Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért változott így meg a...

Miért változott így meg a bátyám és mit lehetne tenni, hogy újra a régi legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én 24 éves vagyok és van egy 26 éves bátyám aki 2 éve összejött és nála 8 évvel idősebb nővel.Azóta változott meg.A nővel egyszer találkoztunk nem hozza haza soha és 2 hónap után elis költözött itthonról.És ő se jön haza.A nőről annyit tudni kell hogy nagyon gazdag a bátyám annyit mondott hogy vállalkozó de semmit nem tudunk róla.Csak annyit látunk ha haza jön hogy nagyon drága ruhákba jár drága autóval jár. Megnéztem majdnem 25 millió forint egy olyan autó ami van neki. Folyamatosan utazni járnak.Nagyképű és arrogáns lett.Tudja hogy nekünk nem megy olyan jól a szekér de egyszer se kérdezte még meg hogy esetleg kelle valami.Ha jön akkor csak dicsekszik hogy hol voltak mit ettek mit csináltak.
jan. 12. 09:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha csepegne a pénzcsap, mindjárt nem lenne nagyképű, ő lenne a szuper bratyó, akire büszke a család. Még az se zavarna, hogy nem jár haza.
jan. 12. 22:07
 22/26 anonim ***** válasza:
40%

Úristen, most olvasom, mit írtam. Látszik, nem aludtam 2 napja. Na mindegy, leírom újra rendesen. 20as vagyok amúgy.

Kérdező, az emberek, akik hirtelen nagyobb pénzhez jutnak hozza(vagy úgy, hogy nem az ő tulajdonuk, magyarul csak haszonélvezők, vagy úgy, hogy az övék lesz) megváltoznak, de keményen, ha olyan dolgokat engedhetnek meg maguknak, amit eddig nem tudtak. Bátyád valahol jó helyen kopogtatott, azt jelenti. Bár picit fura nekem, hogy nem mondta el, hogy mivel is dolgozik a kedves sógornőd. Ha olyan meló lenne, azzal is felvágott volna 100%.

Sajnálom, hogy megromlott vele a kapcsolatod, de igyekezz elkerülni őt, ha nem vagy kíváncsi a nagyképűsködésére. Mást sajna nem tudsz amit tenni. Megváltoztatni te nem fogod tudni.

jan. 12. 22:22
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

Bátyádnak elvette a pénz, meg esetleg a pi*a az eszét..

Bár elég gáz ha egy nő tartja el, és még arra büszke is...Bár kihasználja a lehetőséget, az is érthető.

De azt ne várd el hogy adjon is belőle, mert nem az övé.

jan. 14. 15:17
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

9# Lehet dolgozik a teso, de ha felvág hogy hol voltak, mit ettek akkor valószínű azóta van nagy élete mióta a nőhöz költözött...

Vagyis ha nem is eltartja, de a jó létet a gazdag nő finanszírozza.

jan. 14. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Bátyád nagyon tud valamit, ha 25 milliós kocsit rak a segge alá, meg drága ruhákkal halmozza el a nője.

Álltalába ez fordítva szokott lenni.

jan. 14. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:

"Bátyád nagyon tud valamit, ha 25 milliós kocsit rak a segge alá, meg drága ruhákkal halmozza el a nője."

Nehogy azt hidd! Tudok olyat, ahol szintén a férfi volt a golddigger, de nem volt egy kiemelkedő ember (amúgy dolgozni sem volt hajlandó, amíg kitartott volt), de zsák a foltját alapon összejött a nőjével. A nő sem volt nagy eresztés, csak apucinak pénze volt bőségesen; értelmes, úgymond jó partit viszont nem tudott a nő összeszedni (buta és lusta volt, és még nem is egy modell alkat), így a "szintjén" kellett keresgélnie, mert esküvőt és gyereket mindenképp akart. Itt a férfi gyakorlatilag csak a spermát adta a kapcsolatba két alkalommal a két gyerekhez, cserébe amíg el nem váltak, arany élete volt.

jan. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!