Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Illene csontvelővel segíteni...

Illene csontvelővel segíteni egy féltestvért, akit nem is ismerek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 18:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 mustafa33 ***** válasza:
27%
Mamon, a pénz föníciai istene.
2014. febr. 19. 20:13
 102/127 A kérdező kommentje:
Ők kereskedők voltak, nem? Náluk ő akkor jó isten volt!
2014. febr. 19. 20:18
 103/127 mustafa33 ***** válasza:
18%

99-es, nem ő lenne a felelős, szerinted a többi egymillió aki szintén megfelel?

Lehet, de ezt így fogja majd ő felnőtten is gondolni? Az is lehet, de biztos vagy benne?

Az én féltestvérem leukémiában halt meg. Nem ismertem és csak halála után tudtam meg hogy volt. De ha kértek volna nem gondolkoztam volna.

Nem várok erre választ és nem írok erre többet. A véleményemet megírtam.

2014. febr. 19. 20:18
 104/127 mustafa33 ***** válasza:
16%

Na erre mégis írok kérdező.

Igen, a föníciaiak kereskedők voltak és nekik jó isten volt Mamon . Annyira jó, hogy gyerekáldozatokat is hoztak neki, ugyanúgy mint a főistenüknek Molochnak :(

2014. febr. 19. 20:21
 105/127 A kérdező kommentje:
Ez biztos olyan tévhit, mint hogy a spártaiak ledobták a gyerekeket a hegyről.
2014. febr. 19. 20:39
 106/127 anonim ***** válasza:
0%
Látom ahhoz elég idős vagy, hogy ezt meg tudd ítélni!
2014. febr. 19. 20:41
 107/127 anonim ***** válasza:
78%

Spártaiak tenyleg ledobták..

Akár a föníciaiak is áldozhattak gyerekeket, mint sok más kultúrában is...de ez történelem...

Visszatérve a kérdéshez

A donorság az amit nem szabadna erőltetni, szerintem nagyon rossz, hogy gyereket engednek, és kitesznek egy ekkora döntéshelyzetnek.

Sok felnőtt sem tenné meg, de gyerekre ekkora terhet tenni.

Én sem engedném a gyerekemet, ha a saját masik gyerekemről sem lenne szó sem, nem tenném ki ennek.

Úgy mondom ezt, hogy én ott segítek ahol tudok. Az egészségi állapoton csak évi 2 véradást enged, de arra megyek is tisztességgel.

Sőt a testemet az orvostudománynak ajánlom fel halálom után.

2014. febr. 19. 20:46
 108/127 A kérdező kommentje:
Nem én érveltem azzal, hogy fiatal vagyok. A fájdalomtól félek.
2014. febr. 19. 20:47
 109/127 A kérdező kommentje:
Anya ókori történelmet tanít és tőle hallottam, hogy a Taigetosz egy egy olyan hely volt, ahová letették a gyereket, aztán elvitte az, akinek nem lehetett. Bocs, hogy eltértem a tárgytól.
2014. febr. 19. 20:54
 110/127 anonim ***** válasza:
11%

Mustafa 33-nak nagyon igaza van.

Persze, lehet, hogy én is azért látom így a dolgokat, mert évekig voltam gyermekhaematológián, láttam meghalni rengeteg gyereket az emberek önzése miatt(:

De láttam olyat is, amikor a 8 (!) éves kislány megmentette a testvére életét csontvelődonorként (ma már felnőtt, egészséges anyuka, aki bármikor a tükörbe nézhet.

Sajnos, ma már olyan fokú önzés és közömbösség jellemzi az emberek egy (sajnos elég nagy ) részét, hogy hihetetlen.

No, mindegy.

A 3-4-5 éves leukémiás gyerekeket is csontvelőzik, naponta vesznek tőlük vért, rengeteg fájdalmat viselnek el.

Van, aki meggyógyul, van, akinek nem találnak idejében donort....

2014. febr. 19. 21:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!