Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
500
Nem veszed észre, hogy logikátlan és hülyeség, amiket írsz?
495. Úgy gondolja, hogy a világ ő körülötte forog és nem akörül akinek válaszolt.
Milyen vicces, hogy az oltást ellenzőket NEM ÉRDEKLI, ha más beoltatja magát, DE ITT OSZTJÁK AZ ÉSZT az oltás ellen.
Ha NEM ÉRDEKEL, hogy mások beadatják vagy sem, akkor minek kell itt az összes oltásos kérdéshez 370x leírni, hogy te nem kéred? Nem kéred, és??? Muszáj közhírré tenni?
#499! Annyira nem lehet szélsőségesen ritka, ha megnézted a linket, amit csatoltam.
Nem írom mindenkinek azt, ha szóba kerül egy vényre kapható gyógyszer, csak neked, mert rólad rég tudható, hogy erősen gyógyszerfüggő vagy. Teljesen kinyírtad már az immunrendszered, így a covidot se tudnád úgy kezelni, mint egy átlagos ember. Ezért tök fölösleges bárkit is győzködnöd. Ha rajtad múlna tyúkszem ellen is oltatni kéne, mert milyen szörnyű már, te nem akarsz tyúkszemet, hisz fáj, mindenki hülye, aki nem akarná megelőzni egy jó oltással. Az emberek többsége azonban normálisan gondolkodik, így mindig szembe fogsz menni a forgalommal.
Mióta ez a Covid mizéria tart, neked egyre több betegséged van. Emlékszem, amikor először olvastalak, még csak kb.3 volt, autoimmun is csak "lehet". Azóta már van vagy 20 új.
Nem fog megtanítani semmire, mivel leírtam már 100x neked, én valóban autoimmun beteg vagyok, bő 8 éve tudok róla. Megtanultam vele együtt élni és kezeltetni, amikor szükséges. Század annyit nem pörgök rajta, mint te, nem erről szól az életem.
Kezdem azt hinni, hogy a gyiknek dolgozol, hogy pörögjön az oldal. Végülis infósként dolgozol otthon, de mivel folyton itt lógsz, vajon mikor?🤔
Mint már párszor leírtuk, nekünk tök mindegy, mit csinálsz, csak minket hagyj békén, mert mi is azt csinálunk, amit mi akarunk.
504
Én holnaptól nem állok meg a piros lámpánál. Én testem, én döntésem. Ja, hogy más meghalhat. Hát, nemcsak engem nem érdekel.
#505! Menthetetlen vagy. Sose fogod felfogni, hogy te nem attól halsz meg, hogy más nem oltat. Amíg ha nem állsz meg a pirosnál, akkor miattad hal meg, akit elütsz. A kettőnek köze nincs egymáshoz.
Jó, ne állj meg, de mivel nem vezetsz, szerintem te fogsz rosszul járni, amikor átsétálsz a piroson. Gondolom, azért is én leszek a hibás, mert nem oltattam😂
503
Te nagyon beteg vagy, ne haragudj. Fúú.
"Annyira nem lehet szélsőségesen ritka, ha megnézted a linket, amit csatoltam."
Régi volt az oltásuk például. Vagy túl friss. Ha van antitest, olyan nincs, hogy ne segítsen.
De hogy-hogy nem az csapódik le benned, hogy ennyire veszélyes a vírus, hogy az oltás se feltétlenül elegendő?
"Nem írom mindenkinek azt, ha szóba kerül egy vényre kapható gyógyszer, csak neked, mert rólad rég tudható, hogy erősen gyógyszerfüggő vagy."
Én, aki 15 éven át nem ment orvoshoz napi szinten meglevő kellemetlen tünetekkel és minden üzemorvosi vizsgálatnál paráztam, hogy nehogy belenézzen a torkomba és elküldjön szakorvoshoz.
Egyébként aki orvos által felírt gyógyszert szed, semmilyen szinten nem gyógyszerfüggő.
