Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#869! Tök mindegy, hogy te mire gondolsz, mert az általad oly nagyrabecsült fehér köpenyes meg arra gondolt, amire én 🤷🏼♀️
Na, erről beszéltem a túlzásaiddal kapcsolatban. Kb.30 éves koromig 90/60 vérnyomással éltem. Az alacsony vérnyomás nem betegség! Mióta öregszem, már ingadozó, hidd el, sokkal rosszabb. Vagyis inkább veszélyesebb. 9 óra az alvásigényem. Szinte soha nem alszom annyit. Az álmosság nem betegség! Állni senki se szeret, én is inkább mászkálok akkor. És akkor mi van? Senki nem tiltja meg, hogy menjél. Normális, nem hipochonder ember ilyeneket észre se vesz.
"Pláne, ha az ember hajlamos mindent elkapni." Te nekem is azt jósoltad, hogy pár hónap múlva elkapom újra, pedig nem vagyok hajlamos mindent elkapni, mert nem csesztem el az immunrendszerem. Tudod, miért kaptam el most? Mert volt előtte egy antibiotikum kúrám és egy műtétem, amik legyengítettek, majd bekerültem egy fertőbe, amit kórháznak hívnak. Na, ott tényleg az a csoda, ha nem szedsz össze semmit.
Amúgy azon gondolkodtál már, ha pár havonta elkapná mindenki és utána mindenkinek ki kellene hagynia hónapokat, akkor be lehet zárni a stadionokat?🤣 Mostantól nincs sport, hisz mire mehetnél úgyis elkapod újra. Remélem, már lefújták a következő olimpiát is.
Nem, nincs herpeszem évi 3x. Konkrétan 1x se volt, mert nincs jelen a vírus a szervezetemben. (Tudom, hogy az emberek többségében van, nekem nincs.) De közülük se jön ki mindenkinek évente többször.
Mert nincs jelentősége. Mit nem értesz azon, hogy a sportorvosi ajánlást linkeltem neked? Hol láttál te azon olyat, hogy ne megtettem volna 3 hét után. Természetesen elmondtam az edzőmnek, ahogy a műtétemről is tudott, az alapján terhelt fokozatosan. Ha gond lenne pihennék, senkit nem üt korbáccsal, hogy hajtsa szét magát 😂 Ha nem mehetnék, hazaküldött volna.
"Miért lennék 5 réteg maszkban?"Mert ha annyira készülsz arra a versenyre, akkor gondolom, mindent megteszel, hogy addig ne kapd el😉
Drága, ezen ne versenyezzünk szerintem. Maradjunk annyiban, hogy te az első olyan "néhánál" beadtad volna a kulcsot. Nálam se sokon múlt, ugyanis ahhoz hogy "néha" kezelést kapjak, először meg kellett fejteni, hogy mire. Az utolsó utáni pillanatban kerültem kórházba, ahol amúgy félre diagnosztizáltak. Nem olyan ritka amúgy, inkább kiszámíthatatlan. Igen, most tünetmentes elég régóta, de amikor nem, akkor pár napos-hetes szünetekkel is jöhet újra és újra. Imádnád. Egész évben kedvedre retteghetnél, hogy mikor jön ki, mert rohadtul nincs jele. Azért ne gondold, hogy attól, mert gyógyszert szedsz rá, wellness hétvége lesz🤣 Nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy nem futhatsz, ne aggódj. Arról ne is álmodj, hogy dolgozni tudsz. Örülni fogsz, hogy lyuk van s.ggeden és leginkább a házból se akarsz kilépni. De elküldöm, aztán majd meglátod, térjünk vissza a kérdésre, ha megkaptad 😉
"Na, erről beszéltem a túlzásaiddal kapcsolatban. Kb.30 éves koromig 90/60 vérnyomással éltem. Az alacsony vérnyomás nem betegség! Mióta öregszem, már ingadozó, hidd el, sokkal rosszabb. Vagyis inkább veszélyesebb. 9 óra az alvásigényem. Szinte soha nem alszom annyit. Az álmosság nem betegség! Állni senki se szeret, én is inkább mászkálok akkor. És akkor mi van? Senki nem tiltja meg, hogy menjél."
