Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért változott így meg a...

Miért változott így meg a bátyám és mit lehetne tenni, hogy újra a régi legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én 24 éves vagyok és van egy 26 éves bátyám aki 2 éve összejött és nála 8 évvel idősebb nővel.Azóta változott meg.A nővel egyszer találkoztunk nem hozza haza soha és 2 hónap után elis költözött itthonról.És ő se jön haza.A nőről annyit tudni kell hogy nagyon gazdag a bátyám annyit mondott hogy vállalkozó de semmit nem tudunk róla.Csak annyit látunk ha haza jön hogy nagyon drága ruhákba jár drága autóval jár. Megnéztem majdnem 25 millió forint egy olyan autó ami van neki. Folyamatosan utazni járnak.Nagyképű és arrogáns lett.Tudja hogy nekünk nem megy olyan jól a szekér de egyszer se kérdezte még meg hogy esetleg kelle valami.Ha jön akkor csak dicsekszik hogy hol voltak mit ettek mit csináltak.
ma 09:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
És neki miért kéne a pasija húgát pénzelnie?
ma 10:01
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
A bátyád elkapta a szerelem nevű betegséget. Majd meggyógyul.
ma 10:35
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Semmit nem tudsz tenni, mindig ilyen volt, csak eddig nem volt rá módja, hogy kiderüljön. Szereti a pénzt. Van ilyen.
ma 10:41
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

Vajon miért nem viszi haza? Már az ajtóban ott az előítélet és a követelőzés.

Am 24 évesen miért nem a saját életed éled?

ma 10:41
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

A nő jó.

Érett, van pénz, élettapasztalat,valószínű nem akar szülni neki, és a bátyádra bukik. Hülye lenne kihagyni.

Nem mindenki jár haza szívesen.

ma 10:43
 6/19 anonim ***** válasza:
31%

Ez nem szerelem.

Vannak férfi goldoggerek is.

Élvezi, hogy a cukros néni mindennel elárasztja.

ma 10:57
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem hogy mit szeretnél: hogy a bátyád a nő pénzéből adjon nektek?

Ha a tesód lelépett otthonról és nem sűrűn néz felétek, akkor nem nagyon hiszem, hogy korábban túl közeli lett volna a viszonyotok, szóval mit is szeretnél pontosan?

ma 11:27
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Azért sem kérdezi meg, mert neki nincsen pénze.A nő tartja el.Ő meg nem hinném, hogy a családotokat is pénzelni akarná.A báttyuska a farkával "dolgozik" meg a ruhákért, eltartásáért, autóért.Kitartott prosti lett.Majd vissza vesz az arcából, ha lapátra lesz téve.A helyedben nem irigykednék a bizonytalan helyzetére.De ha ennyire frusztrál, akkor kövesd a "példáját", te is árulhatod a tested gazdag ember(ek)nek.
ma 11:33
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

#8-as ez távolról sem biztos. Bőven lehet, hogy a tesó is dolgozik, csak elege van abból, hogy a családja arra ácsingózik: pénzelje őket. A lehúzkodós rokonokból nekem is elegem lenne.

Nem tudhatjuk, melyik az igazság, így nem kell pálcát törni a bátyus felett. A kérdező leírhatta volna árnyaltabban is a helyzetet, mert ennyiből, amit ideírt, simán lehet hogy a bátyja azért nem járkál haza, mert ott folyton a pénzére hajtanak.

ma 11:40
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Minden lehetséges.De a nagy arc inkább arra utal, hogy áruba bocsátotta a farkát, ami miatt jelenleg császárnak hiszi magát.
ma 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!