Illene csontvelővel segíteni egy féltestvért, akit nem is ismerek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 18:17
1/127 anonim válasza:
Hátha tudnám, hogy valami húszad rangú unokatestvér élete rajtam múlna, biztos segítenék. Nem tudnám megbocsátani, hogy tudtam volna segíteni csak nem tettem.
3/127 anonim válasza:
illendőségből semmit ne tennék.
de ha tudnék egy idegennek is segítenénk...
/önkéntes véradó is vagyok, amint lehet megyek/
4/127 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy lehetnek komplikációk. Ha ő meghal, akkor az a betegsége hibája lesz, de ha nekem valami bajom lesz, miközben ő meggyógyul, azt nem bocsátanám meg neki.
2014. febr. 18. 18:26
5/127 anonim válasza:
Ha rajtam múlna az egészsége, élete, valószínűleg segítenék. Nem is illendőségből, de valahogy nem bírná a lelkem, ha miattam lenne valami baja.
Persze attól is függ, hogy ez neked mivel járna, van-e valami veszélye.
6/127 A kérdező kommentje:
Állítólag rajtam múlik minden, de ez túl nagy felelősség. Én nem akarok dönteni más életéről.
2014. febr. 18. 18:35
7/127 anonim válasza:
Én segítenék, ha tudnám, hogy megmenthetem. Persze minden attól függ, hogy számomra veszélyes-e vagy sem.
8/127 anonim válasza:
Szerintem beszélj egy orvossal, hogy mik a kockázatok. Én amit most olvastam róla, az alapján szinte semmi veszélye nincs rád nézve a beavatkozásnak, de neked kell eldöntened, hogy bevállalod-e.
9/127 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy csak pár százalék az esély, hogy baj lesz, de félek tőle.
2014. febr. 18. 18:42
10/127 anonim válasza:
"Ha ő meghal, akkor az a betegsége hibája lesz, de ha nekem valami bajom lesz, miközben ő meggyógyul, azt nem bocsátanám meg neki." A mondat második fele elég durva...
Én megpróbálnám, biztosan nem hagyna nyugodni a lelkiismeretem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!