"Teljesen kinyírtad már az immunrendszered, így a covidot se tudnád úgy kezelni, mint egy átlagos ember."
Hát, ha arra gondolsz, hogy autoimmun beteg és asztmás lettem, az nőknél gyakori, ráadásul mindkét irányban van több érintett is a felmenőim között.
Ha nem erre gondolsz, akkor nem értem, hogy mire.
"Ha rajtad múlna tyúkszem ellen is oltatni kéne, mert milyen szörnyű már, te nem akarsz tyúkszemet, hisz fáj, mindenki hülye, aki nem akarná megelőzni egy jó oltással."
Normális ember nem akar beteg lenni. Normális ember bízik, hisz a tudományban.
"Mióta ez a Covid mizéria tart, neked egyre több betegséged van. Emlékszem, amikor először olvastalak, még csak kb.3 volt, autoimmun is csak "lehet". Azóta már van vagy 20 új."
Akkor leírom ide, mert nagyon triggerel, ha azt vonják kétségbe, amit magamról mondok:
- Reflux kb. 15-16 éves korom óta, hanyagolom, mert félek a gyógyszerektől és mert 18-19 éves koromban két háziorvos is nagyon rosszul kezelte a helyzetet. Most jutottam orvoshoz ezzel, vizsgálnak, lesz gyomortükrözés is. Egy deci kólától is baromi rosszul tudok lenni, ha úgy van, de a pohár víztől is, ha úgy van.
- Krónikus orrmelléküreg-gyulladás. Van róla diagnózisom a fenti életkoromból. Félek a szteroidoktól (ezt pedig azzal kezelik, nézzen utána, aki nem hiszi el), így nem kezeltetem. Nagyon sokat krákogok, sokszor folyik hátul a váladék és dugul az egyik orrlyukam ülve kevésbé, fekve nagyon (létezik a nazális ciklus jelensége, de ezt egészséges embernek nem szabad észrevennie).
- Fülzúgás. Szintén szteroiddal kezelik. A legeslegtöbbször félresiklott immunválasz az oka, ezért segít a szteroid rajta. Sok-sok éve van, 21-ben tudtam meg, hogy végülis betegség, előbb-utóbb beismerem majd egy orvosnak, hogy ez van, vizsgáljon ki, adja a szteroidot intravénásan.
- Magas koleszterinszint. Az össz 7-es, 5,2 felett már nem jó. Aki nem érintett, azt azt mondja, életmódi, aki érintett, azok vékony, sportos, húst nem mindennap evő emberek és mégis sztatinra szorulnak. Amúgy nekem 5.2 18 éves koromban volt, azóta folyamatosan növekszik, ez jellemző teljesen a genetikailag magas koleszterinre.
- Szívbillentyűk rosszul záródása. 5 éve még csak 1 és "jelzett" volt, idén már 2 és I. fokú.
- Seborrhea, ami egy autoimmun bőrgyulladás lényegében. 6 évig halohgattam az orvos, véresre vakartam a tarkómat. Igen, használom a gonosz szteroidos oldatot. Baromi sokat segít, már 2 használat tünetmentessé tesz és a következő alkalommal, amikor viszket, használod 1-szer, megint hetekre tünetmentes.
- Visszatérő hurutos köhögések. 18 éves koromban volt először, asztmát írt le az orvos, de szóban azt mondta, csak gyanítja (persze, mert nem vizsgált ki alaposan). Pár évig nagyjából nyugi volt, de 19-ben, 20-ban és 21 őszén is visszatért, most is kínoz.
Ezen kívül csak szemüveges vagyok, gerincferdüléses, lúdtalpas, 1 és 2,5 éves koromban kórházban voltam, majdnem meghaltam.....
"Mint már párszor leírtuk, nekünk tök mindegy, mit csinálsz, csak minket hagyj békén, mert mi is azt csinálunk, amit mi akarunk."
Én nem azt csinálom, amit akarok, képzeld, mert társadalomban élek. (Amúgy tényleg nem azt csinálom zömében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!