Hát nem tudom, nekem csak néha 90/60, például a melegtől, és olyankor szédülés, gyengeség, fejfájás a tüneteim. Egyébként nekem is ingadozik, a legnagyobb, amit mértek (24 órás mérő) az 160/100 volt. Illetve terheléses EKG-n 190/100. A teljes apai ág magas vérnyomásos volt.
Egy tömött buszon nem tudok járkálni. Eddig MINDIG ájulásközeli rosszullétem volt, ahogy tüzijátékkor, rendezvényen, ahol a színpadon álltam, stb, MINDIG.
Nekem is 9 óra az alvásigényem, már 8 óra sem elegendő, álmos vagyok, illetve 8 óra alvások után, ha hagynak hétvégén, 11 óra alvás után ébredek, túlalvás nélkül. Szerintem ez elég szr dolog, de ha neked nem koncentrálós, nehéz szellemi munkád van, örülj. Nekem sajnos az van.
De még mindig odaadom ezeket a tüneteket, az állandó rekedtséggel, gyakori fulladással, szar szívvel és fülzúgással együtt, nagyon szépen kérem az autoimmunodat.
"Amúgy azon gondolkodtál már, ha pár havonta elkapná mindenki és utána mindenkinek ki kellene hagynia hónapokat, akkor be lehet zárni a stadionokat?🤣 Mostantól nincs sport, hisz mire mehetnél úgyis elkapod újra. Remélem, már lefújták a következő olimpiát is."
Igazából ha nem vennéd észre, pont az történik, hogy állandóan egy sor sportoló nem tud kimenni az EB-re, VB-re a COVID miatt.
"Ha gond lenne pihennék, senkit nem üt korbáccsal, hogy hajtsa szét magát 😂 Ha nem mehetnék, hazaküldött volna."
24 órán belül múlt el a COVID-od? Ha nem, akkor az edződ valamit nem vett komolyan.
"Imádnád. Egész évben kedvedre retteghetnél, hogy mikor jön ki, mert rohadtul nincs jele. Azért ne gondold, hogy attól, mert gyógyszert szedsz rá, wellness hétvége lesz🤣 Nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy nem futhatsz, ne aggódj. Arról ne is álmodj, hogy dolgozni tudsz. Örülni fogsz, hogy lyuk van s.ggeden és leginkább a házból se akarsz kilépni. De elküldöm, aztán majd meglátod, térjünk vissza a kérdésre, ha megkaptad 😉"
Igazából a fél életem ilyen, úgyhogy továbbra is kérem!
Ja, bocs, nem léptem át abba a fiókba, amit már csak a COVID-vitákra tartok fenn. #mostmindmeghalunk
(Igazából nekem gáz, mert egyetlen, más esetben ritkán látogatott kategória miatt pontoz le a sok tudományellenes.)
#873! De basszus, szerinted a magas vérnyomásnak nincsenek kellemetlen tünetei??? Mindenkinek valamilyen a vérnyomása. Kb.5%lehet az, akinek mindig normális. Akkor senki ne csináljon semmit. Otthon sajnálja magát?🤦🏽♀️ Jó, én meg minden iskolai ünnepségen elájultam, mint még rajtam kívül egy csomóan. Rohadt sokan nem bírják a meleget, tömeget, egy helyben állást. Nem egy világvége, együtt lehet ezzel élni. Felnőttként meg mi a f@sznak áll színpadra, aki nem bírja?😂Kétlem, hogy bárki kötelezne rá. Téged ez tesz boldoggá, hogy sajnáltathatod magad.
Jaaa, nekem semmilyen munkám nincs. Fizikai nem lehet ugye, mert akkor kamu minden betegségem, szellemi se lehet, mint kiderült, mert nem alszom eleget, hogy koncentrálnék. Elárulom, mindkettő van😉Szellemi a fő, a másikat meg imádom, meglehetősen megterhelő fizikailag. Képzeld, mindkettő megy, még jó is vagyok bennük. Sajnálom, hogy megint csalódást okoztam.
