Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Még egy dolog. A politikusok és "beszélő fejeik" valóban rengeteg kárt okoztak azzal, hogy sokszor össze-vissza beszélnek a járványról.
Ilyen szempontból pl. Merkely Béla is inkább politikusként nyilatkozik a sajtóban, mintsem szakemberként. Sajnos sok ilyen van, ami nagyon összezavarja az embert.
Engem nem zavar össze mert meg sem hallgatom egyáltalán 1 db mondatát sem mert tudom mire megy ki a játék és így aztán abszolút hiteltelen és semmitmondó az egész:D
Te se és más se hallgassa meg amiket hablatyolnak ezek mert úgyis azt mondja mind amit a szájukba adnak
“ eleve nem kellett volna ilyen provokatív kérdést feltenni,”
Amikor a bolti eladó rokonod értekezik Facebookon, hogy szerinte az oltástól alakulnak ki a mutációk, akkor néha elgurul az embernél a cérna.
Kérdező azt tudtad, hogy mikor ki akarták mutatni, hogy ezek az oltások a leghülyébb réteg körében a legelutasítottabbak az derült ki, hogy bár valóban nagy az elutasítottság a legalacsonyabb képzettségűek között, de náluk is nagyobb az elutasítottság a phd-k között? A legképzettebb réteg a legelutasítóbb! Na persze a mainstream narratíva ezt kézzel lábbal igyekszik elmaszatolni és az oltatlanságot a féleszűséggel igyekeznek azonosítani, te is bedőltél szépen a propagandának. :)
266
Nekem is van PhD-s ismerősöm, aki ellene volt az oltásoknak, de maga se tudta, miért. Amikor szóba került, próbáltam neki magyarázni, hogy a vitamintablettái nem fogják megvédeni.
Aztán "kényszerítették" - szerencsére, merthogy aggódtam érte.
#268 A vitamintabletták pótolják azt a vitaminmennyiséget amit a modern ember nem visz be a hétköznapi ételekkel.
Nem a vitamintabletták védenek meg, hanem a nem leamortizált szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!