Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális ez hogy sülve főve...

Normális ez hogy sülve főve együtt vannak?

Figyelt kérdés

Apám és nagybátyám, (keresztapum) ketten vannak tesók. Sülve főve együtt vannak.

Keresztapum 3 utcával lakik lejjebb tőlünk.. apai nagymama pedig 5 utcával. Úgy biciklivel 5 perc tőlünk, gyalog 12 perc kb ennyire lakik tőlünk apai nagyi és nagybátyám is.

Sülve főve együtt vannak apám és nagybátyám. Holnap pl mennek reggelizni apai nagyihoz, hívtak engem is hogy menjek.. tükör tojást, bundás kenyér, kávéznak.. akkor hétköznap is ha főz valamit a nagybátyám akkor hoz nekünk is, anyám is ha főz küld neki is, tehát sülve főve együtt van a két testvér. Még a nagymama is. Napi szinten 3-4 X telefonálnak. Mennek egymáshoz amint van idejük . Normális ez?

Anyumnak is van 1 testvére. És el az anyai nagyi is. 2 utcával laknak ok is tőlünk arebb. Mégis havi 1x ha találkozunk és heti 1x telefonálunk sztem ez a normálisabb

tegnap 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Én a kettőt közé lőném be a megfelelő mennyiséget. Nem kell naponta egymáshoz járkálni, ha már családjuk van és van kivel foglalkozni. De a havi 1 hívás a 2 utcával lejjebb lakó nagyinak is túlzás. 1-2 hetente beugrani fél órára nem lenne megterhelő.
tegnap 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ők legjobb barátok is, nem kötelező utálni egymást csak mert rokonok.
tegnap 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Téged ez miért zavar? Talán elhanyagolja emiatt a saját családját (téged és anyud)?

Vagy annyi a gondod, hogy szerinted "fura"?

tegnap 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Dehát tesók. Teljesen normális.
tegnap 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az soha nem baj, ha valaki jóban van a rokonaival
ma 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Pontosan miben releváns, hogy szerinted mit hogy kéne meg mi a normális?

Bár ilyen testvérem lenne nekem is…nagyon sokan sokat megadnának egy ilyen kapcsolatért.

ma 01:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális, sőt, én örülnék is neki ilyen jó rokoni kapcsolatoknak.
ma 01:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem normális, de én nem akarnék ilyen felnőtt gyerekekkel élni. Mintha a fészkükbe szaporodtak volna, de még ők is cicin vannak.
ma 02:27
 9/10 anonim válasza:
Ahol kávéval és bundás kenyérrel fogadnak, oda erőszakkal is mennék. 😅
ma 02:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát de eddig az volt a sztori, hogy apád rég otthagyott snyádat meg téged és új nője van ezer éve. Nem tán visszaállt a családi idill?🤣
ma 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!