Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/909 anonim ***** válasza:
17%

Az amerikai légierő is N NYILVÁN kinyirni akarja a kötelező oltással a katonáit, pilótát....

[link]

2022. jan. 20. 13:14
 612/909 anonim ***** válasza:
82%
Én csak azokat sajnálom akiket még a harmadikra is rátudták beszélni. 2 re sajnos engem is de hálistennek világszerte látják be az emberek,köztük ènis hogy az oltás semmit nem ér inkább csak árt
2022. jan. 20. 17:22
 613/909 anonim ***** válasza:
88%

Több a kár mint a haszon tipikus esete bizony :D

Vége lesz hamarosan ha minden igaz ennek az egésznek

2022. jan. 20. 17:45
 614/909 anonim ***** válasza:
79%
Miből gondolod hogy vége lesz?
2022. jan. 20. 18:13
 615/909 anonim ***** válasza:
22%

A WHO szakértők szerint idén vége lesz a világjárványnak.

Még mindig nem mondta el nekem senki hogy mi a hátrányom azért mert megkaptam a harmadik oltást is. Meséljétek el pontról pontra, hogy milyen hátrány ért engem azért mert megkaptam őket.

2022. jan. 20. 18:30
 616/909 anonim ***** válasza:
79%
Tönkrevágod az immunrendszered. De hát szíved joga. Ha te félévente oltakozni szeretnél egészségedre. Omikron ellen is oltasd magad az eredeti vîrusra fejlesztett vakcinával mert az jó, de a korábbi átesettség az már nem. De k&&&va érdekes..az influenzát nem kapom el egyből egymás után és nem mutálódik feszt csak ez a szar..véletlenül sem azért mert járvány közbe sorba áll a sok…
2022. jan. 20. 18:59
 617/909 anonim ***** válasza:
13%

616

Mitől vágja tönkre az immunrendszerét? Mivel, milyen hatásmechanizmussal? Mi lesz a tünete annak, ha az bekövetkezik?

Miből gondolod ezt?

Akiknek a foglalkozása miatt évente sok oltást kell kapniuk, nekik miért nincs tönkrevágva az immunrendszerük?

2022. jan. 20. 21:11
 618/909 anonim ***** válasza:
79%
617 A whot meg az európai gyógyszerügynökséget kerdezd mert ők mondták ezt.
2022. jan. 20. 21:19
 619/909 anonim ***** válasza:
82%

Mi is van a sorok mögött:

A kormány hivatalosan is elismerte, nem a védettség a lényeg, hanem a minden áron való oltakozás.

Gulyás ugyanis bejelentette, hogy Februárral az eddigi védettségi kártya átváltozik oltási igazolvánnyá.

Ez pedig nem kevesebbet jelent, mint azt, hogy akinek nem lesz kellő számú oltása, nem kap kártyát.

Vagyis hiába leszel februárban pl. 1 hete gyógyult covidos és van ellenanyagod, ha nem vagy oltva, nem kapsz kártyát.

Vagyis ha védett is vagy, akkor sem vagy védett, mert nincs védettségid.

Vagyis innentől nem arra jár a védettségi, ha védve vagy, hanem arra, ha oltva.

Röviden: a védettségitől leszel védett, nem a védettség miatt kapsz védettségit.

Védettségi nélkül akkor is veszélyezteted a "védetteket". Azzal, ami ellen "védettek".

Tehát az oltás a fontos, nem a védettség.

Ez logikus, igaz?

És innentől annyi oltást nyomnak majd, amennyit épp el akarnak adni.

Főleg, ha azt vesszük, hogy hamarosan felépül a saját vakcinagyárunk is.

És ha valaki 2 oltás után nem akar harmadikat, idővel ugyanolyan megbélyegzett lesz, mint akit most olyan büszkén néz le, mint akinek egy sincs.

Akkor majd megértik, ha megértik!

2022. jan. 20. 21:30
 620/909 anonim ***** válasza:
11%
Mellébeszéltek. Konkrét választ kérnék. Nem a who mit mondott, annak úgyse hisztek. Kritikusam szoktatok gondolkozni és utánanéztek. Na ennek fényében érdekel, hogyan is teszi tönkre évente több oltás az immunrendszert? Továbbá annak mi a tünete? Autoimmun betegség? Mi?
2022. jan. 20. 21:42
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!