Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#507! Hú, de beteg lehetek! Miért is?Mert nem egészítettem ki a kiadott statisztikát olyan információkkal, amik nem szerepelnek benne, saját szájízem szerint? Régi volt, új volt... Találgatás! Annyira veszélyes, hogy volt rá a 4.hullámban 0,033% esélyem, hogy intenzívre kerüljek vele. Jaj, bocs, elfelejtettem rettegni. (Valójában kevesebb, mert ez akkor lenne igaz, ha az oltottságon kívül minden más tényezőt kizárnánk, csak a vakszerencsén múlna, hogy ki kerül oda. Ez az "alapesély". Idős, krónikus betegeknek és még egyéb, nem ismert tényezőkkel rendelkezőknek ez az esély nagyobb, fiatal, egészségeseknek, átesetteknek kisebb. Nekem például kisebb.)
A betegségedet már kívülről fújom, annyiszor leírtad. Pont azért utaltam rá, mert tudom, hogy neked örömet okoz újra és újra leírni. Annyira ritka kincs vagy, hogy a többségével minden második ember rendelkezik, kb.a felével én is, meg még pár másikkal, csak nem tömöm magamba a gyógyszereket. Nem szoktam leírni, mert a kutyát nem érdekli, még engem se. Van életem, amivel foglalkozom, majd 80 évesen, lehet, hogy én is a nyavalyáimon fogok pörögni, még nem.
Az oltással kapcsolatban csinálsz azt, amit akarsz, arra írtam, ha nem lett volna egyértelmű 🤦🏻♀️
Én befejeztem veled, nem érek rá ma is egész nap veled foglalkozni. Keress valakit, akinek sajnáltathatod magad, én addig élek.
510
Olvass már utána.
Nekem kiszedték a fülzsírt, tök ugyanúgy zúg, mint bármikor az utóbbi pár évben.
Amúgy begetek vagytok lelkileg.
Leírja valaki, hogy nem szed gyógyszert, majd: gyógyszerfüggő.
Inkább megyek én is élni, mert van életem, ti meg kockáztassátok továbbra is az életeteket az orvostudomány mellőzésével. De ha krónikus betegségre 80 évesen akartok elkezdeni gyógyszert szedni, nos akkor már nem lesz rá szüksége a maradványaitoknak az urnában vagy szóróparcellában.
"Mindenkin segít a nem túl régi oltás saját magához képest."
Az ismeretségi körömben tavaly tavasszal ketten haltak meg nem sokkal az első mRNS típusú oltásuk után.
(Egyikük két napon belül, a másik pedig az oltást követő hajnalban, azok után, hogy már pár órával az oltás után nagyon rosszul érezte magát, de nem ment be éjjel a sürgősségire, abban reménykedett, hogy reggelre jobban lesz.
Egyikük egészségügyi dolgozó volt.
Egyikük 48, másik 52 éves nő, egyiknek sem volt ismert semmilyen krónikus betegsége.
Nem gondolnám, hogy rajtuk segített az oltás az oltás nélküli saját magukhoz képest, sem egyikük családján nem segített, főleg azokon a szülőkön nem, akik az egyetlen gyermekük elvesztése miatt azóta is magukat okolják, mivel az ő folyamatos lelki nyomásuknak engedve döntött az oltás mellet.
514 es. Nagyon sajnálom a történteket. Az én tágabb ismeretségi körömben is két viszonylag fiatal ember hunyt el, egy harmincas és egy ötvenes férfi. Egyikük az oltás napján, másikuk másnap. Ez utóbbi személy szintén a családja nyomására adatta be. Szerintem döntse el mindenki maga, mit adat be meg mit nem, mert egy ilyen eset után egyszerűen nem lehet elszámolni a lelkiismerettel.
Még egy ismerősöm, szintén férfi, szívizomgyulladást kapott. Én ezek után az oltást túl nagy kockázatnak látom. A covid nem egy veszettség, szinte biztos, hogy túléli, aki elkapja.
Kérdező, látod, még mindig itt vergődnek az oltást tagadók.
Nem fogadják el, hogy a többség oltatja magát és bízik az oltásban.
Itt amúgy normális érvek vannak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!