Ok.nagyon szívesen adom. De azon gondolkodtam, hogy 30 éves koromig én se tudtam róla, nem derül ki, amíg nincsenek tünetei, nem vizsgálható. Szóval át se kell küldenem, retteghetsz tőle így is, hogy neked is van, úgyis az a lényeg neked, hogy retteghessél. Én mondjuk elb@sztam, nem paráztam tőle előre, de te megteheted😉
Ok.az edzőm is hülye, mindenki hülye, aki valaha is sportolni mer, én is hülye vagyok, csak te vagy okos. Örülj neki, én meg élek és sportolok továbbra is a hülyékkel. Nekem jó így.
Nekem aztán tök mindegy, melyik fiókodból írsz. Amúgy csak szólok, mert látom, magadtól nem veszed észre. Maga a "tudományellenes" kifejezés is sértő, mielőtt még beleélnéd magad, hogy te nem vagy bunkó másokkal. De majd szólok a biológus barátnőmnek, hogy tudjon róla, hogy tudományellenes🤣 Ha már becézgetni akarsz minket, nevezz inkább hülyeségellenesnek, az legalább igaz.
Azta ku, te olvasni se tudsz....
Amúgy az elején nem személyeskedtem.
A kutya se állította, hogy nekem van a legnagyobb problémám a világon.
Hanem!
Te állítottad, hogy nincs is bajom, csak behazudom.
Erre én leírtam, hogy de, van.
Amúgy az összes ember kibír 2 órát állva egy buszon. Én inkább fel se szállok, vagy vonattal megyem, vagy fél órával előbb ott szobrozom a sorban. Szóval az, hogy 30 évesen ájulós vagyok, az kifejezetten kirívó.
Tudom, hogy másban meg én vagyok szerencsés.
A többségnek pedig jó a vérnyomása.
A meleget szintén a többség bírja. Én tavasszal az első napsugarak után négykézláb mászom a szívem miatt.
Ez is kirívó.
Más emberben meg más betegség a kirívó.
Csak légy szíves ne személyeskedj, ne közöld másokkal, hogy beképzelik a bajaikat, és ha te hisztikézhetsz a tudomány vívmánya miatt, akkor más hisztikézhet a ma ennyire terjedő vírusok legveszélyesebbike miatt.
#875! 🤣Mi az, hogy az elején nem személyeskedtél? Eleve oltás rettegőknek, tudományellenesnek, meg mit tudom én minek hívsz egy csoportot, amiben tök különböző emberek vannak. Az, hogy rólam miket írtál, azt hagyjuk is. "Nem kezelteti a bajait" Fogalmad sincs róla. Ha nem azt tettem a műtétem után, amit szerinted kell, bár k.rvára nem tudod, mi az, akkor ugye kamu, sorolhatnám...
"A kutya se állította, hogy nekem van a legnagyobb problémám a világon." Folyamatosan ezt állítod.
NEM állítottam, hogy nincs bajod, már kértelek, hogy idézd, nem sikerült. Azt állítottam és most is azt mondom, piszlicsáre hülyeségeket állítasz be világvégenek, amit normális ember észre se vesz.
🤦🏽♀️"Én fel se szállok..." Nagyon ügyes vagy, megoldod. Más is megoldja, csak CSÖNDBEN. Nem teregeti ki az ilyen lényegtelenségeket vadidegen embereknek, mert senkit nem érdekel. Pl.olyan kopás van a térdemben, hogy 10-20percnél többet nem bírok ki úgy, hogy nem tudom kinyújtani. Ezért NEM ülök le szűk helyen, ha tudom, hogy nem lesz helyem kinyújtani, de még a közeli barátaim se tudják, mert full lényegtelen, nem e körül forognak a gondolataim 0/24-ben és nem képzelem magam halálos betegnek. Hosszú úton buszon, kocsiban rosszul vagyok. Nem nőttem ki. Ahogy te mondanád, az én koromban kirívó. Kit érdekel? Teszek ellene. Mindenkinek van millió ilyen baja, megoldja, b+, csak te csinálsz mindenből tragédiát. Aztán hol mászkálsz négykézláb? Megnézném. Láttam párat tavasszal, de az mind részeg volt😂
"A többségnek pedig jó a vérnyomása " Aha, egy másik univerzumban. A magas vérnyomás népbetegség. A többinek meg alacsony, vagy ingadozó.
