Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/909 anonim ***** válasza:
81%

#530! Van igazság abban, amit írsz. Én befejeztem vele. Csak az a baj, hogy minden covidos kérdésnél belefutok, és amilyen hülye vagyok, még reagálok is rá 😂 Megpróbálom összeszedni magam, mert csak az segíthet, ha senki nem ír neki vissza. Gondolom, figyelemhiánya van, mert a való életben mindenki kerüli. Ezt senki nem bírja sokáig. Ha nem reagálunk, csak abbahagyja. Bár ki tudja, lehet akkor majd magával beszélget a két profiljáról🤷🏼‍♀️

2022. jan. 12. 22:29
 532/909 anonim ***** válasza:
91%
531# igen sajnos. Idióta szegény. Énis jó pár kérdés alatt összefutottam vele. Mindenhol próbálja promózni az oltást és szidni azokat akik nem veszik fel. Engedjétek el.
2022. jan. 13. 07:34
 533/909 anonim ***** válasza:
85%

KI MEREM JELENTENI!

Az összes oltás közül, amelyeket eddig ismertünk (szamárköhögés, diftéria, tetanusz, himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, hepatitis, agyhártyagyulladás, gyermekbénulás és tuberkolózis), még soha nem láttunk olyan oltást, amely után a betegség ugyanúgy fertőz, akkor is, ha teljesen be vagy oltva!

Soha nem hallottunk olyan oltóanyagról, amely beadása után is továbbterjed a vírus maszkot kell hordani és távolságot tartani!

Azelőtt még soha nem hallottunk jutalmakról, kedvezményekről, oltási ösztönzésről.

Nem volt diszkrimináció, ha nem volt valaki beoltva, senki sem próbálta rossznak vagy önzőnek beállítani az oltatlant ezért!

Soha nem láttunk olyan oltást, amely veszélyezteti a család és a barátok közötti kapcsolatokat!

Még soha nem láttunk olyan oltást, amely az alapvető jogaidat, a munkád, a megélhetésed támadja!

Ez nem a vîrusról..csakis a pénzről szól!!

2022. jan. 13. 07:35
 534/909 anonim ***** válasza:
83%

#497 vagyok

En mar tegnap megkertem mindenkit hogy ne reagaljatok a maniakus beteg megnyilvanulasaira mert valoszinu egy berkommentelo vagy tenyleg ennyire beteg nem tudni de ezzel nem is kell foglalkozni mert teljesen mindegy miert sivalkodik mar kerdesek alatt napok ota:D

Hagyjatok figyelmen kivul az agymeneseit mas lehetoseg nincs vagy meg 100 kommenten at ez fog menni ami nagyon faraszto mar valljuk be

Okos enged szamar szenved

2022. jan. 13. 09:42
 535/909 anonim ***** válasza:
12%

#533: ennek roppant egyszerű oka van, ezeket mindenki megkapja. Ha csak a lakosság fele kapná meg a kanyaró elleni oltást, rövidesen számolhatnánk is a járvánnyal.

Meg egyébként ezek teljesen más természetű kórokozók, többsége baktérium. Ebből a szempontból nem érdemes őket összehasonlítani.

2022. jan. 13. 11:55
 536/909 anonim ***** válasza:
76%

"Meg egyébként ezek teljesen más természetű kórokozók, többsége baktérium. Ebből a szempontból nem érdemes őket összehasonlítani."

Ezt rosszul tudod.

Abban a hozzászólásban, amire reagáltál (533.) pont, hogy a felsorolt betegségek többsége vírusos eredetű:

- himlő

- kanyaró

- gyermekbénulás

- hepatitis

- rubeola

- fertőző agyhártyagyulladás

- mumpsz

(Vagyis a 11-ből 7.)

2022. jan. 13. 16:16
 537/909 anonim ***** válasza:
79%

Első kör vakcina után: jajj, itt egy új változat, azért emelkedett a fertőzöttek száma, nem a vakcina miatt! Második kör után: jajj, hát mutáns! Harmadik kör után: a hideget szereti a vírus, ezért jött az omikron, nem az oltás miatt! Kell egy negyedik is. -.-

Jönni fog még az omikron alfa, megatron, corona update (javított verzió), corona-23, covid advanced, corona-mostmárúgyismindegy, covid-sosehagyjukabba, stb. A windows-ból nem jön ki ennyi verzió, mint a covidból.

2022. jan. 13. 16:25
 538/909 anonim ***** válasza:
88%
😀😀
2022. jan. 13. 16:48
 539/909 anonim ***** válasza:
67%
#536: ez mondjuk jogos, bocsi. Nem tudom miért tűnt többnek az a 3-4 baci.
2022. jan. 13. 16:50
 540/909 everlight ***** válasza:
79%
Csak a gyáva ingyen élők akarnak lezáratásokat.Tized annyira se veszélyes ez a kamuvírus mint aminek beállítják.Az oltások meg nem érnek semmit.
2022. jan. 13. 17:41
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!