Illene csontvelővel segíteni egy féltestvért, akit nem is ismerek?
"Anya ókori történelmet tanít és tőle hallottam, hogy a Taigetosz egy egy olyan hely volt, ahová letették a gyereket, aztán elvitte az, akinek nem lehetett."
Akkor anyukád igencsak megszépíti/elferdíti a valóságot, mert a gyerekeket NEM letették, hanem ledobták, márcsak azért is, mert SENKI nem nevelt volna akkorban fel idegen gyereket.
Kerdezo! Igen, ez egy fajdalmas beavatkozas... Nem tudom vegzik e altatasban vagy kabitasban, de ha ez tart vissza es mas oka NINCS akkor egy kerdest meger! Akar egy haematologiai osztalyt felhivni/felkeresni!
En nem vagyok mellette a korod vegett, de ha csak a fajdalom tart vissza az elmulik pikk-pakk! Neveloapamnak tobbszor vettek csontvelot es egyetlen egyszer fajt neki, es azt mondta innentol csak altatasban vallalja... A tobbi csontvelo mintat mar transzplantacios klinikan vettek le es ott kicsit mas volt a szakertelem es csak kellemetlennek mondta!
Ha segitesz azt onzetlenul tedd! Ha penzt kersz erte az szamomra elitelendo! Megvasarolhatjak a gyerekuk eletet? Lehet a betegseg felemesztette mar a penzuk!
Felnott nnookent mibol fogsz elni akkor? Béranyaságból?
A koszonom hidd el a legkevesebb amit adhatnak! Az erzes amit erezni fognak a hála es tisztelet nagyobb lesz! Ezt 1-2-3-4 millio forint nem hiszem, hogY kompenzalna es ha egeszseges lelkivilagod van tudod, hogy ez egy iszonyat hulye otlet! Ha neked is csak 2 millioert adnanak csontvelot is ugyanugy erezned magad? Hogy ez a gyogyulas ara, ezt ki kell fizetni?! Nem hiszem!
Kérdező, önző nem te vagy (mellesleg jól tetted, hogy nem vállaltad), hanem apád, és a családja, hogy minden további nélkül egy 15 éves gyerekre akarták rárakni a lelki terhet, hogy ők mentesüljenek alóla. És ez undorító, már elnézést. Annyira voltál fontos nekik, hogy a 6 éves féltestvérednek nem mutattak be, de ha kell valami, már egyből eszükbe jut te is létezel. Anyukád helyében én átvettem volna a döntést, és ha látom, hogy hezitálsz rajta, vagy félsz tőle, semmiképp nem engedném.
Ilyen lelki teher még egy felnőttnek sem egyszerű, nem hogy egy gyereknek.
Kerdezo! Apukad mar biztos nem koltozik vissza... Daniara rendezkedtek be... Az ottani eletre, anyagiakra stb...
Max annyit tudsz elerni, hhogy 2-3 havonta talalkozzatok vagy a szunrteket naluk tolthesd es akkor a testvered se vadidegen lesz szamodra! De azt butasag elhinni, hogy hazakoltoznek sajnos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!