Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
250 nem én vagyok az, akivel itt próbálsz szellemi párbajt vívni, de öszintén: neked mi a bajod?
Itt vagdalkozol egy anonim fórumon, hogy a másik miért anonim. Ki hívott téged ide? Miért jössz ide, ha nem tetszik az anonim rendszer?
Leírta szerintem érthetöen, hogy nem fenyegetett senkit. Ha más fenyegetett, és neked gondod van ezzel, akkor talán ezt velük beszéld meg. Gondolom zsemlért sem a henteshez jársz.
Amúgy ha zavar az erőszak, javaslom ne támogass egy olyan rendszert, ami ilyen szinten vegzál jelentős csoportokat, mert erőszakra mindig erőszak lesz a válasz. Remek dolog, hogy hiszel valamiben, de ugye azzal tisztában vagy, hogy minimális embernek vagy a példaképe, ergo attól, hogy te követsz egy utat, más nem fogja feltétlenül ezt tenni.
251 nehezen megy a szövegértelmezés Ezért leírom hátha jobban felfogod. Ő vállalta az arcát és kijeklentette hogy többen is zaklatják, és a fb tele van fenyegető üzenetekkel oltatlanoktól főleg(ami jóval látogatottabb mint a gyakori). Az hogy te nem fenyegetsz senkit , az nem jelenti azt hogy a népesség adott rétegéből (oltatlan) senkire nem igaz amit ír. Mér egy fenyegetés is több az elvártnál.
A szomorú az hogy a névtelentömegnek hisztek, de az oltásról lehet írni bármit a szakártőknek csak az ellenkezőjét írja mindegyikőtök. CSak már nem a sötét középkorban vagyunk.
Azért nem érdemes a gyerekeket oltani, mert több kára van mint haszna. Magyarul több betegséget okoz náluk mint amennyit megelőz. Ha akarsz, nézz utána a statisztikáknak, bárki számára elérhetők, akik tudnak angolul,hány egészséges gyerek kapott szívizomgyulladást az oltástól, és amúgy hány egészséges gyerek halt meg oltások előtt covidban.
Azért az én szememben nem éri meg a gyerek egészségét kockáztatni hogy a vén oltatlan nagymami el ne kapja.
De gyorsan törölték a 255. kommentet, meg az utána lévőt! A stílusával nem értek egyet, de a lényegi mondanivalójával (az oltatlanok diszkriminációja) igen.
(Az nem tetszik ebben az oldalban, hogy nem marad nyoma a törölt kommenteknek, mint pl. a redditen, és ezért elcsúszik a számozás.)
Úgy elszabadultak itt az indulatok, hogy legszívesebben törölném a kérdést, ha lehetne.
Néhány dologra reagálok egyelőre:
1. Aki szerint az mRNS kiforratlan technológia: Vannak más eljárással készült COVID elleni vakcinák is, pl. vektorvakcinák (Astrazeneca, J&J, Szputnyik), hagyományos vakcina (Sinopharm).
2. Az, hogy a koronavírus elleni lezárások milyen pszichés vagy gazdasági károkkal járnak, az egy másik téma, itt most az oltásokról volt szó.
3. Az IQ-s példát nem azért írtam, mert aki logikai feladatok meg tud oldani, az egyből ért a vírusokhoz is. Hanem azért, mert ahhoz is kell egy intelligencia, hogy valaki belássa, hogy mihez nem ért. Sokszor a legokosabb emberek a legszerényebbek. Több Nobel-díjas is nyilatkozta, hogy minél többet tudott, annál jobban felismerte, hogy mennyi mindent nem tud még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!