Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külföldön élő! Ti mennyivel...

Külföldön élő! Ti mennyivel támogatják a szuleiteket?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi a reális összeg, vagy egyáltalán kuldotok-e pénzt haza a szülőknek? Nincs munkája, albérletben el. Számlákat kell fizessen.

Segítek az egyik szülőnek, és el is várja, mivel felnevelt.. Kíváncsi vagyok ti hogy gondolkodok az ilyesmiről.

Tudom h nehéz munkát találni otthon, főleg ami normális is...

2020. okt. 17. 02:14
A kérdező szavazást indított:
Kulfold
Szulo
Penz
16 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a szavazás nem tudtam hogy működni, most próbáltam ki először. Azt hittem a kulcsszavakat kell odairni. Nem figyeltem.
2020. okt. 17. 02:16
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Eleinte tamogattam oket, amig ra nem jottem hogy amit nekik kuldok azzal a testveremet segitik ki, akinek hitele volt.
2020. okt. 17. 02:40
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

En nem kuldok haza mert nincs annyi penzem hogy meg kuldjek is belole.

Szerencsere a szuleimnek van haza, jovedelmuk es adossaguk sincs.

Ha nagyon szar a helyzet akkor talan 200 eurot tudsz kuldeni.

2020. okt. 17. 03:27
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Akkor küldj haza, ha neked az az összeg nem hiányzik egyáltalán. Én sose várnám el a gyerekemtől, hogy küldjön. De ha rossz helyzetben van a szülő, te meg kifejezetten jól élsz, akkor lehet, viszont csak akkor ha te akarod. Nem úgy, hogy ő várja el.
2020. okt. 17. 03:55
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
2 ... a testvéredet segítette? És ő ehhez mit szólt? Hogy derült ki?
2020. okt. 17. 05:32
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Én pénzt nem küldök haza pert annyink nincs ,de tervezem hogy küldök haza anyukámnak kárácsonyra ajándékot.
2020. okt. 17. 06:27
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem támogatom. Mondjuk nem is szorul rá.

Ha rászorulna és nekem sem okozna gondot, akkor támogatnám. Mokndjuk kérdés, hogy miert nem dolgozik. Nem akar, vagy nem tud? Ha nem akar, akkor megintcsak magánügye, oldja meg. Ha nem tud, akkor mint fentebb.

2020. okt. 17. 07:07
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Szülőként mondom hogy semmivel se támogasson a gyerekem. Kimegy külföldre mert nyilván rákényszerül, én meg elvárjam hogy engem eltartson? Nem biztositásként szültem magamnak, van önálló életem, munkám amiből az ő fizetése előtt is meg tudtam, megkellett élnem.
2020. okt. 17. 07:31
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Sosem küldtem pénzt haza és nem is áll szándékomban. Külföldön élek és tanulok, de amikor hazamegyek, mindig segítek és viszek olyan dolgokat neki, melyekre mindig szüksége van pl: mosogatószer, hollandi kakaó (sütéssel fogalkozik).
2020. okt. 17. 08:11
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem támogatjuk rendszeresen öket, mert a gyerekeink felnevelésére fordítunk sokat.

A szülöknek megvan a nyugdíjuk, amiböl meg tudnak élni normálisan, viszont ha nagyobb kiadásuk van - a házon kell valamit csináltatni vagy elromlik valami háztartási gép -, akkor abba beszállunk, illetve sokszor az egész összeget fizetjük, ha meg tudjuk oldani.

2020. okt. 17. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!