Régóta külföldön élő testvéreddel milyen a kapcsolat?
Az én tesóm már vagy 15-20 éve külföldön él, legutoljára 6,5 éve láttam. Nem jön haza, néha telefonon tartjuk a kapcsolat.
Rossz hogy nem jár haza és nem tudunk, nem tudtunk sose több időt tölteni egymással, nincsenek közös programok...
Rossz hogy nem jár haza és nem tudunk, nem tudtunk sose több időt tölteni egymással, nincsenek közös programok - öhm... szóval ő a szr alak, mert nincs kedve az otthoni szrságokhoz, de te nem utaznál ki hozzá :D Vicces vagy.
Svájcban élek, gyűlölök! hazautazni, mert egy kínszenvedés az egész BKK-MÁV-Volán trió.
Kezdve ott, hogyha a 10:20-kor induló vonattal megyek, ami jó esetben 21:40 körülre van benn, a barátom pl már nem tud hazajutni, de én is 1,5 óra várakozás után.
És még sorolhatnám. Nem, nem járok haza, mert 99% stressz jár-e a busz, jár-e a hév, ha nem, akkor hogy a fszba jutok haza éjszaka, vagy épp pl Ferihegyre, és még sorolhatnám.
Tesóm Angliában él már 16 éve. Most, hogy anyánk már nagyon idős, 2 havonta hazajön egy-egy hosszú hétvégére, akkor hozzám is eljön (általában vagy ide érkezik, vagy innen indul a reptérre, agglomerációban lakom). Mellette levelezünk is, így most jó a kapcsolat.
Volt időszak, amikor egy évben egyszer jött haza, írogatni meg annyira azért nem szeret, akkor volt egy kis eltávolodás.
Húgom 6éve él németországba.
Kb évente jön haza, akkor beugrik 1-2orára.
De itt van, nyugtázzuk, ennyi.
Átvette az "ő a külföldi menő rokon" stílust, nagyképű, beképzelt lett, a semmire.
(Ő 26N én 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!