Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/909 A kérdező kommentje:

Még egy dolog. A politikusok és "beszélő fejeik" valóban rengeteg kárt okoztak azzal, hogy sokszor össze-vissza beszélnek a járványról.

Ilyen szempontból pl. Merkely Béla is inkább politikusként nyilatkozik a sajtóban, mintsem szakemberként. Sajnos sok ilyen van, ami nagyon összezavarja az embert.

2022. jan. 10. 14:12
 262/909 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem zavar össze mert meg sem hallgatom egyáltalán 1 db mondatát sem mert tudom mire megy ki a játék és így aztán abszolút hiteltelen és semmitmondó az egész:D

Te se és más se hallgassa meg amiket hablatyolnak ezek mert úgyis azt mondja mind amit a szájukba adnak

2022. jan. 10. 14:15
 263/909 anonim ***** válasza:
90%
#260 eleve nem kellett volna ilyen provokatív kérdést feltenni, ráadásul ilyen bénán. Az iq miatti magyarázkodásod is béna. Még mindig nincs köze az iq feladatok megoldásának az oltások fontosságának (vagy nem fontosságának) a be (nem) látásához.
2022. jan. 10. 15:05
 264/909 A kérdező kommentje:

“ eleve nem kellett volna ilyen provokatív kérdést feltenni,”

Amikor a bolti eladó rokonod értekezik Facebookon, hogy szerinte az oltástól alakulnak ki a mutációk, akkor néha elgurul az embernél a cérna.

2022. jan. 10. 16:02
 265/909 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező azt tudtad, hogy mikor ki akarták mutatni, hogy ezek az oltások a leghülyébb réteg körében a legelutasítottabbak az derült ki, hogy bár valóban nagy az elutasítottság a legalacsonyabb képzettségűek között, de náluk is nagyobb az elutasítottság a phd-k között? A legképzettebb réteg a legelutasítóbb! Na persze a mainstream narratíva ezt kézzel lábbal igyekszik elmaszatolni és az oltatlanságot a féleszűséggel igyekeznek azonosítani, te is bedőltél szépen a propagandának. :)

[link]

2022. jan. 10. 16:12
 266/909 A kérdező kommentje:
Nekem is van PhD-s ismerősöm, aki valamennyire oltásellenes. Végül beoltatta magát, mert kötelezték rá a kutatóintézetben. Kérdeztem, hogy mi a gondja az oltásokkal, de nem igazán fejtette ki, azon kívül, hogy szerinte ő már átesett a COVID-on.
2022. jan. 10. 16:17
 267/909 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező: mi a gondod az anális szexxel? Végtelen számú dolgot nem csinálsz, ahhoz kell motiváció, amit csinálsz, és a covid oltásra számtalan embernek nincs motivációja. Ettöl rossz az oltás? Nem érdekel, nem szeretnék vele foglalkozni, de ez viszonylag nehéz, ha állandóan az arcomba toljátok. Ettől nem motivált leszek, hanem ideges. Hejj
2022. jan. 10. 16:22
 268/909 anonim ***** válasza:
8%

266

Nekem is van PhD-s ismerősöm, aki ellene volt az oltásoknak, de maga se tudta, miért. Amikor szóba került, próbáltam neki magyarázni, hogy a vitamintablettái nem fogják megvédeni.

Aztán "kényszerítették" - szerencsére, merthogy aggódtam érte.

2022. jan. 10. 16:48
 269/909 anonim ***** válasza:
92%
268 "Amikor szóba került, próbáltam neki magyarázni, hogy a vitamintablettái nem fogják megvédeni." Milliárd embert megvéd, pár milliót nem... De nyomjad csak
2022. jan. 10. 17:12
 270/909 anonim ***** válasza:
91%

#268 A vitamintabletták pótolják azt a vitaminmennyiséget amit a modern ember nem visz be a hétköznapi ételekkel.

Nem a vitamintabletták védenek meg, hanem a nem leamortizált szervezet.

2022. jan. 10. 18:16
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!