Mutasd már légyszi, hol hiszikéztem? Kíváncsi vagyok rá, mit nevezel annak😁
#877! Végre egy tudományos kijelentés. Ezt már szeretem 😊
Elfogytak az érvek, mi? Ja, nem. Nem is voltak🤣
Amúgy még annyit, hogy....
Abból, hogy valaki mesél magáról, még nem következik az, hogy azt hiszi, neki a legrosszabb.
Csak szimplán olyan típus, aki mesél magáról.
Pont én szoktam mondani, hogy minden ismerősömnek megvan a testi nyűgje, hogy nem ismerek olyat, akinek az élete nem lenne valamely területen nagyon sz.r és hogy nincs egészséges ember, csak rosszul diagnosztizált.
Arról, hogy ájulós vagyok, tudnia kell a barátaimnak. Tudniuk kell, miért fontos nekem a sorban állás a busznál, miért nem vagyok hajlandó valahova menni (pl mert csak zsúfolt busz jár arra), miért akarok másfél órát vonatozni egy óra buszozás helyett stb.
Más ismerősöm hányós buszon, képzeld, ő is kéri pl a vonatot, és el is meséli, hogy miért, ha buszozunk, kéri, hogy elől üljünk stb
A betegségeim k.ára nem kicsinységek.
Ezért írom, hogy bármikor neked adom őket. Ne versenyezz, hogy a tiéd rosszabb, mert nem tudhatod. A te életkorodat én meg se fogom élni, van egy olyan diagnózisom is.
Ugyanazt csinálod, ami miatt engem leoltasz.
Nekem amúgy a tarkóm fáj. Apámnak is így kezdődött a nagyon-nagyon súlyos nyaki gerincsérve. Meg fülzúgással, ami nekem szintén van. Ha versenyezni akarsz.
És most akadj le rólam, ne írj többet.
Bántsd valamelyik ismerősömet, ne engem.
#879! Te tényleg beteg vagy, de nagyon. Agyban.
Ki versenyzik?🤣 Rohadtul nem ugyanazt csinálom, azért írtam le egy pár dolgot, az 56.halálos kórod után, hátha felfogod, hogy amik neked vannak, nem betegségek, mint ahogy az enyémek se. Semmiségek,mindenkinek vannak semmiségei.
"Abból, hogy valaki mesél magáról még nem következik az, hogy azt hiszi neki a legrosszabb." "A te életkorodat én meg se fogom élni, van egy olyan diagnózisom is." Jól értem, hogy van egy halálos betegséged, ami miatt 10 évet már nem fogsz kihúzni, de nem gondolod, hogy neked a legrosszabb???🤔Akkor mesélj, kinek? Aki 2x hal meg? Vagy több halálos betegsége van? Nem tűnik logikusnak.
A covidod előtt is leírtad párszor, hogy téged tuti elvisz a covid, ahogy "apudat" is. Ha jól értem, mindketten éltek. Másoljam, vagy megtalálod magadtól is? Na, ennyire nem fogod te megélni az én koromat is.
"Nekem a tarkóm fáj.Apamnak is így kezdődött..." Hú, b+. Soha senkinek nem fájt meg a tarkója, te vagy a második és mivel apádnak gerincsérvtől, akkor neked is csak az lehet. Teljesen elképzelhetetlen, hogy valami tök mástól 🤦🏽♀️Mondjuk millió más okból is fájhat, de nem. Természetesen neked csak a legdurvább betegség miatt lehet🤣Ne haragudj, de rohadt nevetséges a hipochondriád.
Ok.melyik hipochonder ismerősödet ajánlod? Sokan vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!