Miért változott így meg a bátyám és mit lehetne tenni, hogy újra a régi legyen?
#10-es, te miről beszélsz, milyen nagy arc? Hogy elmeséli merre jártak, mit csináltak? Nekem inkább úgy tűnik, a kérdező az, aki irigykedik. Két éve van a nővel a tesó, de a kérdező csak annyit lát: drága ruhái vannak és drága autója. Nekem ez úgy tűnik, hogy itt inkább a kérdező az, aki arra számít: csurran-csöppen valami neki is, ha már a tesónak és a barátnőjének jól megy.
De közben a kérdező is 24 éves, iparkodhatna saját magának megteremteni a jó körülményeket, nem arra kellene várni, hogy mit kap majd a tesótól...
Ha dolgozik is biztos nem abból él nagylábon, mert akkor előtte is így élt volna.
26 évesen biztos nem vezető sehol.
És igen a vállalkozó "néni" majd lecseréli, ha neki jóval fiatalabb fiú kellett akkor a 20 éveseket kedveli, és ugye mindenki öregszik, és unalmas is lesz.
Ettől függetlenül nem várható el, hogy a csávó családját pénzelje a vállalkozó "néni".
Ez még olyan kapcsolatoknál is kényes téma, ahol évtizedek óta együtt van egy pár és a szegény rokonokat kellene kisegíteni.
De egy ilyen friss kapcsolatban ez kizárt.
34 évesen azért még nem "néni" egy nő szerintem.
Tudom 16-os, nagymenő vállalkozó vagy, mint itt mindenki gyakorin.
Teljes mindegy mivel foglalkozom.A kérdéshez nincsen köze.
Én vagyok a "nénis" kommentelő, a gyári munkás kommenteket másnak írták:)
Azért írtam zárójelben a nénit, mert egy 26 éves fiúcskának egy 34 éves nő már néni kategória általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!