Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#530! Van igazság abban, amit írsz. Én befejeztem vele. Csak az a baj, hogy minden covidos kérdésnél belefutok, és amilyen hülye vagyok, még reagálok is rá 😂 Megpróbálom összeszedni magam, mert csak az segíthet, ha senki nem ír neki vissza. Gondolom, figyelemhiánya van, mert a való életben mindenki kerüli. Ezt senki nem bírja sokáig. Ha nem reagálunk, csak abbahagyja. Bár ki tudja, lehet akkor majd magával beszélget a két profiljáról🤷🏼♀️
KI MEREM JELENTENI!
Az összes oltás közül, amelyeket eddig ismertünk (szamárköhögés, diftéria, tetanusz, himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, hepatitis, agyhártyagyulladás, gyermekbénulás és tuberkolózis), még soha nem láttunk olyan oltást, amely után a betegség ugyanúgy fertőz, akkor is, ha teljesen be vagy oltva!
Soha nem hallottunk olyan oltóanyagról, amely beadása után is továbbterjed a vírus maszkot kell hordani és távolságot tartani!
Azelőtt még soha nem hallottunk jutalmakról, kedvezményekről, oltási ösztönzésről.
Nem volt diszkrimináció, ha nem volt valaki beoltva, senki sem próbálta rossznak vagy önzőnek beállítani az oltatlant ezért!
Soha nem láttunk olyan oltást, amely veszélyezteti a család és a barátok közötti kapcsolatokat!
Még soha nem láttunk olyan oltást, amely az alapvető jogaidat, a munkád, a megélhetésed támadja!
Ez nem a vîrusról..csakis a pénzről szól!!
#497 vagyok
En mar tegnap megkertem mindenkit hogy ne reagaljatok a maniakus beteg megnyilvanulasaira mert valoszinu egy berkommentelo vagy tenyleg ennyire beteg nem tudni de ezzel nem is kell foglalkozni mert teljesen mindegy miert sivalkodik mar kerdesek alatt napok ota:D
Hagyjatok figyelmen kivul az agymeneseit mas lehetoseg nincs vagy meg 100 kommenten at ez fog menni ami nagyon faraszto mar valljuk be
Okos enged szamar szenved
#533: ennek roppant egyszerű oka van, ezeket mindenki megkapja. Ha csak a lakosság fele kapná meg a kanyaró elleni oltást, rövidesen számolhatnánk is a járvánnyal.
Meg egyébként ezek teljesen más természetű kórokozók, többsége baktérium. Ebből a szempontból nem érdemes őket összehasonlítani.
"Meg egyébként ezek teljesen más természetű kórokozók, többsége baktérium. Ebből a szempontból nem érdemes őket összehasonlítani."
Ezt rosszul tudod.
Abban a hozzászólásban, amire reagáltál (533.) pont, hogy a felsorolt betegségek többsége vírusos eredetű:
- himlő
- kanyaró
- gyermekbénulás
- hepatitis
- rubeola
- fertőző agyhártyagyulladás
- mumpsz
(Vagyis a 11-ből 7.)
Első kör vakcina után: jajj, itt egy új változat, azért emelkedett a fertőzöttek száma, nem a vakcina miatt! Második kör után: jajj, hát mutáns! Harmadik kör után: a hideget szereti a vírus, ezért jött az omikron, nem az oltás miatt! Kell egy negyedik is. -.-
Jönni fog még az omikron alfa, megatron, corona update (javított verzió), corona-23, covid advanced, corona-mostmárúgyismindegy, covid-sosehagyjukabba, stb. A windows-ból nem jön ki ennyi verzió, mint a covidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!