Illene csontvelővel segíteni egy féltestvért, akit nem is ismerek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 18:17
22/127 A kérdező kommentje:
15
2014. febr. 18. 19:30
23/127 anonim válasza:
Hat hogy oszinte legyek en a 15 eves gyerekemet nem tennem ki altatasnak, ha nem muszaj.... Honnan van ez a feltestver?
24/127 A kérdező kommentje:
Apától van, Dániában laknak.
2014. febr. 18. 19:33
25/127 anonim válasza:
Aha... Akkor gondolom apaddal nem is nagyon van kapcsolat, plane ha nem is ismered a feltestvet.... Kovezzenek meg, en nem engednem, hgoy donor legyel igy.
26/127 anonim válasza:
Utolsó és ha a te lányod lenne beteg persze elvárnád, hogy az apa szóljon a gyerekének és tegye meg.
27/127 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem biztos, hogy alávetném magam egy ilyen beavatkozásnak egy ismeretlen kedvéért. Az édes testvéremért, szüleimért bármikor megtenném. Főleg úgy, hogy eddig még nem is érdeklődött, most is csak a baj miatt.
28/127 anonim válasza:
Nem, nem varnam el, ha a gyerekem es a testvere nem is talalkoztak volna. Nekem, ahogy mindenki masnak is a sajat gyerekem a legfontosabb. Apukanak ez a gyerek nem lehet olyan fontos, ha arra nem jutott ido, hogy osszeismertesse oket.....
29/127 anonim válasza:
Mi vartunk csontvelore! Ne tudd meg milyen kinkeserves varni, hogy valaki egyezzen!
En ezt mindig mashogy kozelitem meg!
Ha en varnek csontvelore? Ha lehet es megmenthetek valakit adok!
Mindegy ki az es hany eves! De ha ne adj' Isten egy gyerek hal meg mert en nem segitettem... A feltestvered nem tehet rola hogy a feltestvered! Nagyon ritka ha csaladon belul is megtalaljak! Nem kockazat mentes a donorra nezve sem! De en vallalnam!
Ez nem penz es vagyoni segitseg! Ez mas! Szamomra sokkal tobb!
30/127 anonim válasza:
Nem várnád el, akkor mégsem a gyereked lenne fontos,persze biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!