Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
Több a kár mint a haszon tipikus esete bizony :D
Vége lesz hamarosan ha minden igaz ennek az egésznek
A WHO szakértők szerint idén vége lesz a világjárványnak.
Még mindig nem mondta el nekem senki hogy mi a hátrányom azért mert megkaptam a harmadik oltást is. Meséljétek el pontról pontra, hogy milyen hátrány ért engem azért mert megkaptam őket.
616
Mitől vágja tönkre az immunrendszerét? Mivel, milyen hatásmechanizmussal? Mi lesz a tünete annak, ha az bekövetkezik?
Miből gondolod ezt?
Akiknek a foglalkozása miatt évente sok oltást kell kapniuk, nekik miért nincs tönkrevágva az immunrendszerük?
Mi is van a sorok mögött:
A kormány hivatalosan is elismerte, nem a védettség a lényeg, hanem a minden áron való oltakozás.
Gulyás ugyanis bejelentette, hogy Februárral az eddigi védettségi kártya átváltozik oltási igazolvánnyá.
Ez pedig nem kevesebbet jelent, mint azt, hogy akinek nem lesz kellő számú oltása, nem kap kártyát.
Vagyis hiába leszel februárban pl. 1 hete gyógyult covidos és van ellenanyagod, ha nem vagy oltva, nem kapsz kártyát.
Vagyis ha védett is vagy, akkor sem vagy védett, mert nincs védettségid.
Vagyis innentől nem arra jár a védettségi, ha védve vagy, hanem arra, ha oltva.
Röviden: a védettségitől leszel védett, nem a védettség miatt kapsz védettségit.
Védettségi nélkül akkor is veszélyezteted a "védetteket". Azzal, ami ellen "védettek".
Tehát az oltás a fontos, nem a védettség.
Ez logikus, igaz?
És innentől annyi oltást nyomnak majd, amennyit épp el akarnak adni.
Főleg, ha azt vesszük, hogy hamarosan felépül a saját vakcinagyárunk is.
És ha valaki 2 oltás után nem akar harmadikat, idővel ugyanolyan megbélyegzett lesz, mint akit most olyan büszkén néz le, mint akinek egy sincs.
Akkor majd megértik, ha megértik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!