Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/909 anonim ***** válasza:
95%
368 ez a te elméd korlátait jelzik, nem az enyémeket. Ha te össze tudsz fogni a barátaiddal, egy ország a másikkal... Akkor mégis mi akadályozná meg ezt nagyban, ha meg van a megfelelő érdek? Az eszközök meg vannak hozzá...
2022. jan. 11. 08:59
 372/909 anonim ***** válasza:
0%

371

Nem tudnak összefogni, mert mindegyiknek más az érdeke. Pluszban ha eljön az, amiről azt hiszitek, most tart, akkor egyik se a sajátjait fogja bántani, mindegyik a máséit.

Azonosan hazudni meg senki sem tud. Testvérek se. Barátok se.

Illetve szerinted hogy verték át az orvosokat néhány kuruzsló kivételével?

2022. jan. 11. 09:13
 373/909 anonim ***** válasza:
97%

372 nézd, kezdesz már nagyon fáraszto lenni: egy büdös szóval nem mondtam, hogy bármilyen össze esküvés áll a háttérben. Ettől még valószinübbnek tartom ezt, mint azt, hogy bárkit a te vagy az én egészségem érdekel.

Mi a cél?: nem tudom, nem vagyok benne.

Érdekek mentén össze fognak azok, akik döntéseket hoznak? Igen, és ez csak pár tucat ember, nem azok a bohócok, akiket a kirakatban látsz

Mi az eszköz? A félelem és az erre épülő ideológia. Látod te is kuruzslonak hívod azt, akivel nem értesz egyet, ideig ugyan azon az egyetemen szerzett diplomát, mint akiket tudosnak hívsz.

Azt még elárulod, hogy mi értelme van annak, hogy ugyanazokat a dolgokat elmondod ugyanazoknak az embereknek? Ennyire bizonytalan vagy magadban, hogy kell a külső megerősítés?

2022. jan. 11. 09:27
 374/909 anonim ***** válasza:
0%

Te is ugyanazokat a dolgokat mondod el ugyanazoknak az embereknek.

Engem egy dolog érdekel. Hogy valaki végre megcáfolja a gondolatmenetemet (275).

Én kényelmetlenül érzem magam, hogy lepontozzák, közlik, hogy hülyeség, de az indoklás kimarad.

Például, hogy akinek van antitestje, az miért nincs előnyben a lepontozók szerint azzal szemben, mint akinek nincs antitestje?

2022. jan. 11. 09:32
 375/909 anonim ***** válasza:
96%

374

Ha kicsit vissza nézed a kommenteket, én és még sokan mások folyamatosan azt írták le többé kevésbé kulturált formában, hogy értik amit írsz, és jó lenne, ha békén hagynád őket ezzel.

"Engem egy dolog érdekel. Hogy valaki végre megcáfolja a gondolatmenetemet (275)." - hát ez a te problémád. Miért vágysz arra, hogy valaki megcáfoljon? Te így gondolod, ő meg úgy. Miben érint ez téged? Én lefogadom, hogy Merkely Bélának más a véleménye, mint nekem, ezzel amúgy egészen addig semmi problémám nincs is, amíg nem próbál valami olyasmit rámkényszeríteni, amit én nem tartok elfogadhatónak. Ha tovább nyomjátok ezt a butaságot, a vírus lesz a legkisebb gond. Lehet nem csak a képeket kellett volna lapozgatni a törikönyvben

2022. jan. 11. 09:38
 376/909 anonim ***** válasza:
14%
Oké, de ezzel azt bizonyítjátok, hogy tényleg olyan hülyék vagytok, mint amennyire elsőre látszódtok.
2022. jan. 11. 09:40
 377/909 anonim ***** válasza:
84%
376 ez a te véleményed, nekem meg ettől nem lesz se olcsóbb se drágább a kenyér, úgyhogy pont így kezelem
2022. jan. 11. 09:55
 378/909 anonim ***** válasza:
100%

A fekete lyukból az eseményhorizontról túlról nem jut ki semmi.

Oszt mégis.

Az mrns oltásra mondták hogy mégis milyen mellékhatástól kellene félnünk, amikor 3 nap alatt lebomlik oszt jónapot. Nem csinál az ott semmit, csak antigéneket termeltet.

Oszt valakinek mégis lett tőle baja.

Pontosan mennyi oltóanyagot vontak vissza japánból pár hónappal ezelőtt mert szennyezett volt? Jó, nyilván csak egy kis fém került bele, de azért vicces hogy hát azért olykor olykor szennyeződik ez az, aztán vagy észreveszik, vagy nem.

2022. jan. 11. 09:59
 379/909 anonim ***** válasza:
18%

Az a helyzet, hogy a legőszintébben leírom, mi csapódik le bennem:

Nincs bennetek társadalmi felelősségvállalás, nem vagytok hajlandóak valamit megtenni, ami a ti és mások érdeke attól függetlenül, hogy nem szeretnétek és buták vagytok. Érveitek nincsenek.

Mondjuk onnantól, hogy írkáljátok, hogy a saját immunrendszeretekben bíztok, egy jóérzésű ember lefordul a székről. Quora-n és normális face csoportokban szétszedték már ezt az érvet.

Szóval ha még nagyobb közutálatnak és közröhejnek akartok tárgya lenni, akkor nyugodtan.

2022. jan. 11. 09:59
 380/909 anonim ***** válasza:
77%
#374 Már többször megcáfolták.
2022. jan. 11. 10:00
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!