Külföldön élő! Ti mennyivel támogatják a szuleiteket?
Szerintetek mennyi a reális összeg, vagy egyáltalán kuldotok-e pénzt haza a szülőknek? Nincs munkája, albérletben el. Számlákat kell fizessen.
Segítek az egyik szülőnek, és el is várja, mivel felnevelt.. Kíváncsi vagyok ti hogy gondolkodok az ilyesmiről.
Tudom h nehéz munkát találni otthon, főleg ami normális is...
En nem kuldok haza mert nincs annyi penzem hogy meg kuldjek is belole.
Szerencsere a szuleimnek van haza, jovedelmuk es adossaguk sincs.
Ha nagyon szar a helyzet akkor talan 200 eurot tudsz kuldeni.
Nem támogatom. Mondjuk nem is szorul rá.
Ha rászorulna és nekem sem okozna gondot, akkor támogatnám. Mokndjuk kérdés, hogy miert nem dolgozik. Nem akar, vagy nem tud? Ha nem akar, akkor megintcsak magánügye, oldja meg. Ha nem tud, akkor mint fentebb.
Nem támogatjuk rendszeresen öket, mert a gyerekeink felnevelésére fordítunk sokat.
A szülöknek megvan a nyugdíjuk, amiböl meg tudnak élni normálisan, viszont ha nagyobb kiadásuk van - a házon kell valamit csináltatni vagy elromlik valami háztartási gép -, akkor abba beszállunk, illetve sokszor az egész összeget fizetjük, ha meg tudjuk oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!