Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/909 anonim ***** válasza:
75%
2022. jan. 10. 19:55
 282/909 anonim ***** válasza:
65%

Az oltatlanok kb 80%-a nem találkozott a vírussal. A pontos számnak lusta vagyok utánanézni. Ugyanez az oltottakkal.

Például én nem találkoztam a vírussal (szerencsére!), de keveset találkoztam emberekkel, így logikus is.

"Furcsa", én ugyanannyiszor kaptam el nyavalyákat az ősszel, mint eddig bármelyik évben a COVID előtt. (Jó sokszor, szövődménye is lett, de ilyen vagyok.) Viszont az tény, hogy most még jobban odafigyelünk erre.

Kis irodában dolgoztam 2016-2019 között. Szeptembertől májusig szinte havonta behozott valaki valamit és a fél banda elkapta, zömében ugyanazok, életmódtól és életkortól függetlenül. Semmit se túlzok. Emlékszem, hogy kínáltuk egymást NeoCitránnal, emlékszem a torokfájásokra, duzzadt orrnyálkahártyára és arra, hogy mások is rendszeresen egyszercsak NeoCitránt ittak reggel tea helyett.

Csak akkor senki, SENKI nem csinált belőle ügyet, hogy "gyenge immunrendszer", #mindmeghalunk és a többi.

2022. jan. 10. 19:57
 283/909 anonim ***** válasza:
17%

281

Ugye tudod, hogy az orvosokatisztánlátásért kuruzslók, szélhámosok (egyik pártot akar, a másik a termékeiből meggazdagodni) és laposföld-díjat is kaptak?

2022. jan. 10. 19:59
 284/909 anonim ***** válasza:
87%

És akkor mosz képzeljétek el, hogy mit érezhetett az az ember, aki az elejétől kezdve félt az oltástól, ellenállt ameddig csak tudott, de végül kénytelen volt beadni a derekát ÉS véletlenül 6 adagot kapott az mRNS oltásból, ami egy 3 évre elegendő dózis. Én ott sz*rtam volna össze magam.

Gondolom olvastátok a hírt, hogy az egyik Budapesti kórházban 12 embernek adtak be 3 évre való adagot...

2022. jan. 10. 20:08
 285/909 anonim ***** válasza:
80%

"...és laposföld-díjat is kaptak"

De ezt úgy mondod mintha valami rangos bizottság ítélt volna oda valamit és nem egy idióták gittegylete akik egy vita lehetőségétől már összekakilták a nacit de nagy mellénnyel feltalálták a kis laposfőd díjukat, nagyon kínos volt! :D

2022. jan. 10. 20:12
 286/909 anonim ***** válasza:
14%
Jó, de azért a laposfőd díj egyben státusz-szimbólum is, ergo rettenetesen ostobának kell lenni, hogy valaki egy ilyen társasággal spanoljon. Külföldön azért veszik komolyabban az oltáselleneseket, mert azok nem olyan égetőek, mint az "orvosokatisztánlátásért".
2022. jan. 10. 20:16
 287/909 anonim ***** válasza:
87%

"orvosokatisztánlátásért kuruzslók, szélhámosok"

- ugye megnyitottad a linket? Dr. Wolfgang Wodarg, tüdő- és belgyógyász orvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg rajta. Neki több van, mint nyolc általános.

2022. jan. 10. 20:30
 288/909 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, melyik kínosabb. A laposföldes idiótákon szórakozók többségében ugyanolyan buta seggek. Nagyon primitív és műveletlen, de magukat valamitől okosnak vélő, természettudományos kérdésekről okoskodó, de a témához teljesen sötét szerencsétlenek. Kb ilyen netes csőcselék.
2022. jan. 10. 20:31
 289/909 anonim ***** válasza:
12%
288: most ez hogy jön ide? Szerintem rajtuk bárki szórakozhat, még Marika néni is a szomszédból, mert annyira gáz, amit csinálnak...
2022. jan. 10. 20:38
 290/909 anonim ***** válasza:
90%
#289. Valójában sehogy. Csak sokkal könnyebb úgy "érveni" hogy azokat akik valószínűleg abba a 80%-ba tartoznak akik kb nátha szintű tünetekkel átvészelik a vírust és ezért nem tulajdonítanak a járványnak akkora jelentőséget mint mások, azokat a laposföldhívőkkel azonosítják.
2022. jan. 10. 20:42
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!