Milyen a kapcsolat a testvéreddel?
4 tesóm van.
1el abszolút nem tartom a kapcsolatot. A másik 3al kb félévente 1x ha beszélek.
Férjemnek 3 tesója van. Ő sem tartja egyikkel sem a kapcsolatot.
A környezetemben ez inkább a jellemző.
Mi is szépen elvoltunk a bátyámmal, de amikor megnősült észre se vette hogy a felesége össze veszített bennünket.
Egy csicskát csinált belőle.
Nekem egy húgom van most jelenleg
azt mondanám hogy semleges a kapcsolatunk. Már 5 éve elköltöztem otthonról akkor utána
nagyon rosszban voltunk meg romlott a kapcsolatunk. Nem tudta elfogadni a döntéseimet és ezért
nagy balhékat, kiabálásokat csinált. Volt hogy
az utcán el mentünk egymás
mellett és azt a megjegyzést
tette rám hogy " nem ismerlek. "
Régebben amíg náluk laktam
viszonylag jó volt a kapcsolatunk
bár egy kicsit távolsagtartó volt
velem szemben de amúgy akkor még mindenben segített nekem meg én is neki. Most jelenleg ez javult
annak hatására hogy pár éve segítettem neki elintézni valamit
ezért cserébe ő is segített nekem tavaly valamiben. Viszont ennyi volt az egész azóta ha össze futunk véletlenül az utcán
akkor normálisan viselkedik velem
köszön meg beszélgetünk pár szót.
De találkozni csak úgy nem
szoktunk. Tartja ő is a két lépés távolságot meg most már én is.
Karácsonyra pl nem írt meg
újévkor sem ahogyan én sem
neki mert meg untam hogy minden évben nekem kell írni magától nem jut eszébe. Szóval már régen nem
beszéltünk vagy írtunk egymásnak.
Én amúgy azt látom a környezetemben hogy szinte
senki nincs jó kapcsolatban
a testvéreivel. A páromnak három öccse van a nagyobbikal össze vesztek nem állnak szóba egymással
A kisebbikel sem nagyon van kapcsolat mert csak akkor keresi ha kell valami. A családban meg anyámnak világéletében rossz volt a kapcsolata az öccsével nem is beszéltek egymással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!