pedig nyálkahártya védelmet is ad (amit az oltás nem), ha az oltottra igaz, hogy "kevésbé fertőz"(szerinted igaz), akkor az átesettre többszörösen igaz. Szóval milyen alapon köteleznéd oltásra, ami kockázattal jár neki, ha ő nem akarja és nincs szüksége rá?

2022. jan. 10. 23:23
 327/909 anonim ***** válasza:
21%

325

Ha szerinted valakinek egy náthától asztmája és autoimmun nyűgjei vannak, akkor a koronától mennyire lenne beteg? Ugye, hogy nagyon. Ezt megbeszéltük azt hiszem.

2022. jan. 10. 23:25
 328/909 anonim ***** válasza:
82%
#327 pontosan miért is?
2022. jan. 10. 23:30
 329/909 anonim ***** válasza:
13%

326

Te is szállj le rólunk.

Ne gúnyolj sokadik oltással.

Ne kapj idegbajt, ha érvelünk.

Ne kapj idegbajt, ha nemcsak ti írtok véleményt a neten, hanem a másik oldal is.

Amúgy nem tizedannyi az a kontakt... Sok irodista dolgozott home office-ban, nekünk néha be is kell járnunk, nomeg októberig heti többször bejártunk.

Ok, hogy nálunk távoktatás van, cserében találkoztam párszor csoporttársakkal. Magánéletem is van.

Attól, hogy dolgozom, tanulok mellette és introvertált vagyok, még nem bezárkózva élek, nem kérem a személyeskedést.

A szerencséd védett meg téged a COVID-tól. De második fertőzésnél (pl amikor már nem lesz antitested) előfordulhat olyan brutális immunválasz is, hogy sírsz az életedért.

2022. jan. 10. 23:32
 330/909 anonim ***** válasza:
79%

328

Mit miért?

2022. jan. 10. 23:33
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!