Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyolc általánost végzetteknek...

Nyolc általánost végzetteknek honnan van bátorságuk megkérdőjelezni virológus professzorok véleményét?

Figyelt kérdés
Már rég kötelezővé kellett volna tenni az oltást, ugyanis 100-as IQ-val (ami rettentő alacsony!) sajnos képtelen az ember belátni olyan alapvető tudományos tényeket, mint például az oltások fontossága.

2022. jan. 8. 05:56
 851/909 anonim ***** válasza:
76%

#850! Ok.akkor fordítsuk meg a dolgot és képzeld magad más helyébe te. Tudom, nem fog menni. Adott egy ember, akinek már szinte minden ismerőse volt covidos legalább 1x. Látja, hogy mi történt velük. 1-másfél hétig otthon betegeskedtek, majd élték tovább az életüket. A többszáz ismerőse közül 1, azaz egy került kórházba coviddal, a 3.oltása után "védetten." Ő maga is túlvan a covidon minden probléma nélkül. Majd feljön a gyakorira és mindig ott talál 1, azaz egy embert, akinek már az összes ismerőse belehalt ugyanabba a betegségbe, van, aki 2x is, noha mindenki oltott volt. Ő is hú, de rosszul volt, miközben 3x oltott, ha véletlenül van túlélő ismerőse az meg post covidos. Szerinted mennyire komolyan vehető? Nem fordítva kéne lennie véletlenül? Nektek "védetteknek" nyugodtan élni, nekünk felelőtleneknek meg szenvedni?🤔

A nyugalmi pulzus úgy jön ide, hogy nem csak fizikai megterhelés hatására megy fel, hanem akkor is, ha az ember ideges, mint szerinted én. De nem gondoltam, hogy neked ezt magyarázni kell.

2022. szept. 25. 10:15
 852/909 anonim ***** válasza:
28%

Amikor a nagyon durva hullámok alatt viták voltak, akkor elég sokan érveltünk az oltás mellett, persze szerintetek mi egy személy vagyunk. Mondjuk volt olyan, hogy egy hétig nem látogattam a kategóriát, jöttem, írtam egy db hozzászólást, erre megkaptam, hogy nincs életem, az egész gyakori velem van tele stb, már a politika kategória is (amit nem is látogatok).

Nem tudom, miből gondolod, hogy egy személy van az oltások mellett az egész gyakorin.... 😅

Nekem tényleg egy-két kivétellel minden ismerősöm oltott, senkinek semmi baja.

A deltáig bezárólag sok a halott és a súlyos átvészelő.

Az omikronnal tényleg majdnem minden ismerősöm átesett, 1-1,5 hét kemény betegség otthon, néhányaknak utána fulladás, akinek az edzője kért vérvizsgálatot, kb a felénél volt szívizomkárosodás.

De gondolom nehéz mások helyébe képzelned magad. Ja bocs, a te stílusoddal élek: képtelen vagy rá.

Fun fact: nem mindenkinek megy fel a pulzusa az idegességtől, amúgy még mindig fogalmam sincs, hogy jön ez ide....

2022. szept. 25. 11:58
 853/909 anonim ***** válasza:
65%

#852! Tudom, van egy kis üldözési mániád, hogy téged mindenki összekever, de ezt velük beszéld meg. Tény, hogy rajtad kívül van még itt pár oltásfüggő félnótás, de én sose keverlek össze, nagyon felismerhető vagy. Az meg tény, hogy több profilt használsz, itt is egy 2 pipást, meg egy 3 pipást, ki tudja miért 🤷🏼‍♀️Már kérdeztem, de nem válaszoltál.

"Senkinek semmi baja"😂Hát, ez tök vicces. Nincs olyan kommented, amiben nem jelenik meg valamelyik post covidos ismerősöd, vagy te a 2 hónapos szenvedéseddel. Most melyik a hazugság?

"Képtelen vagy rá."Isten őrizz, hogy a te helyedbe képzeljem magam. Ha egy pillanatig ilyen besz@ri, covidrettegő nagybeteg lennék, első dolgom lenne felakasztani magam.

Tudom, hogy nem érted, hogy jön ide. Túl bonyolult neked az összefüggés, ha valakinek nyugalmi a pulzusa, akkor ideges se lehet, mint képzeled. Engedd el. De szerintem mindent megbeszéltünk, uncsi vagy. Nem érek rá veled diskurálni, inkább dolgozom.

2022. szept. 25. 12:29
 854/909 anonim ***** válasza:
5%
Oké magyarázza már el nekem ez a sok hülye reszkessetek az oltástól emberke, hogy MIÉRT NINCS SEMMI BAJOM A harmadik oltás óta sem?
2022. szept. 25. 12:48
 855/909 anonim ***** válasza:
91%
Majd lesz.
2022. szept. 25. 12:50
 856/909 anonim ***** válasza:
0%

Azért használok két profilt, hogy a tudománytagadók a régit pontozzák egyre lejjebbi kategóriába, és ne azt, amit több kategóriához használok és az egészséghez ritkán.

Nekem nem megy fel a pulzusom, ha ideges vagyok, de olyan már volt, hogy 45 lett az idegességtől (mert a vérnyomásom viszont felment 120/80-ig).

Te viszont folyamatosan jelzőket használsz rám és bántó vagy velem, nem tudom, ha jól vagy, jó a kedved, miért jó ez neked?

