Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
349: "Nem az én érdekem, hanem közérdek az oltás."
Nem tudok mást, csak idézni egy korábbi hozzászólásból:
"Míg az átlag szerint védeni kell a közösséget, az átlagon aluli pedig magasról lesz*rja a közösség érdekeit, addig az átlagon felüli elsősorban megkérdőjelezi az intézkedéseket és a kötelezettségeket, majd a saját logikai szűrőjén keresztül értékeli ki, hogy mennyi értelmük van."
345
Egy amerikai testépítő volt, aki megúszta egyszer, nem oltatott, a másodiktól majdnem meghalt, totál lefogyott, csövek lógtak ki belőle, gégemetszése is volt.
A másik egy magyar, amikor bejutott a kamera egy kórházba, akkor mutatták. Srác oxigénen zihált.
Undorító dolog mást meghazudtolni.
Mivel engem ezzel meg lehet bántani elég erősen, nem érdekel, leírom
Volt általános iskolám egy ismert, jó tanára elhunyt. Face-n tette közzé a volt igazgató, aki azóta az adott kerület polgármestere.
Volt gimim (mostmár nem érdekel, leírom: Lónyay és egyházi) 2 tanárja hunyt el, egyik 44 évesen és a karbantartó, akivel amúgy anno sokat beszélgettem.
Volt osztálytársam 3 hétig volt oxigénen.
Apumnak (BKV) több kollégája is elhunyt, többek között a haverja, akivel sokszor váltották egymást. Volt kocsiszín, ahol 2-3 elhunyt járművezető is volt (ez tavaly ilyenkor körülbelül).
Egy jó barátnőm nevelőapuja hunyt el, a barátnőm maga poszt-COVID-os lett.
Találkoztam egy ismerősömmel, neki egy 31 éves barátja hunyt.
A kerületemben egy 28 éves, nálam sokkal jobb egészségi állapotban levő politikus srác hunyt el (Balogh Lajos Paci).
A volt egyetememen (OE, most többet nem írok) is elhunyt egy képzéseket szervező, ügyintéző nő valami 50 körüli.
Apum párjának két harmincas ismerőse hunyt el, egyikük terhesen.
Zöme az oltási kampányok előtt. Amennyi infót megsúgtam közben, annak utána is nézhetsz.
Ennyi halált szám szerint máskor 5 év alatt élek át.
Minden családtag és közeli barát háromszor oltott. SENKINEK semmi baja nem lett az oltástól. Ahogy a munkatársaknak és a csoporttársaknak sem.
Egy ismerősöm rendszeresen bújja az adatokat és maga készít hetente térképeket (töri-föci tanár szakos). Nyilvános face-n, de gondolom nem az a célja, hogy ide belinkeljem...
Ja, sok nyelvet beszél, így sok forrást tud bújni, nemcsak angol.
A térképein nagyon jól látszik, hogy az oltás mennyit segít az egyes országokon. Elsősorban nem az esetszámokon, hanem a halálozáson, azt nagyban csökkenti.
Talán irigylitek, mert nem tudtok angolul, németül, beloruszul, oroszul, franciául meg még nem tudom, milyen nyelveken. (Énekel is ezer nyelven és ünnepekkor is sok nyelvne teszi ki a dolgokat.)
353
Szerencsére eléggé sok miniszterelnök, egyéb politikus gondolkozik ugyanígy, nézz szét a világban.
A hanyatló nyugat átoltottsága magasabb, mint a miénk, szerencsére sok helyen kötelezővé is akarják tenni. Az lenne a minimum, amit Olaszország csinál.
Itt te félsz. Egy szúrástól.
351
Nézz utána te.
Az emberek 10%-a autoimmun beteg, zömében nők, tehát közel 20%-a a nőknek.
Az emberek fele allergiás.
Ott van az asztma, a magas vérnyomás (fiatal, vékony, sportos embereknél is), reflux, magas koleszterinszint (fiatal, vékony, sportos, akár vegetáriánus vagy vegán embereknél is), inzulinrezisztencia, PCOS, 2-es típ cukorbetegség, szívbillentyű-betegségek, COPD, krónikus orrmélléküreg-gyulladás stb-stb.
Nincs egészséges ember, csak rosszul diagnosztizált.
352
Na, pontosan ennek hatására elemeztem az intézkedéseket azt hiszem a 275-ben..
358
Gúnyolódtatok azon, hogy hány ismerősöm halt meg a COVID-ban. Na erre írtam a listát.
Legalább teljesen hü.. Khm értetlen ne legyél, ha már bunkó vagy és biológiából 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!