Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Én a következőt olvastam több ápolótól, orvostól is:
- 25 % kórház
- 25 % otthon vészeli át, de baromi beteg, a kórházba kerülés szélén áll
- 25 % esetén influenza-szintű
- 25 % nátha vagy tünetmentes
-.-
Ez a lefolyás, nyilván belehalnak 3%-nyian.
#291! Igazad van, tényleg briliáns a logikád. "Olvastam több ápolótól, orvostól is."
Azon gondolkodtál-e, milyen adatok alapján állították ezt?
Segítek, íme néhány lehetőség:
1. Ők is olvasták valahol és azt adták tovább. Hát, bocs, de ebből olvashatsz többezer különbözőt, és szabadon választott, melyiket hiszed el, ő ezt választotta.
2. Ő maga készítette a statisztikát. Mi alapján?
A, Saját ismeretségi köre. Itt teljesen irreleváns a szakmája. Ezt mindenki megteheti maga. Az én statisztikám például tök mást mutat, de mivel teljesen véletlenszerű, hogy kikből áll az ő és az én ismeretségi köröm, az ő tapasztalata semmivel nem lesz hitelesebb az enyémnél.
B, Szakmájából adódóan a beteganyagból állította össze. Ez már csak torz lehet, hisz, ha kórházban dolgozik, akkor a tünetmentesek, enyhe tünetesek, otthon gyógyulók nála nem jelennek meg, tehát számuk nulla. Nem lehet 25%. Honnan tudná, hányan vannak?
C, Összevonta a személyes ismerőseit a kórházi beteganyaggal. Ez a lehető legrosszabb, hisz nyilvánvalóan személyes ismerőseinél nagyobb a munkahelyén megforduló betegek száma, így semmiképpen nem lehet valós az eredmény.
Szóval, ahogy te szoktad írni, "tényleg érdekel" honnan jöttek az adatok?😉
Kedves kérdező,
így a kb. 300 választ végigolvasva nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy a veled egyet nem értők IQ-ja a tiédtől alacsonyabb lenne. Elárulod mit gondolsz róluk? Továbbra is meg vagy győződve arról, hogy te intelligensebb vagy ezeknél a válaszolóknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!