Miért fáj neked, hogy valaki az orvostudomány pártján áll? Az orvostudomány tart életben, nélküle rég halott lennék, hadd bízzak benne... MINDEN oltás és egyéb terén is!!!!

Légy szíves, regisztrálj egy nicket az Index Fórumba és írd be nekik, hogy "Ha egy pillanatig ilyen besz@ri, covidrettegő nagybeteg"-ek:

[link]

Figyelni fogom a hozzászólásod megjelenését.

Én nem írtam, hogy 2 hónapot szenvedtem. Mit értettél félre? Esetleg idéznél, mi volt félreérthető?

Sajnos poszt-COVID-os ismerősöm csőstül van, a deltáig bezárólag legalább a fele, omikronnal is jópár. Szomszéd csapat scrum mastere fulladt utána, egyik jó barátnőm fáradékony volt. A futótársak közül aki nézte, annak 50%-ban szívkárosodás. Tudod, annak nem feltétlen van tünete, de ha futsz vele, akkor elég jelentős eséllyel kell, hogy újraélesszenek.

Érdekes, sokat sportoló product ownerem 3 oltás és 1 átesés után mindenhol FFP2 maszkot hord, hogy még azzal is csökkentse a fertőződés esélyét. Tudja, hogy az oltás csökkenti a súlyosságot, de nem kockáztat.

Volt külső konzulensem heti többszáz km bringázás, heti szintű barlangászás, túrázás, Via Ferrata mellett most adatta be az omikron-specifikus oltást.

További jó hisztikézést azon, hogy egyesek többmilliárd ember és az őket életben tartó tudomány pártján állnak.

2022. szept. 25. 13:06
 857/909 anonim ***** válasza:

Ő például nem volt óvatos, de kifejezetten nem volt jól:

[link]

Poszt-COVID-os is volt.

Neki megírhatod, hogy COVID-rettegő nagybeteg. Vagy, hogy hazudik.

Várom a hozzászólásod megjelenését.

2022. szept. 25. 13:09
 858/909 anonim ***** válasza:

#856! "Nekem nem megy fel, ha ideges vagyok." Ok. Te különleges kis hópihe vagy.

Nem mondtam, hogy jó a kedvem, azt mondtam, nem vagyok ideges. Milyen bántót? Még mindig te vagy az, aki meghazudtol, úgy kezdted. Azért, mert nem sikerült elpatkolnom se a covidban, se a műtétembem. Valahogy nem tudod feldolgozni, hogy jól merek lenni🤷🏼‍♀️

"Én nem írtam, hogy 2 hónapig szenvedtem." Már demens is vagy? #833 hozzászólásod. "Amúgy nekem másfél hónap kib@szott kemény megfázás volt." Bocs, csak másfél.

Hiszikézni te szoktál. De, majd a kedvedért regisztrálok számomra tök érdektelen oldalakra, hogy ott fórumozzak. Bocs, de van jobb dolgom.

2022. szept. 25. 14:53
 859/909 anonim ***** válasza:
32%

""Nekem nem megy fel, ha ideges vagyok." Ok. Te különleges kis hópihe vagy."

Nem tehetek róla, hogy így működöm.

Viszont nem vagyok egyedül ezzel szerintem.

De egyébként tisztázzuk: kaptam egy sértést azért, mert nem megy fel a pulzusom, ha felmérgelik az agyam. Ok.

"Azért, mert nem sikerült elpatkolnom se a covidban, se a műtétembem. Valahogy nem tudod feldolgozni, hogy jól merek lenni🤷🏼‍♀️"

Csak fura nekem, hogy valaki egy műtét után 3 héttel bír sportolni, nem ezt látom a környezetemben pici műtéteknél.

Az első COVID-oddal, ami még a kőkemény mutáció volt, mázlista vagy.

A második után meg igazából nem tudod, volt-e szívizomkárosodásod. Vagy van-e még most is.

"Már demens is vagy? #833 hozzászólásod. "Amúgy nekem másfél hónap kib@szott kemény megfázás volt." Bocs, csak másfél."

Na, így, hogy idéztél (amit köszönök), le tudom írni, hogy félregépeltem, másfél HÉT volt. Illetve akkor fél éve tartott a hurutos köhögésem (amire a szigorú medicoveres belgyógyász is legyintett, hogy a reflux miatt, de igazából nekem kellett volna a sarkamra állnom), ezt erősítette fel, de pár hétre rá elmúlt.

"Hiszikézni te szoktál."

Nem szoktam. Én elfogadom az orvostudomány vívmányait.

"De, majd a kedvedért regisztrálok számomra tök érdektelen oldalakra, hogy ott fórumozzak. Bocs, de van jobb dolgom."

Gondolom nem mernéd a szemükbe mondani, hogy hipochonderek, vagy hogy is szoktál fogalmazni?

Követek ultrafutót, aki COVID után szívizomgyulladás miatt maradt le az idei Korinthosz versenyről. Az ő szemébe is mondhatnád, hogy hipochonder.

2022. szept. 25. 15:12
 860/909 anonim ***** válasza:
81%
Ti még tényleg képesek vagytok azon vitázni oltasson az ember vagy nem? Mára már világossá vált még a hülyének is, hogy az oltás többet árt mint használ! Semmi értelme.
2022. szept. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!