Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/909 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Attól, hogy egy maroknyi kisebbség van annyira hülye, hogy azt képzelje hogy a Föld lapos, te meg pont másról képzelődsz, megnyugodhatsz, nem leszel ezeknél semmivel sem értelmesebb. Ugyanúgy szart se tudsz semmiről sem, nemhogy tudományos kérdésekben tájékozódni. A hozzád hasonló laposföldezők meg Gödényezők az internet legnagyobb söpredéke. Klasszikus, tipikus ostoba csőcselék.

2022. jan. 17. 20:36
 572/909 anonim ***** válasza:
84%
571 es te sem tudsz szart se semmiről csak azt hiszed…nem mindegy. Gödényről semmit nem tudom szóval nem vagyok gödényező de az oltásról pont annyit tudok, hogy többet árt mint használ. És hiába hisztizel..a válaszadók 90 százaléka már látja, hogy átverés az egész oltás mizéria..tudom nehéz 3 vakcina után beismerni..de majd talán a hatodik után
2022. jan. 17. 21:07
 573/909 anonim ***** válasza:
8%

Miért pont a koszos munkásruhás fazonok járkálnak maszk nélkül, míg az EÜ dolgozók NEM CSAK A MUNKAHELYÜKÖN, felveszik a maszkot?

Biztos a koszos munkásruhás fazonok at okosabbak...

2022. jan. 18. 14:03
 574/909 anonim ***** válasza:
90%

"az EÜ dolgozók NEM CSAK A MUNKAHELYÜKÖN, felveszik a maszkot?"

Persze, felveszik a maszkot a boltban, meg ahol kötelező. Ahogy én is, nem keresem a bajt.

Az eü dolgozók elvileg mind be vannak oltva. Ha ismersz olyat, aki mindig mindenhol maszkot visel, ő ezek szerint nem bízik az oltás nyújtotta védettségében? Érdekes.

2022. jan. 18. 14:21
 575/909 anonim ***** válasza:
89%
Akkor te ránézésre tudod az utcán hogy ki az eü dolgozó? Mégis honnan?
2022. jan. 18. 14:23
 576/909 anonim ***** válasza:
11%

Nem érted.

Külföldön élek ahol NEM kötelező mindenhol a maszk.

De ahol nem kötelező csak ajánlott, miért PONT A NAGYON OKOS MUNKÁSRUHÁS fazonok azok akik arról beszélnek, hogy nincs szükségük oltásra, maszkra stb, míg ha egy nővér megy be ilyen helyre az felveszi a maszkot. NEM ÖNMAGÁT VÉDENI!!!!! Nem azért vesz fel, mert attól fél, hogy ő betegszik meg a boltban, hanem HA meg van fertőződve akkor ne adja tovább.

A sok mindent elutasító azt sem képes felfogni hogy a maszk nem arra való hogy önmagát védje az ember. A komment amire reagáltam ezt bizonyítja is.

2022. jan. 18. 14:30
 577/909 anonim ***** válasza:
19%
Igen ránézésre tudom amikor nővér ruhában jön ki a kórházból.
2022. jan. 18. 14:30
 578/909 anonim ***** válasza:
91%

"NEM ÖNMAGÁT VÉDENI!!!!! Nem azért vesz fel, mert attól fél, hogy ő betegszik meg a boltban, hanem HA meg van fertőződve akkor ne adja tovább."

Így már teljesen más. Ezek szerint tisztában van vele, hogy oltottként is fertőzhet.

Amúgy én Magyarországon élek, és még a kórházon belül is láttam eü dolgozókat orr alá tolt maszkban a folyosókon, ahol betegek ültek.

2022. jan. 18. 15:04
 579/909 anonim ***** válasza:
90%
#577! Az elég ciki, ha nővér ruhában megy ki. Én ugyan Magyarországon élek, de még sose láttam itt olyat. Elég gáz, ha abban megy haza, amiben egész nap fertőző betegek között dolgozott🤦🏻‍♀️
2022. jan. 18. 15:39
 580/909 anonim ***** válasza:
0%
A kórházból NEMCSAK olyan nővér jön ki, aki fertőző betegek között dolgozott.
2022. jan. 18. 16:18
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!