Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?
#890! Nyilván nem fogod érteni, de van egy mondás, miszerint, ha 30 fölött nem fáj semmid, akkor halott vagy. Minél öregebb az ember, annál több semmisége van, logikus. Nyilván nem várom el, hogy a testem úgy működjön, mint 18 éves koromban, a folyamat nem visszafordítható. Nem fogok egész életemben dokinál ülni olyan apróságokkal, amivel úgyse lehet mit tenni. Ha te ezzel nem tudsz megbarátkozni, az a te bajod. Te tőlem olyan halálos betegnek képzelheted magad, amilyennek csak akarod, engem nem érdekel. Ahhoz viszont semmi közöd, hogy inkább élek, ahelyett, hogy várótermében üldögélnék.
Nem én vagyok az első, és nem is az utolsó, aki megpróbálja veled megértetni, hogy erős túlzás az a hiszti, amit az óriási betegségeiddel csinálsz.
A fentiek tükrében elmondanám, ha csak "kötelező" szűrésekre jár az egészséges ember, az se egy alkalmat jelent, mindig lesz valami apróság, ami miatt vissza kell menni. Most pl.csak a műtétem kapcsán 6x voltam orvosnál!(Ez is egy szűrésből indult.) Minden alkalommal kb.2 órát vártam időponttal. Ez azt jelenti, hogy átlag heti egy napot b@szok el rá. Így, hogy muszáj, így is k@rvára sajnáltam azt az időt, lett volna jobb dolgom is. Mindenkinek arra van ideje, amire akar. Hogy mi számít gyakori orvoshoz járásnak, az relatív. Ha neked ez a hobbid, akkor te erre szánsz időt, nekem más, én meg arra🤷🏼♀️
Nem 8 általánost végzett:
893
Szóba kerül az egészség, akkor elmondják, hogy jól vannak.
Amúgy amerre én járok, arrafelé nem kötelező mindent lenyelni, ami egy kicsit is "negatív" lehet....
Nem akarnék a munkatársad lenni.
#895! Szóba kerül az egészség 😂 Hogy? Te azt hiszed, ha megkérdezik hogy vagy, azt várják, hogy elmeséli, reggel nehezen tudtál kakilni, szédültél kicsit, amikor felültél az ágyon, és fáj a bal felső hatosod, de már bevettél rá cataflamot?🤣
Persze, hogy azt mondják, hogy jól vannak, ez egy szófordulat. De az nem azt jelenti, hogy soha nem fáj, semmijük, csak nem kötik az orrodra, mert tudják, hogy senkit nem érdekel. Mondjuk a te esetben valószínűleg inkább arról van szó, hogy meg akarják kímélni magukat egy 2 órás kiselőadástól, amelyben azt ecseteled, neked mennyivel durvább betegségeid vannak🙄
😅😅😅😅😅😅
Te komplett idióta vagy, emellett rosszindulatú és kihaénnem stílusú. Nem csoda, hogy itt éled ki magad, kevesen szerethetnek.
Biztosításra szükségetek van?
Na ugye hogy nincs. Szóval nem kell. Ha meg mégis kellett volna, akkor már késő
#897! Bizony. Szóba se állnak velem, amióta nem meséltem nekik a gyomor panaszaimról🤣
Ja, nem. Sajnálom, hogy elkeserítelek, de nagyon sokan szeretnek. Igaz, nem egy nyugdíjasotthonból áll a baráti köröm. Ők biztos kinéznének😁
898 folytatom:
Gépjármű felelősség biztosítást sem azért fizetnünk mert "általában" szükség van rá, hanem kb azért mert kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!