Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért változott így meg a...

Miért változott így meg a bátyám és mit lehetne tenni, hogy újra a régi legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Én 24 éves vagyok és van egy 26 éves bátyám aki 2 éve összejött és nála 8 évvel idősebb nővel.Azóta változott meg.A nővel egyszer találkoztunk nem hozza haza soha és 2 hónap után elis költözött itthonról.És ő se jön haza.A nőről annyit tudni kell hogy nagyon gazdag a bátyám annyit mondott hogy vállalkozó de semmit nem tudunk róla.Csak annyit látunk ha haza jön hogy nagyon drága ruhákba jár drága autóval jár. Megnéztem majdnem 25 millió forint egy olyan autó ami van neki. Folyamatosan utazni járnak.Nagyképű és arrogáns lett.Tudja hogy nekünk nem megy olyan jól a szekér de egyszer se kérdezte még meg hogy esetleg kelle valami.Ha jön akkor csak dicsekszik hogy hol voltak mit ettek mit csináltak.
ma 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

#10-es, te miről beszélsz, milyen nagy arc? Hogy elmeséli merre jártak, mit csináltak? Nekem inkább úgy tűnik, a kérdező az, aki irigykedik. Két éve van a nővel a tesó, de a kérdező csak annyit lát: drága ruhái vannak és drága autója. Nekem ez úgy tűnik, hogy itt inkább a kérdező az, aki arra számít: csurran-csöppen valami neki is, ha már a tesónak és a barátnőjének jól megy.

De közben a kérdező is 24 éves, iparkodhatna saját magának megteremteni a jó körülményeket, nem arra kellene várni, hogy mit kap majd a tesótól...

ma 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Ha dolgozik is biztos nem abból él nagylábon, mert akkor előtte is így élt volna.

26 évesen biztos nem vezető sehol.

És igen a vállalkozó "néni" majd lecseréli, ha neki jóval fiatalabb fiú kellett akkor a 20 éveseket kedveli, és ugye mindenki öregszik, és unalmas is lesz.

ma 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Pont nem én irigykedek rá.🤷Inkább a kérdező, ezért is javasoltam neki, hogy csinálja utána, ha ennyire frusztrálja a báttyuska jóléte.De nem tudtok szöveget értelmezni.
ma 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ettől függetlenül nem várható el, hogy a csávó családját pénzelje a vállalkozó "néni".

Ez még olyan kapcsolatoknál is kényes téma, ahol évtizedek óta együtt van egy pár és a szegény rokonokat kellene kisegíteni.

De egy ilyen friss kapcsolatban ez kizárt.

ma 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Ja, és nem gyári dolgozó vagyok.Ez sem talált.
ma 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

34 évesen azért még nem "néni" egy nő szerintem.

Tudom 16-os, nagymenő vállalkozó vagy, mint itt mindenki gyakorin.

ma 12:45
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

Teljes mindegy mivel foglalkozom.A kérdéshez nincsen köze.

ma 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Én vagyok a "nénis" kommentelő, a gyári munkás kommenteket másnak írták:)

Azért írtam zárójelben a nénit, mert egy 26 éves fiúcskának egy 34 éves nő már néni kategória általában.

ma 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!