Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Attól, hogy egy maroknyi kisebbség van annyira hülye, hogy azt képzelje hogy a Föld lapos, te meg pont másról képzelődsz, megnyugodhatsz, nem leszel ezeknél semmivel sem értelmesebb. Ugyanúgy szart se tudsz semmiről sem, nemhogy tudományos kérdésekben tájékozódni. A hozzád hasonló laposföldezők meg Gödényezők az internet legnagyobb söpredéke. Klasszikus, tipikus ostoba csőcselék.
Miért pont a koszos munkásruhás fazonok járkálnak maszk nélkül, míg az EÜ dolgozók NEM CSAK A MUNKAHELYÜKÖN, felveszik a maszkot?
Biztos a koszos munkásruhás fazonok at okosabbak...
"az EÜ dolgozók NEM CSAK A MUNKAHELYÜKÖN, felveszik a maszkot?"
Persze, felveszik a maszkot a boltban, meg ahol kötelező. Ahogy én is, nem keresem a bajt.
Az eü dolgozók elvileg mind be vannak oltva. Ha ismersz olyat, aki mindig mindenhol maszkot visel, ő ezek szerint nem bízik az oltás nyújtotta védettségében? Érdekes.
Nem érted.
Külföldön élek ahol NEM kötelező mindenhol a maszk.
De ahol nem kötelező csak ajánlott, miért PONT A NAGYON OKOS MUNKÁSRUHÁS fazonok azok akik arról beszélnek, hogy nincs szükségük oltásra, maszkra stb, míg ha egy nővér megy be ilyen helyre az felveszi a maszkot. NEM ÖNMAGÁT VÉDENI!!!!! Nem azért vesz fel, mert attól fél, hogy ő betegszik meg a boltban, hanem HA meg van fertőződve akkor ne adja tovább.
A sok mindent elutasító azt sem képes felfogni hogy a maszk nem arra való hogy önmagát védje az ember. A komment amire reagáltam ezt bizonyítja is.
"NEM ÖNMAGÁT VÉDENI!!!!! Nem azért vesz fel, mert attól fél, hogy ő betegszik meg a boltban, hanem HA meg van fertőződve akkor ne adja tovább."
Így már teljesen más. Ezek szerint tisztában van vele, hogy oltottként is fertőzhet.
Amúgy én Magyarországon élek, és még a kórházon belül is láttam eü dolgozókat orr alá tolt maszkban a folyosókon, ahol betegek ültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!