Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/909 anonim ***** válasza:
45%

309

Én igenis szeretném, hogy lassítsák. Nem akarok 29 évesen otthon fuldokolva meghalni, holott ha lenne kórházi ágy, némi intravénás szteroiddal és oxigénnel megmentenek. (Autoimmun beteg vagyok és képtelen kórokozók ellen normális módon harcolni az immunrendszerem. De ha nem így lenne is számos velem egykorúról hallottam, aki kórházba került, szteroid és oxigén kellett neki.)

A természetes immunitás is véd annyira, mint a mesterséges. Viszont pont a vírus elkapását kell megakadályozni.

2022. jan. 10. 22:20
 312/909 anonim ***** válasza:
23%

298

Valóban, ezt nem tudom, de az általam olvasott angol nyelvű cikkek, magyar, nem média cikkek, eü-s ismerőstől hallottak és ismerősi körben látottak alapján elhiszem ezt a felosztást.

2022. jan. 10. 22:21
 313/909 anonim ***** válasza:
82%

#311!Értem, tehát akkor te azt várod többmilliárd embertől, hogy védjen azzal téged, hogy bezárkózik, nem tudja ellátni a munkáját(tudod, nem minden munka végezhető home office), elveszíti a megélhetését, vállalja az esetleges oltási mellékhatásokat (igen, létezik, akkor is, ha csak egy ember lenne, az is lehet bárki a többmilliárdból, szóval mindenki kockáztatja, és mivel ő maga nem oltatna, csak miattad kockáztat), mindezt azért, mert hátha mégse működik az oltásod, amiben te amúgy hiszel. Nincs itt egy kis képzavar véletlenül? Miért lenne szükséged lélegeztető gépre, ha az oltás működik? Nem vagy egy kicsit önző? Úgy képzeled, hogy az egész bolygónak körülötted kell forognia?

Úgy látom, még mindig nem érted. Az oltással nem akadályozod meg a vírus elkapását. A természetes immunizációt meg arra írtam, aki MÁR elkapta, ha akarta, ha nem. Miért oltatna???

#312! Az a te hited, de nekem mi közöm van ahhoz? Mindenki abban hisz, amiben akar, de te milyen alapon döntöd el, hogy más milyen forrásnak hisz?

2022. jan. 10. 22:38
 314/909 anonim ***** válasza:
88%
311 ha folyamatosan a betegségre készülsz, az azért nem vall egészséges elmére már bocs. Innentől kezdve a poharad mindig félig teli lesz, nem a mi dolgunk megtölteni
2022. jan. 10. 22:40
 315/909 anonim ***** válasza:
87%
310 azt, hogy mi lett volna oltás nélkül idögéppel vagy párhuzamos univerzumban nézted meg? Több milliárd embernek semmi gondja a korona vírustól, örülök, hogy téged megvédett valami ettöl
2022. jan. 10. 22:41
 316/909 anonim ***** válasza:
10%

312

Nem engem... Viszont a legtöbb ember krónikus beteg és nem tudni, hogy ki a veszélyeztetett, az orvosok se tudják.

Ha nem lassították volna a járvány terjedését, akkor lehet, hogy a te legjobb barátod is meghalt volna, mert nála pont súlyos lefolyású és NINCS ÁGY, NINCS OXIGÉN, NINCS SZTEROID.

Világszerte, egy egész világ harcolt azért, hogy lassuljon a terjedés és a betegeknek jusson ellátás.

314

Mi az, hogy folyamatosan a betegségre készülök?

Miért baj, ha a poharam félig van (tudom átvitt értelemben, de...)

Amúgy eszembe jutott egy "visszavágás".

Szerintetek a lakosság zöme átesett rajta tünetmentesen. Szerintetek a természetes immunitás hűdeistenség. Akkor miért is terjed még mindig a vírus??? Mégse olyan jó a természetes immunitás (se)?

2022. jan. 10. 22:45
 317/909 anonim ***** válasza:
100%
2022. jan. 10. 22:46
 318/909 anonim ***** válasza:
80%

316 azért terjed, mert az oltás szart sem ér (nyilván nem esett át mindenki)

Kicsit olvasgassál az agykontrollról és a nocebo jelenségről.

Lehet, hogy a legjobb barátunk meghalt volna. De hát jó élete volt. Ez a lényeg.

2022. jan. 10. 22:51
 319/909 anonim ***** válasza:
39%

Rákerestem múltkor a nocebora és semmi normális oldalt nem dobott fel. 😅

Nem az a lényeg, hogy jó élete volt. Hanem hogy jusson ellátáshoz.

Nekem még a kínaitól is lett valamennyi ellenanyagom. Azaz ér valamit. Nem is lettem koronás, holott nálam egy nátha se egyszerű eset (most is kihozta az asztmámat). Tehát tuti nem voltam soha COVID-os.

2022. jan. 10. 22:57
 320/909 anonim ***** válasza:
85%

319 [link]

válogassál

ha nem találsz normális oldalt, telán fogadó oldalon van hiány. De segítek: a placebot gondolom ismered, a nocebó ugyanez csak ellenkező előjellel. Szívesen

"Nem az a lényeg, hogy jó élete volt. Hanem hogy jusson ellátáshoz." - ha nem az a lényeg, hogy jó életed legyen, akkor feleslegesen szívod el a levegőt mások elől.

Nekem a vírustól van rengeteg ellen anyagom. Akkor most miért is engem kell vegzálni?Azt honnan is tudod, voltál-e koronás? Naponta csináltál tesztet? Nekem a betegség kellős közepén mutatott ki a PCt negatív értéket. Miről is beszélünk?

2022. jan. 10. 23:01
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!