Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Az oltatlanok kb 80%-a nem találkozott a vírussal. A pontos számnak lusta vagyok utánanézni. Ugyanez az oltottakkal.
Például én nem találkoztam a vírussal (szerencsére!), de keveset találkoztam emberekkel, így logikus is.
"Furcsa", én ugyanannyiszor kaptam el nyavalyákat az ősszel, mint eddig bármelyik évben a COVID előtt. (Jó sokszor, szövődménye is lett, de ilyen vagyok.) Viszont az tény, hogy most még jobban odafigyelünk erre.
Kis irodában dolgoztam 2016-2019 között. Szeptembertől májusig szinte havonta behozott valaki valamit és a fél banda elkapta, zömében ugyanazok, életmódtól és életkortól függetlenül. Semmit se túlzok. Emlékszem, hogy kínáltuk egymást NeoCitránnal, emlékszem a torokfájásokra, duzzadt orrnyálkahártyára és arra, hogy mások is rendszeresen egyszercsak NeoCitránt ittak reggel tea helyett.
Csak akkor senki, SENKI nem csinált belőle ügyet, hogy "gyenge immunrendszer", #mindmeghalunk és a többi.
281
Ugye tudod, hogy az orvosokatisztánlátásért kuruzslók, szélhámosok (egyik pártot akar, a másik a termékeiből meggazdagodni) és laposföld-díjat is kaptak?
És akkor mosz képzeljétek el, hogy mit érezhetett az az ember, aki az elejétől kezdve félt az oltástól, ellenállt ameddig csak tudott, de végül kénytelen volt beadni a derekát ÉS véletlenül 6 adagot kapott az mRNS oltásból, ami egy 3 évre elegendő dózis. Én ott sz*rtam volna össze magam.
Gondolom olvastátok a hírt, hogy az egyik Budapesti kórházban 12 embernek adtak be 3 évre való adagot...
"...és laposföld-díjat is kaptak"
De ezt úgy mondod mintha valami rangos bizottság ítélt volna oda valamit és nem egy idióták gittegylete akik egy vita lehetőségétől már összekakilták a nacit de nagy mellénnyel feltalálták a kis laposfőd díjukat, nagyon kínos volt! :D
"orvosokatisztánlátásért kuruzslók, szélhámosok"
- ugye megnyitottad a linket? Dr. Wolfgang Wodarg, tüdő- és belgyógyász orvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg rajta. Neki több van, mint nyolc általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!